magyarfutball.hu

  1. 2020.09.21, 14:50 - Tóth Zoltán
    A legjobb kapus akit élőben láttam és a legjobbak között szerepló kapus akiket élőben és Tv-n keresztül láttam!
  2. Úgy tudom, hogy megbeszélt eredmény volt. Az Újpestben védő Tóth Z azonban nem tudhatott róla, mindent védett. Azután csak sikerült összehozni a kellő eredményt. Kívülről tényleg úgy tűnt, hogy az újpesti védők eleresztik a csabaiakat, de a kapus (a legjobb akit valaha élőben láthattam, de disszidált és nem tudott befutni olyan karriert amit a képességei alapján elérhetett volna. Világklasszis lehetett volna!) kivédte a szemünket is....
  3. A Vasasnak nyerni kellett (bajnokságot is!)! Ezt a játékvezető is nagyon így gondolta (úgy kellett kimenteni a stadionból és a városból). Legalább 18.000 néző volt. Kerekest (talán Izsó?)lerúgta eltört a lába, mentők vitték el. Félelmetes hangulat volt, úgy még csapatot, bírót talán soha nem szidtak Békéscsabán mint akkor.10 emberrel sikerült egyenlíteni! Több szabadrúgást is rúgattak(volt hogy többször) a Vasassal(Várady akkoriban nagyon jól rúgta). Majd az utolsó pillanatokban kapott a egy 11-est a Vasas (ha jól emlékszem a tizenhatos és az alapvonal találkozásánál volt egy szerelés, persze szerintünk szabályos) abból lett a győztes gól. Már lefele mentünk az álló lelátóról, felnéztem és egy csomó esernyő és kéz volt a magasban és hatalmas fújolás. Mikor lefújták a mérkőzést, Mészöly is szaladt be a pályára és szidta (úgy nézett ki, mert hallani csak a tömeget lehetett) a bírót. A Vasas akkoriban jó csapat volt, de így nem lett volna szabad "támogatni"!
  4. Előtte vettem a mai napig meglévő Újpesti Dózsa sapkámat (már több mint 25 éve nem vagyok Újpest szurkoló, de akkor nagyon az voltam). Bár sokat jártam Csabára meccsekre, de akkor az Újpestnek szurkoltam. Kicsit rossz szemmel néztek rám, de azért megértették, hogy örültem az eredménynek. Örök, szép emlék, édesapámmal jártam a meccsekre, ekkor elsős gimnazista voltam.