magyarfutball.hu

Kecskeméti TE - Ferencvárosi TC 2 : 1 14:45

   
   
Upload your own photos! »
  1. Kecskeméti TE - Ferencvárosi TC 2023
  2. Kecskeméti TE - Ferencvárosi TC 2023
  3. Kecskeméti TE - Ferencvárosi TC 2023
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 2 (2 szavazat)

játékvezető: 2.5 (2 szavazat)

hangulat: 3.5 (2 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2023.11.07, 15:58 (szerk.: 2023.11.16, 13:22)
    Ez a mai nap szégyen az MLSZ-re a bírói karra Kecskésekre az összes bumburnyákra nézve aki ezt a mai sárdagasztást engedélyezte!!! Itt megőrült mindenki??? Aranylábú fiaink sírni való állapotban hagyták el a pályát. A mestert kérdezném nem lehetett nemet mondani a mérkőzésre? Vagy szavazásra bocsájtani a játékosok közt a meccs elhalasztását? Biztos lett volna a Kecsók közt is aki nem akart ma focizni. A VART a végén meg kellett volna fürdetni a pályán. megszavaztuk volna.

    A copf-húzás a kis kecsós köcsiöcsi részéről az Izlandtól a Tűzföldig azonnali piros. Nem kellene már Clubunk managementjének nem játszani a szelíd jófiút, és beleszállni a bMLSZ-be? Ezért nem jó CSK-nak a mindnyájunk által joggal szeretett Dinink, mert ő egy olyan jó fiú, túlontúl jó, udvarias, kedves, meg minden. Ha kiállítják a kis kecsós g.cit, valszeg megfordítjuk a meccset.
    Miután ezen a rizsföldön lejátszottuk ezt a szerencsétlen meccset, a fiúk kétszer annyi leterhelést kaptak, mint egy jó pályán 90 perc után. Ja, és csütörtökön nekünk a Genk meccs lesz, az ezüstérmes KTE-nek gyúrás és csapatfotó.

    vereség egy alkalmatlan pályán, alkalmatlan játékvezetővel, egy focira alkalmatlan ellenféllel szemben, akik csak rugdosódtak. Az első góljukat szabálytalanság előzte meg, a másodikat megköszönhetik Raminak.

    sár, tócsák a pályán, homokkal beszórt gödör, falevél a pályán.
    A kukoricás a székház mellől hiányzik.
    De amilyen frankó a talaj, rizsföld még lehet ott.

    Origo
    A labdarúgó NB I 12. fordulójában a Ferencváros a Kecskemét otthonában lépett pályára. A borzalmas állapotú talajon lejátszott meccs második félidejében Cebrails Makreckist a hajánál fogva húzta vissza Szalai Gábor, akit a videóbírós visszajátszás ellenére sem állított ki a játékvezető.

    Az 55. percben Mackrekis haját ráncigálta meg erőteljesen Szalai, az esetet a videóbíró segítségével is visszanézte az oldalvonal mellett Pintér Csaba játékvezető, ám meglepő módon nem adott pirosat az egyértelmű szabálytalanságért.

    A támaszkodólábra mért rúgásról nem írnak? Igaz azt a VAR-nak előbb meg kellett volna vizsgálnia is.

    Deján arca mindent elárult, ahogy a kispadon ült. Igaz Rossié is. Szabó meg egy álságos féreg.

    Ha minden egyes alkalommal az a válaszunk a kecskeméti vereségre, hogy "gyorsan el kell felejteni", akkor minden egyes alkalommal ez fog bekövetkezni. Lehet hőbörögni a pálya, a bíró, a favágás, a körülmények, stb. miatt, de az ország most rajtunk élcelődik és a 3 pont is oda. Én laikusként arra számítottam, hogy megismétlődik a tavalyi rémálom, egyáltalán nem voltam optimista a meccs előtt. Így még rosszabb elviselni ezt az évente kétszer ismétlődő égést. A szakmai stáb mire számított? Úgy látszik, hogy Kecskeméten zsenik futballoznak és egy zseni irányítja őket , akik most éppen rajtunk röhögnek.
    Tudom, a Genk elleni meccs fontosabb... Meg, hogy senki se sérüljön meg... Az eredmény meg bizonyára másodlagos, sokadlagos.
    Nekem konkrétan elment az életkedvem.

