magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Trabzonspor 3 : 2 21:00

   
   
Upload your own photos! »
  1. Ferencvárosi TC - Trabzonspor 2022
  2. Ferencvárosi TC - Trabzonspor 2022
  3. Ferencvárosi TC - Trabzonspor 2022
  4. Ferencvárosi TC - Trabzonspor 2022
  5. Ferencvárosi TC - Trabzonspor 2022
  6. Ferencvárosi TC - Trabzonspor 2022
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 5 (3 szavazat)

játékvezető: 2.33 (3 szavazat)

hangulat: 5 (3 szavazat)

1...5
betting game
tippek
  1. 1 : 1 (1)
UEFA Európa Liga csoportkör 1. forduló
referee : Maresca Fabio (Olaszország)
attendance:
  1. trabzonspor.org.tr: -
  2. fradi.hu: 17.987
  3. nso.hu: 17.987
  1. 5' Nguen Tokmac 1 - 0
    16' Ćivić Eldar piros lap
    29' Traoré Adama 2 - 0
    2 - 1 39' Gómez Maxi
    41' Bešić Muhamed sárga lap
    sárga lap 41' Bardhi Enis
    44' Nguen Tokmac (penalty) 3 - 1
    3 - 2 71' Bozok Umut
    80' Wingo Henry sárga lap
    85' Dibusz Dénes sárga lap
    90+2' Knoester Mats sárga lap

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2022.09.10, 12:21
    Abdullah Avci: Jó estét kívánok! Nem jól védekezve kezdtünk, ebből jött az első gól, majd egy egyéni hibából a második, aztán a tizenegyes. A második félidőre úgy mentünk ki, hogy talán meg tudjuk fordítani, jól is kezdtünk, de ellenfelünk is jól kontrázott. A mai meccsből tanulunk, gratulálok a Ferencvárosnak, mindenképpen jól akarjuk zárni majd a csoportkört. Nagyon jó szurkolótábor a Ferencvárosé, nagyon jól támogatták a csapatot, hatalmas múltú csapat, nagy élmény volt ellenük játszani. Várjuk a visszavágót, bízunk a mi szurkolóink támogatásában, sikerrel szeretnénk venni majd azt a meccset és jó vendéglátói lenni ennek a remek magyar csapatnak. A játékvezető jól fújt, ha nem jól dönt, akkor meg ott a VAR. Tavaly nagyon dominánsak voltunk, teljesítettük a célunkat, külső tényezők miatt kellett megújítani a keretet. A játékunk fejlődik, az Antalyaspor ellen nem voltunk jók, de különben jól teljesítünk. És hosszabbítottam a Trabzonnal három évet. Amikor én szövetségi kapitányként kikaptam, akkor még a régi Puskás-stadionban kaptunk ki, nagy örömmel láttam, hogy felújították.

    Sztanyiszlav Csercseszov: Örülök, hogy 3-2-re győztünk, elértük amit akartunk, a kiállítás némileg változtatott a taktikán, de a csapat- és az egyéni teljesítmény is megvolt ma, meg akartuk nyerni a mérkőzést, nem gondolkodhattunk csak védekezésben. Két napunk van felkészülni a Kisvárda ellen, meglátjuk, kire számíthatunk. Hogy az Európa Ligában mire lehetünk képesek, az majd kiderül, meccsről-meccsre haladunk. Nem értem, hogy miért kellett volna másnak játszani, mint Vécseinek és Besicnek, ma mellettük döntöttünk és teljesítették is az elvártakat. Aissa betegség miatt kihagyott egy edzést. A játékvezetőről nem gondolok semmit. Minden meccs, minden győzelem nehéz ezen a szinten. Annak örülök, hogy a játékosok teljesítették azt, amit kértünk tőlük, a szurkolók pedig mindvégig mögöttünk álltak.

    https://ulloi129.hu/2022/09/09/csercseszov-meg-akartuk-nyerni-a-merkozest-nem-gondolkodhattunk-csak-vedekezesben/
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2022.09.10, 12:15 (szerk.: 2022.09.12, 20:46)
    1-2 hibát eltekintve a mindenki egyért küzdésen kívül ma maximális koncentrációt láthattunk a csapattól. Nem volt linkeskedés és bu...zás sem. Egyből egy nagyon komoly dolgot sikerült lerakni az asztalra. Szerintem a piros nélkül ma simán nyerünk 2-3 góllal. Szóval ha ezt a teljesítményt csak közel tudjuk hozni, akkor minimum egy 3. hely meg lesz. De az 1-2. hely sem elérhetetlen. Lehet ez nem BL meccs volt, de ez a legnagyobb meccseink között van nálam így 70 percet emberhátrányban töltve. Ráadásul az események, mintha forgatókönyv szerint lettek volna megírva. Csak Sylvester Stallone-nál jobb kapusunk volt. smiley

    Ez után a csata után, ha bárki előjön a zsoldos, légiós, lötyögős, flegma jelzőkkel, azt kérdés nélkül elküldöm a picsába.

