magyarfutball.hu

Magyarország Szerbia Visinka Ede (Zombor 1972.05.19 - )

alias
Ede Višinka
Eдe Bишинкa
nationality
Magyarország

Szerbia

age
51 years
poszt
hátvéd
középpályás
related websites

játékos

pályafutás
Radnicki Sombor
1990 - 1991
Proleter Zrenjanin
1991 - 1993
Beremendi Építők
1993 - 1995
Versec katonai szolgálat
1995 - 1996
Crvena Zvezda
1996 - 1997
Napredak Kruševac
1997 - 1998
FK Rad Beograd
1998 - 2001
Hapoel Be'er Sheva
2001
FK Obilić
2002 - 2003
Mladost Apatin
2003 - 2008
KS/Leiftur
2008
Mladost Apatin
2008 - 2009
Kecskeméti TE
2009 - 2010
Mladost Apatin
2010 - ?
?
? - ?
Ágasegyháza SE
2013 - 2016
SC Hírös-Ép
2016 - 2018
eredmények / elismerések
?

edző

pályafutás
Puskás Akadémia FC II
2018 - 2019. június
Aqvital FC Csákvár
2019. június - 2021. május 25
Tiszakécskei LC
2021. szeptember 1 - 2022. november 2
Nyíregyháza Spartacus
2022. december 14 - 2023. március 24
eredmények / elismerések
UEFA Pro licence
2018. július 1
0 nemzetközi kupa
0 hazai kupadöntő
0 elsőosztályú bajnoki
1 másodosztályú bajnoki

Visinka Ede magyar bajnoki mérkőzései:

NB II Nyugat 1994/1995

# date round match substitutions cards goals result
1 1995.05.07 24 Beremendi Építők SK - Haladás VSE sárga lap 0 : 1
1 mérkőzés 1 x sárga lap
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2023.03.26, 12:40
    Változik a Nyíregyháza Spartacus szakmai stábja. Közös megegyezéssel szerződést bontott a klub Visinka Ede vezetőedzővel.

    A tréner a téli szünetben érkezett a csapathoz, és vele kezdte meg a felkészülést a Szpari. Az első tavaszi találkozón még győzött a Nyíregyháza a Haladás vendégeként, a folytatás viszont már nem alakult ilyen jól, három döntetlen és négy vereség következett. A klub vezetése ezért úgy döntött, változtat a szakmai stábon. Fekete Tivadar sportigazgató irányítja a jövőben a szakmai munkát, Lengyel Roland pedig – aki ősszel két meccsen már segítette a felnőtt csapatot – az U19-es gárdától ismét az első kerethez kerül, és edzőként dolgozik majd. A stáb többi tagja marad.

    - Egy vezetőnek olykor nehéz döntéseket kell meghoznia, ez is ilyen. A futballban ha nem megy egy csapatnak, akkor gyakran az az edző állásába kerül, holott mindenkinek van felelőssége, de legfőképp a játékosoknak. Bajnokság közben viszont a keret egy részét nem lehet lecserélni. Ennek a csapatnak a magja még nyáron lett kialakítva, és nem volt reális a célkitűzés. Télen próbáltunk a lehetőségeinkhez képest változtatni, de tisztában kell lenni azzal, hogy ilyenkor nehéz labdarúgókat igazolni, mert mindenki érvényes szerződéssel rendelkezik, és a klubok hozzájárulása nélkül nem lehet senkit leigazolni. Három hónap alatt, amióta itt vagyok, nem lehet több év eredménytelenségét megváltoztatni. Visinka Edével jól indult a csapat, nagyon bíztam benne, ezért is esett rá a választásom, de sajnos hetek óta viharban vagyunk, és a hullázó tengeren meg kell találnunk azt a kikötőt, mely jövőre is a másodosztályt jelenti számunkra. Normális viszonyban válunk el, de úgy érezzük változásra van szükség az eredményesség érdekében. A klub tulajdonosa arra kért, hogy a hátralévő tíz mérkőzésre vegyem át a csapat irányítását, én pedig Lengyel Rolandot hívtam, hogy a segítőm legyen. Olyan embert akartam, aki szintén átérzi a helyzetünk nehézségét, és aki ismeri a keret nagy részét! Ott voltam az edzéseken, jól ismerem a játékosokat, ezért nem gondolkodtunk külsős edzőben. Megtehettem volna, hogy hozunk egy újabb trénert, de mi mindannyian átérezzük a felelősséget, és nekünk kell megoldani ezt a feladatot. Eddig is és ezek után is azon leszek, hogy a csapat eredményes legyen, és hogy a fanatizmusom átragadjon a játékosokra – mondta Fekete Tivadar.

    Visinka Ede nagyon sajnálja, hogy nem sikerült elérni azt a célt, amiért Nyíregyházára jött.

    - Nagyon szomorú vagyok, hogy nem tudtunk olyan teljesítményt nyújtani a Szparival, amit a szurkolók, a város megérdemel. A hét meccses nyeretlen sorozat sajnos következményekkel jár. Nagyon szerettem Nyíregyházán dolgozni, a stábtagokkal nagyon jó volt a viszony, de az eredmények nem jöttek, így korrekt módon elváltunk – tette hozzá Visinka Ede.

