magyarfutball.hu

2024.05.01 Schäfer András hosszabbított az Unionnal!

Schäfer András 2022 januárjában érkezett az Union Berlinhez, előtte külföldön megfordult a DAC-nál, a Genoánál és a Chievo Veronánál is. A szerződése májusban lejárt volna, ezt hosszabbították most meg. A megállapodásról nem közölt részleteket a klub.
kép
A 25 éves középpályás eddig 49 mérkőzésen lépett pályára az Union színeiben, ezeken két gólt szerzett és három gólpasszt adott. A mostani idényben 17 meccsen egy gólt és egy gólpasszt jegyez, emellett egy piros lapot is begyűjtött.

„Az Union kivételes klub, amely mindig biztosított engem a támogatásáról, különösen akkor, amikor nehéz időszakon mentem keresztül – idézte Schäfert a klub honlapja. – Nagyon örülök annak, hogy a klub játékosaként visszatérhettem a pályára, és boldog vagyok, hogy továbbra is itt játszhatok.”

„András személyében olyan fiatal játékost tartunk meg, aki kiválóan fejlődött, és továbbra is nagy fejlődési potenciált mutat – jelentette ki Oliver Ruhnert, az Union labdarúgásért felelős igazgatója. – A mostani idényben nyújtott teljesítménye megmutatta, hogy András milyen fontos a csapat számára. Ezért is örülünk annak, hogy a sorainkban tudhatjuk őt.”

Az Union Berlin három fordulóval a vége előtt a 14., bennmaradást érő helyen áll a bajnokságban. A 17., kieső helyen álló Kölntől hét pontra van, míg az osztályozós pozícióban lévő Mainzot két ponttal előzi meg.