    Ezt a mai meccset tényleg gyorsan el kell felejteni, adtunk 3 pontot a partnercsapatnak és ennyi. Az első félidei lapospasszos játékot nem is értem ilyen talajon, de nem is kell mindent értenem.
    Pesicnek viszont ma sem ment. Az nso szerintem ctrlc ctrlv-vel írta ma is az: "ékcsere, a szerbnek ma nem ment" mondatot amikor lecserélték.
    Patrick meg csúnyán ki fogja húzni a gyufát ha rászokik erre a hasbarúgós szerelésre.

    Az ellenfelet sem lehet hibáztatni, mert nekik ez kedvezőbb volt, szerencse 3 pont hullott az ölükbe. A durvaságért megint a játékvezető felel. Ha a meccs előtt bemegy az öltözőkbe és elmondja, hogy engedem a játékot, de nagyon keményen fogom osztogatni a sárágát és a pirosat is durvaság esetén, akkor nem lennének olyan becsúszások, mit amik ma voltak. Szóval szerintem egy személyben a bíró felel a mai napért, tehát : Pintér! a Kurva anyád!

    Azért egy elemzést megérne, mert lehet az edzésen lőtt passzokat is gyakorolni, a lövőerőt fejleszteni. Ebben a Kecskemét jobb, az ő passzukban több az erő, ritkábban állt meg a labda. A játékvezető ügyében meg valóban a klubnak kell élnie panasszal, ha az MLSZ önerőből nem meszeli el a VARos brigáddal együtt. Mert Vágó esetét meg a VARnak kellett volna jeleznie. Elképzelhető, hogy a bíró éppen nem látta. És a két kecskeméti játékos is kaphatna utólagosan eltiltást, mert a sportszerűtlenségért az jár. Főleg Vágó esetében. Az a rúgás aljas volt, egyértelműen lábra irányult...

    Régi kun harcmodor: becsalni az ellenfelet a lápba, majd amikor az észreveszi, hogy a mocsárba könnyű beleragadni, akkor már késő. Akkor mindennel mindenhova ütleg jön, kardforgatás helyett bunkózás.
    Szégyellje magát mindenki, aki ezt a mai meccset ezen a pályán le akarta játszani. Ez nem tett jót sem bajnokságnak, sem a válogatottnak. És a Mercedes gyárnak is ciki, hogy a távolról simogatott csapata ilyen eszközökkel próbál pontokat rabolni.

    A labdarúgó NB I 12. fordulójában egy őrült mérkőzésen a Ferencváros 2-1-re kikapott a Kecskemét otthonában, így a címvédő elszenvedte első vereségét Dejan Sztankovics irányításával. A pálya elképesztő állapotban volt, a köztévé szerint a Fradi kérte a meccs elhalasztását, de a hazaiak nem egyeztek bele. Az M4-en a közvetítés szünetében elhangzott, hogy a Kecskemét már tavaly méltányosságból kapott engedélyt erre a pályára, a kérdés, meddig maradhat ez így.

    Nekünk ez a -3 semmit sem jelent, de, ha a magyar bajnokság számít, akkor gondolni kellett volna, hogy a múlt szerdai hosszabbítás után tegnapi +100 nem tesz jót az erőnlétnek. Az meg látható volt, hogy Ramirez, Traoré soha nem játszott ilyen pályán. Nem csalódtam az MLSZ-ben, mondjuk az nem számít, hogy mások és az én szórakozásomat tettétek tönkre. A hajhúzásról pedig nem is ejtek szót. Szóval, a kurva anyád!

