magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Kisvárda-Master Good 1 : 0 17:30

   
   
Upload your own photos! »
  1. Ferencvárosi TC - Kisvárda-Master Good 2023
  2. Ferencvárosi TC - Kisvárda-Master Good 2023
  3. Ferencvárosi TC - Kisvárda-Master Good 2023
  4. Ferencvárosi TC - Kisvárda-Master Good 2023
  5. Ferencvárosi TC - Kisvárda-Master Good 2023
  6. Ferencvárosi TC - Kisvárda-Master Good 2023
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 2.5 (2 szavazat)

játékvezető: 3 (2 szavazat)

hangulat: 2 (2 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2023.10.22, 13:01 (szerk.: 2023.10.22, 13:47)
    Mindent kihagytunk amit ki lehetett. Volt a végén egy kapufájuk sérüléssel egybekötve. Ismét. A végére a "várda" egy rohadt csürhe lett.

    Na, szép volt fiúk!
    Kint nézve szuper volt, kár, hogy az utolsó passzok vagy 15* el lettek rontva, mert ez ma osztály különbség volt!

    Mindenki bizonyítani akar,de annyira nem kellene,hogy beoltsuk magunkat gól ellen.
    Zachariassen és Markinhos agyon futotta magát. Varga folyamatosan a fejét rázta.
    Na persze volt is miért.
    Lényeg a három pont.

    felforgatott csapattal nyertünk, ha a helyzeteket nézzük még olcsón is megúszta a Várda, Abena sérülése sajnálatos, de ezen kívül jól forgott a csapat, láthatóan épül az új irány Sztankovity elképzelései szerint
    akit ki kell ma emelni a csapatból az Márki, soha ilyen jól játszani még én nem láttam, úgy látszik Sztankovity meg tudja magát értetni vele és a másik Dibusz, aki egy Fradi ikon, legenda nincsen rá jobban illő jelző

    A mezonyben jo volt Marki, ahogy Zaki is, a kapu elott kevesbe. De nyilvan nem veletlen, hogy ok ketten jatszottak vegig az utolso ket meccset elol, komoly munkat tettek bele mindketten.

    eddig ugye az volt a szöveg, hogy nem érti sokszor a taktikát, az edzőket, hogy mit akarnak tőle, ma erre kurvára rácáfolt és itt már látszik az, hogy klasszis focista lett az edzőnk

    Szimpatikus, ami melót beletesznek, az kétségtelen.
    Egy szélső és egy támadó kp. mezőnymunkáját az is minősíti, hogy a kapu előtt mit tesznek le az asztalra. Az közel értékelhetetlenre sikerült ma mind2 fiútól. Sorozatosan rossz döntések, elügyetlenkedett ziccerek, elrontott kulcspasszok.
    Nekem továbbra is az az érzésem, hogy sok a felesleges futás tőlük, túl sok párharcba mennek bele, túlvállalják magukat.

    Futómennyiségben nem vagyunk elmaradva a nemzetközi szinttől. A futás minőségében vagyunk lemaradva. A felesleges futást arra értem, hogy nem jókor támadnak le, nem együtt támadnak le, olyan területre futnak be, ami másik játékos feladata lenne, nem szabadulnak időben a labdától így feleslegesen kerül párharcba, vagy túl sokat vállal valaki a mérkőzés bizonyos szakaszában... Pl. az első félidőben Márki még akkor is erőltette az 1v1 szitukat, amikor érezhetően belesült folyamatosan, hiszen majdnem minden támadás rajta ment keresztül. Megfáradt, van ilyen. Ezt neki is éreznie kell berülről, meg biztos, hogy az edzők is látták.

    Az első félidőben jó iramot mentünk, az volt a kérdés csak, hogy mikor hibázik az ellenfél, vagy mikor verjük be az elsőt. A második félidő gyengus lett a cserék, sérülések, foltozgatások miatt. A sorozatterhelésben az ilyen meccseket a legnehezebb megnyerni. Ma sikerült és ez a lényeg. Remélem Sztankónál tisztul a kép, sok van ebben a keretben, még sokkal több!