    Őszinte leszek...a suliban gyakran hallottam azt a kifejezést,hogy katarzis.Nem értettem,mert nekem olyanom egy könyv elolvasása,film megnézése után sosem volt.Ma este a lefújás pillanatában megtudtam,hogy kb az a dolog,ilyen lehet...

    Zaki nem is hogy gyors, hanem valahogy térugrással közlekedik, valahogy mindenhol ott van. Szenzációs.

    Szerencsétlen ember ahogy kinézett a végére, lehet a hétvégén csak a VIP-be tolják ki tolószékben megnézni a meccset.

    Szerencsére sikerült lelépnem melóból, ki tudtunk menni a fiammal,csodálatos volt! A hangulatról nem is szólva!
    Besicet megkövetem, bevallom, én már nem nagyon bíztam benne. Nálam ma a mezőny legjobbja volt!
    Traore kurva nagy igazolás, szinte hihetelen hogy itt játszik.
    Ez a bíró egy fasz!

    Amúgy tv-én átjött hogy milyen pokoli hangulat volt?

    Most nézem vissza, szerintem nem jott át. Egyszerűen leírhatatlan volt a stadionban.

    Megjegyzem, ha így megyünk minden meccsen, akkor mindegy az eredmény, nem fogok elégedetlenkedni.

    2 dolog a törökökről. Amióta 4 éve folyamatosan csoportkörösek vagyunk, ők az első csapat. amelyiknek a játékosai nem hergelik a szurkolóinkat, ha gólt lőnek, ezért jár nekik a tisztelet. Azért viszont nem, hogy az általam eddig kedvelt Hamsik nem adta vissza a labdát, amikor vissza kellett volna.

    A szurkolóik nagyon rendben voltak.

    A bemelegitesnel ahogy egyesével kihivtak magukhoz a jatekosaikat, az jól nézett ki

    TOP 10 meccsélmény

    Grupiban ilyen szurkolás még nem volt.

    Momo korábban már megismerte, mi az, hogy FRADI mez FRADI címer FRADI-szív. Nem véletlen lett annak idején (mielőtt eligazolt) a sajtó és a szurkolók szerint is az év játékosa. Ennyi idő kellett neki, hogy a hosszú kihagyás után top formába kerüljön.
    Civic sajnos nehéz helyzetbe hozta a társait, de a csapatszellem működött amit mi sem bizonyít jobban, hogy meccs végén a többiek visszahívták ünnepelni. Na ez a csapatszellem!

    Egyébként szerintem csúnyán le lettünk sajnálva török részről. Az első és második gól után sem láttam azokat a "apicsába" tekinteteket. Úgy voltak vele, hogy jólvan, lőttünk két mákos gólt, majd megfordítják. Aztán a buszbetolás nem tetszett nekik. Pedig még a bíró is nekik fújt. Haza lettetek űzve. Megint.

    Életem élménye ez a mai meccs, nyertünk szinte végig emberhátrányban játszva.
    A lényeg azonban, hogy minden pillanatot becsüljetek meg, én ma próbáltam ... és ez valami hihetetlen volt!
    Hajrá Fradi!

    Hat ez top5 meccselmeny volt, pedig ‘92 ota jarok. Fantasztikus. Kezdonel fogtam a fejem Besic miatt, honnan huzta elo ezt a teljesitmenyt???
    Toki es Traore nagyon eltek, Zaki oriasit melozott megint, es a masodik gol tole indult, tizi az o beadasabol volt. Wingo tetszett meg nekem nagyon.

    Besic legjobb Fradi meccsét játszotta, le a kalappal előtte. 5 napja még azt gondoltam, hogy nem lesz a szűkített keret tagja, ma meg a meccs embere. Szenzációs.

    Viasszanézve Civic esete elég narancsos, adható. Csak akkor legyen korrekt és a másik oldalon is dobálja bőszen a sárgákat. Boli felöklelése is érdekes volt, nem tudom az szabálytalanság volt-e. Élőben annak tűnt.

    Hát az eddig pótolhatatlannak hitt, legértékesebb játékosunknak, Laidouninak, fel kell kötni a gatyát a kezdőcsapatba kerüléshez. Besic, Vécsi, Gojak a sarkában vannak. Óriási középpályás sorunk van.