    2023.03.24
    http://nyiregyhazaspartacus.hu/hir/visinka-ede-tavozik/5296
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2022.12.15, 20:38
    VISINKA EDE A SZPARI VEZETŐEDZŐJE

    Sajtótájékoztatót tartott a Nyíregyháza Spartacus FC. A klub vezetése az elmúlt napokban változott, Dankó Gergő klubigazgató az eseményen mutatta be az újságíróknak Fekete Tivadart. A sportigazgató Szentlőrincről érkezett, és azon dolgozott, hogy megfelelő stábot alakítson ki. Visinka Edével mindenben megállapodtak, így ő lett a Szpari új vezetőedzője.

    - Ő állt az első helyen azon az edzői listán, melyet szempontjaink szerint összeállítottunk. Szerettem volna olyan edzőt, aki dolgozott már az NB-II-ben és az utánpótlásban is, és nem áll tőle messze a fiatalok csapatba építése. A szakmai tudás mellett megfelelő pedagógiai érzékkel rendelkezik, és szimpatikus volt, hogy amikor leültünk tárgyalni, maximálisan azonosult a céljainkkal - mondta Fekete Tivadar sportigazgató.

    Az új vezetőedző, Visinka Ede játékosként évekig futballozott a jugoszláv majd a szerb élvonalban, többek között a Crvena Zvezda, és a Rad Beograd futballistája is volt, majd légióskodott Izraelben és Izlandon is. Edzőként végig járta a ranglétrát, dolgozott a Kecskemét és a Puskás Akadémia utánpótlásánál. A PAFC NB-III-as csapatával bronzérmes lett, majd Csákváron az NB-II-es gárdával a negyedik helyen állt, amikor a járvány miatt félbeszakadt az idény. Legutóbb a Tiszakécske vezetőedzője volt a másodosztályban, ahol a 7. fordulóban vette át a csapatot, és végül bravúros teljesítménnyel az NB-II-ben tartotta az együttest, sőt a klub történetének eddigi legjobb helyezéseként a 13. pozícióban zártak.

    - Örültem, amikor Fekete Tivadar megkeresett. Szeretnék egy olyan csapatot kialakítani, hogy a Szpariról látsszon, hogy erős, jó csapat, hogy mit akar játszani. A keret erre alkalmas, de néhány helyen igyekszünk megerősíteni. Az idő rövid, mindössze négy hét lesz a felkészülés, mely január 2-án indul, de a játékosok kaptak egyéni edzéstervet a szünetre is. Ne ígérhetek nekik mást, mint vért és verítéket, keményen fogunk dolgozni, hogy visszaszerezzük a szurkolók, a város bizalmát - mondta Visinka Ede.

    A vezetőedző elmondta, a csapat nem utazik edzőtáborba, végig hazai környezetben készül, és négy edzőmeccset vív majd a Nyíregyháza.

    - A szakmai stáb többi tagjával is megkezdődtek az egyeztetések, bízunk abban, hogy a felkészülés kezdetére ez végleges lesz. A játékoskeretnél posztokra szeretnénk igazolni, már folynak a tárgyalások labdarúgókkal – tette hozzá Dankó Gergő klubigazgató.

    2022.12.14
    http://nyiregyhazaspartacus.hu/hir/visinka-ede-a-szpari-vezetoedzoje/5133
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2022.11.02, 20:07
    Visinka Ede NB II-es labdarúgó csapatunk vezetőedzője a tegnapi napon közös megegyezéssel szerződést bontott klubunkkal.

    Visinka Ede az előző bajnoki szezon 7. fordulójában ült először a TLC kispadján. A csapattal bravúros teljesítményt elérve sikerült a nagy hátrány ellenére bent maradnia a másodosztályban. Végül a 13. helyen végzett a csapat, ami a tiszakécskei labdarúgás új érájának eddigi legjobb helyezése volt.

    A csapat szereplése az utóbbi időben azonban elmaradt a várakozásoktól és a kitűzött céloktól, így Visinka Ede és a klubunk vezetése a közös szerződés felbontása mellett döntött.

    Visinka Edének ezúton is mindent köszönünk, amit a tiszakécskei labdarúgásért tett és mind a szakmai pályafutásában, mind a magánéletben további sok sikert és boldogságot, jó egészséget kívánunk neki!

    Klubunk gyorsan reagált a kialakult helyzetre: A mai naptól a Tiszakécskei LC szerződést kötött Klausz Lászlóval, aki a szezon végéig (opcionálisan plusz egy évig) első csapatunk vezetőedzője lesz. A szakmai stábban továbbra is Kertes István, Kitl József és Németh Viktor dolgoznak majd.

    Továbbra is Hajrá Kécske!

    https://www.tiszakecskefoci.hu/2022/11/02/visinka-ede-tavozott-klubunktol/
     
  4. avatar: magyarfutball.hu
    2021.09.01, 13:06
    A klub vezetőségének döntése értelmében 2021. szeptember elsejétől Visinka Ede látja el a vezetőedzői feladatokat a Tiszakécskei LC NB II-es labdarúgó csapatánál, akivel 1+1 éves szerződést kötött a Tiszakécskei LC. A vezetőedző munkáját közvetlenül a továbbiakban is Virágh Ferenc asszisztens edző, Nagy Zsolt kapusedző, Vellai Áron erőnléti edző és Maczkó Gábor masszőr segíti.
    Hajrá Kécske!

    https://www.tiszakecskefoci.hu/2021/09/01/megvan-a-tiszakecskei-lc-nb-ii-es-labdarugo-csapatanak-uj-vezetoedzoje/