    Nagyot mentek a srácok, tisztességgel megdolgoztak a három pontér!
    Kiemelném Wingó teljesítményét, még akkor is, ha nem kellett sokat védekeznie,
    Márki rengeteget robotolt, a velejáró hibák jöttek, de iszonyet mennyit szerelt, futott...stb
    Dénes, Macska, Sigi "csak" hozták a tőlük elvárhatót és Abena is akinek gyors és teljes gyógyulást !
    Külön meg kell említeni Ben remek beszállását, ma éreztem először rajta a technikai és fizikai erejét,-jó lesz nagyon!
    Sajnos lett sérültünk, hajrá Fradi!

    Soványka győzelem, de győzelem. A srácok fáradtnak tűntek, de azért haraptak, mentek becsülettel. Kibrusztolt, értékes három pont. Úgyhogy szép volt, fiúk!

    Sigiről és Zakiról most nem tennék említést, mert jobb a békesség. Viszont Vingo és Abena nagyon tetszett ma, pedig féltem a meccs a elején . Rám cáfoltak.
    Márki megy, mint a mérgezett egér, de a nagy igyekezet sokszor készteti hibára. A harcossága példaértékű. Dibusz megint megmutatta földöntúli reflexét. Hihetetlen egy pali. Gyakorlatilag anélkül is képes bravúrra, hogy igazából "be lenne lőve".
    Endin látszik a játékhiány. Barnusnak szerintem ma akkor sem sikerült volna gólt lőnie, ha végig játszik.
    Ezen a meccsen én pihentettem volna Abut, de hála az égnek, hogy Deki másképp gondolta. Ő megvárta a gólpasszt.smiley
    Brusztos meccs volt, de fő a győzelem.
    Nem valószínű, hogy sokszor vissza fogom nézni, de a videoelemzőknek és a csapatnak ajánlatos lenne.

    Egy kisbusznyi sérülttel, már a Kecskemét meccsre is tartalékolva, végig kontrolálva a meccset, nyertünk.

    Sokat gondolkodhattál, míg ebből a meccsből ennyire pozitív képet hoztál össze smiley
    Tény hogy nyertünk, tény hogy plusz 2 sérültet összehozott nekünk a várda és az is tény, hogy akadozott a gépezet rendesen.
    Remélem hogy egyik sérülés sem súlyos.

    Ahogy írtam, más focit próbálunk mint eddig. Sokkal erőszakosabb, fizikailag erősebb, gyorsabb tempójú. Persze, ehhez a focihoz 25 percesek vagyunk, de az a 25 perc elképesztő. Nekem tetszik, jó lenne, 35-40 percre kitolni a kondit. A befejezéseknél és az utolsó passzoknál pont a fáradság miatt volt annyi hiba, de ezeket idővel ki lehet javítani.

    Érdekes a szurkolói lélektan...

    Amikor egy bunker ellen játszottunk, és ment a sírás meccsközben, hogy helyzetünk sincs, miért nem övünk át??? stb...
    Ehhez képest most rommá támadtuk a meccset, hagytunk ki helyzeteket és egy bunker focit játszó csapat ellen is élvezetes meccset játszottunk..

    Akik eddig játszani próbáltak ellenünk és elhitték, hogy a bab is hús.... Azok bele szaladtak a késbe.
    Lásd Vidi, Zte, Csuka és még sorolhatnám.

    Én tegnap azt láttam, hogy több játékos is kezdeményezhet a csapatban és a játékostársak is keresik őket.
    Ramirez is szedte fel a labdákat, ahogy Makreckis is.
    Abu Fani volt a fő karmester és bátran forgatták meg a szélek között a labdát.
    Ha nem balról vagy jobbról bontottak, akkor középen próbálták meg kicsiben.

    Azt azért sokan elfelejtik, hogy Mátyusnak is ez volt az első meccse az új csapatánál, és a sok sérültük miatt 2-3 fiatallal kellett feltölteni a kezdőjüket, mentálisan is rottyon vannak az előző eredmények miatt.

