magyarfutball.hu

2013.03.08 Bősre igazol Tóth Norbert

Igazi nagyhallal erősít a tavaszi idény előtt a nyugat-szlovákiai régióbajnokságban szereplő bősi Russel futballklub: fél évre leigazolja Tóth Norbert volt magyar válogatott labdarúgót.

Ifj. Csörgő György klubelnök és -tulajdonos tájékoztatása szerint az új szerzemény ma délután jön először edzésre, s a megállapodás szerint az idény végéig számítanak szolgálataira. „Azt várjuk tőle, hogy erősítse a középpályát, gólpasszokat adjon, s alkalomszerűen gólokat is rúgjon – sorolta elvárásaikat a 36 éves játékossal szemben a klubelnök. – A csapat hasznára lenne azzal is, ha elhintené a profi szellemet társai között, hogy ők is tanuljanak tőle. Az is jó lenne, ha közreműködésével nagyobb kedvet kapna a bősi utánpótlás a focira. Elvárásunk tehát van bőven.”
Tóth Norbert 1998 és 2005 között tizenkilencszer húzta magára a magyar címeres mezt, 1993-tól szerepelt a magyar élvonalban, játszott Szombathelyen, a Videotonban, Újpesten, a Vasasban, a REAC-ban, Zalaegerszegen és Pápán is, külföldön a görög Panioniosz színeiben futballozott. Legutóbb a magyar NB III-as Törökbálint játékosa volt.