    öcsém facsiga sem véletlenül rúgta el a labdát az első gólnál, az is a tudatos volt. elrugaszkodni nehéz érte, viszont a labda felgyorsul, ha leadja ziccerbe szinte biztosan elakad valahol, ráadásul még öt-tíz perc dagonya és nincs több lövési lehetőség, szóval ügyes volt, na.
    sok ilyet ismerünk a történelemből, mikor egy hadvezér jól használta ki a körülményeket, és ért el sikert erősebb ellenféllel szemben, csak éppen ez nem háború, hanem pont az annak humánusabb alternatívájaként megálmodott sport.
    már reggel lehetett tudni, hogy nem látjuk a Ferencvárost játszani, mert vagy nem lesz meccs vagy úgy látjuk, ahogy végül látnunk kellett.
    ez egy nagyon sportszerűtlen találkozó volt minden szempontból, kellemetlen volt megélni, azt hittem ezt a szintet már meghaladtuk, de sajnos ismét látszott, hogy mennyire sokan állnak még mindig a valódi fejlődés útjában.

    Elmegy mindegyik a f.szomba. A hajtépős némber, a szerencsétlen bíró aki még azt se látta amikor megmutatták az egyértelműt. Emellett az állandó idegesítő szabálytalanságok amivel Ramirez agyát felbaszták 5 perc alatt. Egy csürhe az egész, ez a Zsótér is odavaló. Iyinbor is mint egy hentes oda csapott Civicnek, menjen már ő is a pcsába.

    A libalegelő meg önmagában érthetetlen. Nem engedném itt a meccseket. Vagy vigyék Szegedre vagy a középső körben egyszerűen nem lehetne ott meccs, minden idegenben, cseréljék el. 10 éve Egerben nem
    Lehetett meccs villany miatt. Hát ez…

    Én is szeretem a sportszerű, kemény játékot. A mai meccs viszont minden tekintetben gusztustalanul szar volt. Játékminőség? Nulla. Két passzt nem lehetett megtenni. Taktika? Nulla. A második félidőre mi is rájöttünk az egyetlen receptre, így már két csapat baszkodta fel magasan a labdát. Kemény játék? Mármint hajrángatás, lábszár-rúgás és tökönrúgás?

    A pálya alkalmatlan volt, de játszottak már korábban is ilyen pályán és alighanem fognak is a jövőben. Kár erre bármit is fogni, a Kecskemétnek ugyanilyen volt és speciel az akciógóljuk egy egész pályán végigvitt kontra volt. Egy ilyen spontán halasztás sok más problémát is felvetne, pl. mikor pótolják? Akkor biztosan jobb lenne a pálya? Az más kérdés, hogy az MLSZ helyében a pályaengedélyüket már komolyabban venném.

    1. Ilyen pályán nem lehet meccset rendezni.
    2. Az első gól előtti helyzetről volt egy kameraállás, amelyből látszott, hogy kézzel lökte el Makreckist a támadó (mintha szünetben mutatták volna meg, aztán utána már nem).
    3. Makreckis hajának meghúzása sárga lap. Hát, pajtás, ez olyan sportszerűtlenség, amit ha megnéznek, azonnal piros, de ha esetleg mégsem, akkor minimum többhetes eltiltás utólag videó alapján.
    4. Iyinbor mutatványa a büntető előtt (Na, ne szórakozzunk, sima sárgalapos veszélyes játék, mert még el is találta Owusu-t)

    Utóbbi két esetben a VAR korrekten jelezte a helyzetet, Pintér pedig a büntetőt nem merte nem megadni, de a két pirosat szépen elsinkofálta.

    Ez minimum két piros és egy gól. Jár a taps és a keksz Hanacseknek meg a bírói karnak. Az egyetlen olyan klubcsapatot, amely évek óta egyedül képes nemetközi porondon nem is akármilyen eredményekre, szanaszét rugdossák egy játékra alkalmatlan pályán, amihez a bíró asszisztál és konkrétan minden kétes helyzetnél belenyúlkál a meccsbe a kárunkra. Ugyan ezt a három pontot már nem lehet visszahozni, de ideje lenne vizsgálatot kezdeményezni ezzel a mérkőzéssel kapcsolatban, hogy mit műveltek ma a játékot vezetők.