    Lesznek ők még ennél sokkal jobbak.
    Más csapat ellen nem fog beleférni ennyi könnyelműség, ki-nem kényszerített hiba.

    A Kecsó és az MTK is keményebb dió lesz ennél. Stankovic szépen belecsöppent az erőltetett menetbe.

    Az a helyzet, hogy tegnap egyébként a bunker feltörése hellyel-közzel hatékony is volt, csak az utolsó passzok, helyzetek mentek el.
    A Kisvárda olyannyira nem akart focizni, hogy az első félidőben Marquinhosék jobb oldalt vagy három-négy alkalommal ugyanazt a formációt játszották meg, mégse reagáltak rá semmit. Viszont ezekből csak mákkal, illetve hibás átadások miatt nem lett aztán gól.

    Az elején megvoltak a lehetőségek hogy könnyebb meccs legyen de ma ez egy ilyen nap volt.A Várda ma betolta buszt.Lényeg a három pont főleg hogy sorba játszuk a meccseket és látjuk hogy mindig becsúszik egy egy sérülés is.Most már el kell felejteni a Máté Csaba korszakot (ha lehet igy nevezni )nem fogunk mindig 5-6 gólokat rúgni vszinü vele se tettük vna.Még ami fontos végre lehoztuk kapott gól nélkül a meccset.

    Dibusz mindkét védése extraklasszis volt.

    Sokan említitek, hogy Ilievskit ki kellett volna szórni. Ki lehetett volna, de nála legalább azt lehet mondani, hogy teljes erejével azon volt, hogy elérje a labdát, mert gólt akart szerezni.

    De amikor Cipetics hátulról beleszállt Márkiba, neki a leghalványabb esélye sem volt a labdára. Ott teljesen nyilvánvaló volt, hogy le akarja rúgni, megakadályozandó az ellentámadást. Csak az isteni szerencsének köszönhetjük, hogy Márki megúszta sérülés nélkül. Na ha valami, az egyértelmű piros lap volt. VAR szobában ilyenkor nézik tátott szájjal a közönséget, vagy mi a kurva anyjukat csinálnak?!

    Stanko nyilatkozatai amúgy eddig a legmenőbbek az összes Fradi edző közül akiket én láttam nyilatkozni : D
    Persze ez nem jelent semmit, de jól tolja a szöveget

    A találkozó nagy részében 4-2-3-1-ben játszottunk, 86%-kal passzoltunk, 65%-ban birtokoltuk a labdát (16.2 passztempó, 8% hosszúpassz-arány, 7.1 PPDA). A párharcok aránya 135-124 volt ide, 43 labdát szereztünk az ellenfél térfelén (Marquinhos 9, Lisztes 6, Sigér 5), ebből 25 a támadóharmadban (Kisvárda 23/6). Mi 11-szer jutottunk lövéshez a vendégek labdaeladásából, ők 3-szor a miénkből. A támadópárharcaink 38%-át nyertük meg (104/39), 24 beadásunkból 11 volt pontos. Védekezőpárharcaink 68%-át nyertük meg (63/43), a légpárbajokat 32-23 arányban ‘hoztuk’.

    42+2 támadásból 29 (!) lövésig jutottunk, 8 talált kaput csupán, a vendégek mutatói 9 / 5 / 2. Az xG-arány 3.08 – 0.81 volt, az xcG-arány azonban csak 1.49 – 0.99.

    Dibusz 2 lövést kellett védjen (0.99), 18 passzából 16 volt pontos, 1-szer kellett kijönnie.

    Makreckis 103 akciójának 83%-a volt sikeres, 1 lövése volt (0.02). 90%-kal passzolt, 8 cseléből 6 volt sikeres, 23 párharcból 15-öt nyert meg. 7 labdát vesztett, 15-t szerzett, 3 passzt lopott. 1 lövést készített elő (0.11).

    Wingo 103 akciójának a 88%-a volt sikeres, 93%-kal passzolt, 12 párharcból 9-et nyert meg. 7 labdát vesztett, 18-at szerzett, 4 passzt lopott.

