magyarfutball.hu

fénykép helye
alias
Negovic
Loïc Nego
Nego Lajos
Fekete Lajos
nationality
Magyarország

Franciaország

age
33 years
poszt
hátvéd
related websites

játékos

pályafutás
FC Nantes
2010 - 2011
AS Roma
2011 - 2013
Standard Liège (kölcsönben)
2013
Újpest FC
2013 - 2014
Charlton Athletic FC
2014. január 27 - 2015. augusztus 30
Újpest FC (kölcsönben)
2014. augusztus 22 - 2015. június 30
Videoton FC
2015. augusztus 30 - 2023. május 31
Le Havre AC
2023. június 23 -
eredmények / elismerések
?
Nego Loïc 2018
2018-ban a Videoton játékosaként
Elég fiatalon, nyolc éves koromban kezdtem el focizni. A Nantes akadémiáján végeztem, és ennél az együttesnél kaptam életem első profi szerződését 18 éves koromban. 2011-ben Olaszországba, az AS Roma csapatába igazoltam, ahonnan Belgiumba, a Standard Liègebe adtak kölcsön, és végül 2013-ban innen kerültem Újpestre. Büszke vagyok arra, hogy 16 éves korom óta az összes korosztályban tagja voltam a francia utánpótlás-válogatottnak. Természetesen karrierem eddigi egyik legnagyobb sikereként tekintek vissza a 2010-es U19-es Eb-győzelmünkre.1


FC Nantes, 2010-2011

...

AS Roma, 2011-2013

...

Standard Liège, 2013, kölcsönben

...

Újpest FC, 2013-2014

...

Charlton Athletic FC, 2014-2015

...

Újpest FC, 2014-2015, kölcsönben

...

Videoton FC, 2015-2023

...

Le Havre AC, 2023-

...
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2023.06.04, 18:36 (szerk.: 2023.06.04, 18:40)
    Fehérvárról való távozása kapcsán:
    Amit az idén Nego a Vidiben nyújtott, az olyan szégyenteljes mint az egész csapat teljesítménye. Kieső az utolsó fordulóig. Óriási szerepe van a lejtmenetben. A nyolc évből hetet köszönünk neki. Ideje tovább állnia. Sok sikert Loic, ha külföldre igazolsz. Ha a faluba, akkor bizonyítod, hogy ócska frank zsoldos vagy!

    Egy Stallone film címe jut eszembe róla " Túl a csúcson" Ha külföldre igazol,csak a pesti éjszakából fog hiányozni, a vidiből nem, ha belföldre...nem hinném hogy bárkinek is kellene a fegyelmezetlen csapatbomlasztó stílusa miatt .

    Kedves Lajos! Egyrészt nagyon remélem, nem az Újpesthez mész vissza, minden évben hajszálon múlik a bentmaradása, nem hiányzik oda még egy kiégett, akaratgyenge futballista! Másrészt azt nem értem, ezek után még hogy férsz be a válogatottba? Csodálom, hogy erre nem kérdeztek rá az újságírók a kerethirdetéskor Marco Rossitól.

    Nego érezhetően "jóllakott" Fehérváron és megcsömörlött. De a válogatottban és a nemzetközi porondon mindig keményen odatette magát. Remélem összejön a ciprusi szerződés, az Omonia egy tradicionális, jó klub, nemzetközileg is jól csengő névvel.

    Jól járna Cipruson,már nem fiatal csak pár éve van hátra,keres még egy kis pénzt,a válogatottbeli szereplésével nagyjából elégedett vagyok

    Azért Nego többet tett a klubért, válogatottért, hogy így kelljen búcsúznia, ezzel a másik 3 tucatlégióssal. A vége nem lett szép, de ő közelebb áll a klublegendákhoz, mint Alefékhez. Volt itt EL csoportkör, Chelsea meccs, bajnoki cím, Izland meccs is.

    Nego elkelne a Fradiban is, mint kiegészítő ember. Szinte mindenhol bevethető. Egy jó felhozómunkával hasznos csere lehetne egy darabig.

    Na Nego az egyik honosított, akit egy szó nem érhet. Válogatottban csupaszív, Vidiben is többnyire a jobbik játékosok közé tartozott.

    Nego valóban nagyon jó kis játékos, és sokat tett a múltban a Vidiért.
    Arról nem ő tehet,hogy ez a szánalmas csürhe idáig züllött.
    De gondolom a szerződésben szereplő, érdemtelen pénzt mosolyogva felveszik, rosszul végzett munkáért is járnak a milliók, nincs is több kérdésem, ha egyáltalán lett volna bármiféle kérdés...

    Nego a sérüléséig nagyon jó volt, azóta epizód szerep jut és nem is találta meg a formáját a válogatottban sem. Őt sajnálom, a többit egyáltalán nem.

    https://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2959227
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2019.02.14, 11:41
    Honfitársunk: Nego Loic!

    Labdarúgónk állampolgársági esküt tett csütörtök reggel.

    Csütörtök reggel kilenc órára a Székesfehérvári Polgármesteri Hivatal tanácstermébe volt hivatalos jobbhátvédünk, Loic Nego. A párizsi születésű játékos többedmagával együtt állampolgársági esküt tett, így február 14-étől kezdve honfitársunknak, magyar labdarúgónak tekinthető. A ceremóniát Székesfehérvár polgármesterének, dr. Cser-Palkovics Andrásnak a szavai zárták.

    “Gratulálok önöknek, hogy Szent István városában, történelmi falak között tették le az esküt, nekem pedig megtiszteltetés, hogy én köszönthetem önöket először magyar állampolgárként. Amikor először mondtam eskütétel után beszédet, izgultam, gondolkodtam, hogy mit illik mondani, milyen idézettel üdvözöljem az embereket. De két idős hölgy sokkal jobbakat mondott annál, amit én bárhol is találtam volna. Egyikűjök annyit mondott, hogy hatvan évet várt erre a pillanatra, a másik hölgy pedig azt mondta, hogy ezek után már nyugodtan hal meg. Szerintem ebben a két mondatban minden benne van a mai nap jelentőségéről. A jelenlévőknek szeretném megköszönni, hogy beleegyeztek abba, hogy nyilvánosság előtt tegyék le az esküt. Egyben külön üdvözlöm honfitársaink sorában Nego Loicot, aki sok örömet szerzett már nekünk a Vidi játékosaként, örülök neki, hogy most már magyar állampolgárként is tagja közösségünknek.”

    Az eskütétel után Nego Loic természeteses mosolyogva válaszolt a jelenlévő újságírók kérdéseire.

    “Nagy boldogságot érzek, hiszen szeretek Magyarországon élni. Kis megszakítással öt éve vagyok itt, így megtiszteltetés, hogy megkaptam az állampolgárságot. A válogatottságról nem tudok sokat mondani jelenleg, ez nem rajtam múlik. A jelenlegi szabályok mellett nem léphetek pályára a nemzeti csapatban, de majd meglátjuk, mit hoz a jövő. Melyik nehezebb, gólt lőni a Chelsea-nek, vagy megtanulni magyarul? Hú, egyik sem könnyű! Igyekszem majd minél többet elsajátítani a magyar nyelvből is.”

    https://www.molvidi.hu/2019/02/14/honfitarsunk-nego-loic-.html