    Talán volt már, de nem hagy nyugodni, hogy a 100. percben, amikor 3 mp-en belül elesik Márki a 16-oson belül és megtapossák Zakit is, akkor miért nem volt VAR-ozás? Azon is lett volna mit nézni szerintem.

    Van ilyen. Ezen a pályán nem szabadott volna játszani. Mondjuk az sem lehetett nagy meglepetés, hogy 2-3 nap szakadó eső után majd ilyen szar lesz a pálya. Nem is értettem, miért utazunk ilyen erős kerettel. B-C vegyes, azt lehetett volna bizonyítani. Baráth, Katona nyugodtan kezdhetett volna. Elég valószínű volt, hogy a sztárjátékosaink majd félve mennek bele a párharcokba ezen a talajon.
    De ha már le kellett játszani a meccset, akkor jó lett volna nem csak az utolsó 30 percre felvenni a kesztyűt. Ez azért kicsit bánt. Előtte sok esetben elprimadonnáskodta a csapat a meccset. Fradi mezben meg nem szeretem ezt látni, Genk meg többi faszom ide, vagy oda. Ha a sárban, csúszva-mászva kell nyerni, akkor úgy.

    Szombat estétől esett vasárnap 13 óráig. Mondta hajdubré, hogy egy órája állt el, ami kb. fél 3-kor volt.

    A Kecskemét (nálam) ezen a meccsen leszerepelt. A vezetőség, az edző, a játékosok. (Szerintem) az volt a "taktika", hogy a Fradi játékosok úgy is félnek egy sérüléstől, nekik meg qrvára mindegy, így minden ütközésbe csukott szemmel, kamikaze módjára belementek. Látható volt, hogy 20 perc után az összes Fradi játékos elvesztette a motivációt és próbálta túlélni ezt a pankrációt. A bírók+VAR teljesen fogalmatlan volt. Közük nem volt a valósághoz. Össze-vissza fújtak és nem fújtak. Ez a kettő (Kecskemét+bírók) most elég volt ahhoz, hogy vereség legyen a vége. Csütörtökig még bosszankodok rajta, aztán remélem lesz ami felülírja és nem a bosszankodás irányába smiley

    A 43:45 tiszta játékidejű vízilabda meccsen 4-2-3-1-ben próbáltunk játszani, 58%-ban volt nálunk a labda, 79%-kal passzoltunk (KTE 68%), a passztempónk 15.7 (KTE 13.6), a hosszú passzok aránya 18.6% (22.1%), a PPDA 5.4 (8.2) volt. A párharcok aránya 124-121 volt ide, mi 29, a hazaiak 39 labdát szereztek az ellenfél térfelén. A szabálytalanságok aránya 18-20 volt Pintér szerint (első félidő 13-7, a második 5-13…). 72 támadópárharcunk 31%-a, a védekezőpárharcaink 72%-a (72/52) volt sikeres a mocsárban, a fejpárbajok aránya 31-28 volt ide. 24+1 támadásunkból 9 lövésig jutottunk, 5 talált kaput (KTE 22 / 5 / 2), az xG-arány 1.24 – 0.86, az xcG-arány pedig 1.68 – 0.94 volt ide.

    Dibusz 2 lövésből 2 gólt kapott (0.94), 19 passzából 16 pontos volt, 1-szer jött ki.

    Botka 94 akciójának 59%-a volt sikeres, 69%-kal passzolt, 26 párharcából 14-et nyert meg. 28 labdát vesztett (13-at saját térfelén), 18-at szerzett, 7 passzt lopott.