    Abena 81 percet tudott játszani, 96 akciójának 82%-a sikeres volt, minden passza pontos volt, 26 párharcból 12-t nyert meg. 4 labdát vesztett, 16-ot szerzett, 4 passzt lopott.

    Ramírez 78 akciójának 72%-a volt sikeres, 3 lövése volt (0.15). 83%-kal passzolt, 12 párharcból 7-et nyert meg. 8 labdát vesztett és szerzett, 1 passzt lopott. 2 lövést készített elő (0.39).

    Sigér 85 akciójának 69%-a volt sikeres, 79%-kal passzolt, 20 párharcból 11-et nyert meg. 14 labdát vesztett, 8-at szerzett, 4 passzt lopott. Két lövést készített elő (0.03).

    Abu Fani 60 percet játszott, 62 akciójának 60%-a volt sikeres, 4 lövése volt (0.05). 91%-kal passzolt, 14 párharcból 5-t nyert meg. 7 labdát vesztett, 4-et szerzett, 2 passzt lopott. 2 helyzetet készített elő (0.07), ebből 1 gólpassz lett.

    Lisztes is 60 percet kapott, 53 akciójának 43%-a volt sikeres, 2 helyzete volt (0.16), 1 gólt szerzett, 15 psasszából 13 volt sikeres, 29 párharcból 8-at nyert meg. 8 labdát szerzett, 2 passzt lopott. Két lövést készített elő (0.33).

    Zachariassen 83 akciójának 45%-a volt sikeres, 5 lövése volt (0.77). 69%-kal passzolt, 38 párharcból 16-ot nyert. 9 labdát szerzett. Három lövést készített elő (0.21).

    Marquinhos 111 akciójának 59%-a volt sikeres, 3 helyzete volt (0.27), 79%-kal passzolt, 41 párharcból 18-at nyert meg. 13 labdát (!) szerzett. 1 lövést készített elő (0.13).

    Varga 65 percet játszott, 38 akciójának 42%-a volt sikeres, 7 helyzete volt (1.51), 6 passzából 4 volt pontos, 20 párharcból 9-et nyert meg, 4 labdát szerzett. 1 helyzetet készített elő (0.18).

    Botka 37 percet játszott, 23 akciójából 15 volt sikeres, 12 passzából 9, 9 párharcából 6. 3 labdát vesztett, 4-et szerzett, 1 passzt lopott. 1 lövést készített elő (0.05).

    Ben Romadan is 37 percet kapott, 27 akciójának 59%-a volt sikeres, 2 lövése volt (0.06). 10 passzából 9, 12 párharcából 6 volt sikeres. 2 labdát vesztett, 2-t szerzett, 1 passzt lopott. 1 helyzetet készített elő (0.08).

    Pesity 32 percih volt a pályán, 25 akciójának 60%-a volt sikeres, 1 helyzete volt (0.08). 9 passzából 5, 12 párharcából 8 volt sikeres, 2 labdát szerzett.

    Civic 16 percet kapott, 9 akciójából 3 volt sikeres, 1 lövése volt (0.01). 2 passza pontos volt, 2 párharcból 1-et nyert. 1 labdát vesztett, 1-et szerzett, 1 passzt lopott.

    Dibusz 7.80
    Lisztes 7.33
    Makreckis 7.24
    Marquinhos 7.18
    Wingo 7.06
    Abena 7.02
    Ben Romadan 6.70
    Varga B. 6.37
    Abu Fani 6.30
    Sigér 6.27
    Ramírez 6.26
    Pesic 6.10
    Zachariassen 6.07
    Botka 5.73

    https://ulloi129.hu/2023/09/30/dibusz-lisztes-makreckis-es-siger-abu-fani-abena/
    https://ulloi129.hu/2023/09/25/igy-teljesitettunk-a-kisvarda-ellen-15/
    https://ulloi129.hu/2023/09/24/elo-a-kisvarda-elleni-bajnokirol-16/