magyarfutball.hu

2023.07.01 Koman Vladimir távozik Diósgyőrből!

„Köszönöm szépen az ismételt jó fogadtatást, többször is elmondtam, hogy Diósgyőr, Miskolc számomra a második otthont jelenti. Amikor elfogadtam a DVTK hívását, akkor pontosan tudtam, hogy mire számítsak, és pontosan azt, a Magyarországon egyedülálló atmoszférát kaptam minden mérkőzésen” – mondta búcsúzóul Koman Vladimir.
„A klub egy nagyon vonzó projektet vázolt fel elém, aminek az első részét nemcsak teljesítettük, hanem a bajnokság fordulókkal a vége előtti megnyerésével és a rekordmennyiségű pontszám megszerzésével túl is teljesítettük. Kiváló társaság alakult ki az öltözőben, aminek az eredményét a pályán is látni lehetett. Én magam is jó évet zártam, sikerült elérni azt a célt, amiért Diósgyőrbe igazoltam. Fájó szívvel távozom, mert szerettem volna az élvonalban is segíteni a csapatot, de a profi labdarúgás már csak ilyen. Köszönöm a szurkolóknak a soha szűnni nem akaró biztatást, az orvosi stábnak, a DVTK Medical dolgozóinak, a masszőröknek a sok törődést, valamint a csapattársaknak és a csapat körül mindenkinek, hogy együtt sikeresek lettünk. Sok sikert kívánok az új bajnokságban is!” – idézi Koman Vladimirt a klubhonlap.
A 36-szoros magyar válogatott középpályás 2015 és 2016 között másfél év alatt 38 mérkőzésen játszott a DVTK-nál, majd visszatérését követően még 27-szer lépett pályára, s ezeken hat gólig jutott, az NB I-be jutást kivívó csapatnak fontos tagja volt.
Koman Vladimir a Haladás után játszott az olasz Sampdoria, Avellino és Bari, a francia Monaco, az orosz Krasznodar és Ural, a török Adanaspor, az iráni Szepahan, az emírségekbeli Hatta és az indiai Chennaiyin FC csapatánál is a DVTK mellett.