    Abena 91 akciójának 75%-a volt sikeres, 88%-kal passzolt, 31 párharcból 17-et nyert, 12 labdát eladott (10 s.t.), 13-at szerzett, 3 passzt lopott.

    Mmaee 91 akciójának 77%-a volt sikeres, 2 helyzete volt (0.07), 83%-kal passzolt, 18 párharcból 11-et nyert meg. 14 labdát vesztett, 13-at szerzett, 2 passzt lopott.

    Ramírez 50 percet kapott, 43 akciójának 53%-a volt sikeres, 74%-kal passzolt, 14 párharcból 6-ot nyert meg. 9 labdát vesztett, 5-t szerzett. 1 lövést készített elő (0.01).

    Esiti is 50 percet kapott, 52 akciójának kétharmada volt sikeres, 83%-kal passzolt, 16 párharcból 10-et nyert meg. 5 labdát vesztett, 7-et szerzett, 4 passzt lopott. 1 lövést készített elő (0.07).

    Makreckis 81 percet játszott, 53 akciójának 66%-a volt sikeres, 94%-kal passzolt, 12 párharcának felét nyerte meg. 5 labdát vesztett, 9-et szerzett, 4 passzt lopott.

    Traoré 50 percet játszott, 21 akciójából 9 (43%), 8 passzából 6 volt jó. 12 párharcból 3-at nyert meg, 1 labdát szerzett, 1 passzt lopott.

    Zachariassen 41 akciójának 63%-a volt sikeres, 2 helyzete volt (0.09). 76%-kal passzolt, 16 párharcból 11-et nyert meg, 9 labdát szerzett, 2 passzt lopott.

    Marquinhos 44 akciójának 57%-a volt sikeres, 79%-kal passzolt, 16 párharcból 5-t nyert meg, 7 labdát szerzett.

    Pesity 68 percet volt a pályán, 30 akciójából 9 volt sikeres, 1 helyzete volt (0.07). 6 passzából 5 volt pontos, 22 párharcból 3-at nyert meg.

    Civic 56 percet kapott, 29 akciójának 59%-a volt sikeres, 80%-kal passzolt, 8 párharcból 5-t nyert meg. 3 labdát vesztett, 8-at szerzett, 3 passzt lopott.

    Sigér is 56 percet volt a pályán, 49 akciójának 59%-a volt sikeres, 68%-kal passzolt (31/21). 16 párharcának felét nyerte meg, 7 labdát vesztett, 9-et szerzett, 5 passzt lopott. 3 lövést készített elő (0.19).

    Lisztes is 56 percig bizonyíthatott, 22 akciójának fele volt sikeres, 4 lövésből (1.02) 1 gólt szerzett. 6 passzából 3 volt jó, 10 párharcból 6-ot nyert meg.

    Owusu 38 percet kapott, 11 akciójából 6 volt sikeres, 4 passzából 3, 5 párharcából szintén 3. 1 labdát lopott és kiharcolta a tizenegyest.

    Tokmac 25 percet kapott, 12 akciójának fele volt sikeres, 7 passzából 4, 3 párharcából 2 volt jó. 4 labdát vesztett, 2-t szerzett, 1 passzt lopott. 1 lövést készített elő (0.05).

    Makreckis 5.50
    S. Mmaee 5.21
    Lisztes 5.08
    Marquinhos 5.08
    Abena 5.04
    Sigér 5.04
    Botka 5.00
    Zachariassen 4.92
    Dibusz 4.75
    Traoré 4.67
    Civic 4.63
    Owusu 4.46
    Esiti 4.42
    Tokmac 3.54
    Pesic 3.33
    Ramírez 3.13

    https://ulloi129.hu/2023/11/05/elo-a-kecskemet-elleni-bajnokirol-5/
    https://ulloi129.hu/2023/11/07/igy-teljesitettunk-a-kecskemet-ellen-5/
    https://ulloi129.hu/2023/11/09/abu-fani-traore-aaneba-es-makreckis-lisztes-mmaee/