    Óriási meccs volt, fantasztikus hangulat! Nem csak küzdöttünk, másztunk végig, hanem fociban is a törökök fölé nőttünk szinte végig. Talán ez a volt számomra az idei szezon eddigi legjobb teljesítménye. Momo játéka teljesen elvarázsolt, hatalmas élményt adott! Köszönöm a srácoknak! Hajrá, Fradi!

    Mekkora tartással viselte a csapat az olaszok rendszeres hibáit. Senkinél nem szakadt el a cérna.
    A többi extra mellett ezt se feledjük!

    szerintem túlzás hogy rendszeresen hibázott. A piroslap teljesen jogos volt és Boli esete még a lassításból se volt egyértelmű. Ott sajnos dadogot a labda és ahogy maga elé akarta tenni elvesztette az egyensúlyát. Ott volt a keze a faszinak de nehéz megmondani h lerántotta vagy már amúgy is esett Boli. Persze ha hazai pálya meg támadófoci akkor le fújhatta volna de ellenkező esetben ugyanúgy bele lehet kötni az itéletbe.

    Amikor a lecserélt, klikkes, lusta, fegyelmezetlen Bolit úgy kell vigasztalni, mert maradni akar....
    Ferencváros, én így szeretlek.
    Innentől ezekkel a srácokkal is úgy vagyok, mint az újkori válogatott tagjaival.
    Csinálhatnak innentől akármit, az újpesti hatos és a tegnapi után örökre a szívemben lesznek.
    De remélem ők is átérezték, hogy pár idiótát leszámítva itt az is elég, ha "csak" a szívüket-lelküket odateszik.
    Azt gondolom, az elmúlt egy hét alatt végleg egymásra talált csapat és szurkolótábor.

    Most először láttam a vip nagy részét komolyan szurkolni. Grat., szép vót az is!

    Csapatmunka volt a javából, nem lehet egy rossz szót szólni senkiről. Ami külön tetszett, az Dibusz kapitányi viselkedése. Lebaszta Tokit, amikor nem figyelt, irányított mindenkit védekezéskor, beleállt a bíróba ha kellett, és a vonalat is magabiztosan hagyta el. Látszik rajta, hogy minden rendben vele, magabiztos, erős és jó formában van, ahogy hosszú évek óta, de valahogy sokkal markánsabb lett, igazi kapitánnyá érett. Hogy ez a kor, az oszét iskola, vagy az apaság hatása, vagy ezek kombója? Nem tudom, de határozottan örülök neki.

    Tegnap azért is volt jó hangulat, mert nem volt kint a sok divat. Lehet nem is kéne több jegyet árulni, jók leszünk ennyien

    Vót 5-6-700 török, meg néhány ücsörgő vip-es.
    A többi 17.000 kiszurkolta.

    Mekkora szurkolás volt már... A "D"olyan volt, mint a B-közép. Hihetetlen érzelmek, szurkolás.

    Életem top 3 meccsélményében benne van, pedig régi motoros vagyok. Az egész dramaturgiája, a 10 ember, a hangulat.......és hogy végig tudtunk veszélyeztetni. Meghát milyen szintű csapatot vertünk má'!!

    Leöntöttek sörrel, eláztam, alig aludtam pár órát.
    Minden pillanata megérte a tegnap estének.
    Óriási mérkőzés volt. Ilyen forgatókönyv mellett szoktunk szépen meghalni, de most valami hihetetlen nagyot küzdött a csapat. Az, hogy a második félidőben is volt pár hatalmas helyzetünk, az elképesztő. Minden dicséretet megérdemelnek a fiúk.

    Tetszett, és baromi szimpatikus volt, ahogy Civic kiállítása után Besic hihetetlen alázattal Csercseszor elé állt, aztán vitte a híreket a csapattársaknak.

    Momo parádés! ahogy a hóna alá vett labdával intézkedik a pályán, az kurva nagy.
    egyébként tv-ből biztos nem látszik, a stadionban igen, minden holtidőt kihasznál, és valamelyik társhoz megy oda magyarázni, buzdítani. ha meg hosszabb a holtidő, akkor szimultánba csinálja, megy egy nagyobb kört.
    nagy harcos, nagy kedvenc!

    Őszintén megmondom, hogy én ilyet még nem nagyon tapasztaltam a lelátóról amit Momo tegnap letett az asztalra.
    Több alkalommal is, amikor kitámadott, utána sprintben ment vissza a helyére a saját térfelünkre. Második félidőben volt ez feltűnő, amikor már a többiek néha csak vánszorogtak visszafelé Momo meg sprintelt.

    NA EZ AZ, amit nem lehet tanítani s nem is kell. Akarat, szenvedély és alázat kell hozzá. Példa lehetne minden magyar játékos számára.

    Egyébként tegnap kicsit zavart, hogy nincs tele a stadion, mert azért rohadt nagy elkényeztetettségi szintről árulkodik, hogy a török bajnok már nem érdekes. De aztán kiderült, hogy divatok is alacsony számban voltak, ami meg a hangulaton segített sokat, szóval jó volt ez így. smiley

    kábé pont az a réteg hiányott, aki a legidegesítőbb problémákat okozza.
    Nekem pont jó így!

    Tegnap a bevonulástól semmit nem hallottunk a vendégből. Az üres stadionban lelkesen ugráltak, aztán Toki elfárasztotta őket azonnal.

    Kifejezett csalódást okoztak. Ennél sokkal jobb vendégtáborok vannak az NBI-ben is, nemzetközi meccsen is.

    kb. az 5. perctől hangjukat nem lehetett hallani egész meccsen. Tény, hogy a bemelegítésnél jól tolták, de kezdősípszóra már elfogytak.. top3..smiley

    Még ma is a meccs hatása alatt vagyok. Ahogy felkeltem, elkezdtem interjúkat, összefoglalókat nézni. Szerintem 2004 óta amióta kijárok, ilyen jó meccsen még nem voltam. Ilyen meccset sem igen játszottunk még, ahol ilyen minőséget, ilyen egységet képviseltünk volna. A kezdőben a középpálya közepénél is pislogtam és bevallom, nehezemre esett elhinni hogy ezzel leszünk sikeresek de tévedtem. Majd a meccsen a pirosnál megijedtem, de elképesztő küzdeni akarással mentünk tovább és ez kifizetődött. A hangulat, a játék, a csapatszellem mind-mind Európát is nézve igen magas szinten volt. És ahogy játszottunk, ahogy Zaki, Dénes, Töki és Besic is nyilatkozott, nem lehetnek kétségeink, ez a csapat valóban felnőtt erre a szintre, nem csak az van hogy elkövetjük a hibákat és nem történik semmi, látszott mindenkin hogy valóban erőt merítenek a Derbiből és abból a tapasztalatból, amit már megéltek az utóbbi években az európai porondon. Még hogy zsoldosok, igen, persze. Mindenki csúszott-mászott, ezért a klubért, a győzelemért, ez az utóbbi évtized legnagyobb meccse és legjobb csapatteljesítménye volt és alig várom a folytatást.
    Szép volt srácok! Hajrá Fradi!

    Tegnap, amikor a második gól után egyszerre eredtek meg a könnyeim az esővel, fradista éveim legszebb pillanata volt smiley

    ha a Trabzon ellen 80 percet emberhátrányban játszva úgy győzünk, hogy nekünk van a több helyzetünk, akkor ebben a csoportban senkitől nem kell félni.

    Nyilván nem lesz 18 pontunk, de ha összejön a meccs, bárkit elkaphatunk.

    Ez egy európai szintű teljesítmény volt.
    Itt látszik, mennyit számít az a rutin, amit az elmúlt években felszedett a csapat jó része a korábbi selejtezőkben, csoportkörökben.

    Szerintem nagyon jó párhuzam a Quarabag. Ők sem egy világverő alakulat, mégis az ellenünk játszott meccseiken kijött hogy ők tizenéve már stabilan ott vannak az európai mezőnyben.
    A Trabzon ellen pedig az jött ki, hogy mi ott vagyunk negyedik éve a mezőnyben.

    Előbb utóbb meg fogja élni a csapat a kupatavaszt is. (ahogy jelenleg állnak a dolgok; inkább előbb, mint utóbb smiley )

    Civicnek egy hülye hibája volt. Szerencsére annyit jelentett, hogy egy könnyed győzelem helyett Fradi-történeti diadalt arattunk.

    A stadionban ugy ereztem, hogy nagyon ellenunk fujt a biro. Azert ebben az osszefoglaloban minden vitathato dontes jo volt (Civic jogos, Vecseit nem faultoltak). Boli esetet megneznem, illetve Momo elso sargajat szigorunak ereztem. Bar szerencsere ennek nagy jelentosege nem volt, es a masodikban volt azert egy necces belepoje, amit viszont meguszott. Tenyleg ennyire ellenunk volt az olasz, most igy lehiggadva?

    Nem a szerelés volt szabálytalan, hanem utána, ahogy leütközte a török játékos (lábát is eltalálta, könyökkel is ment, plusz test is volt benne), nem a labda megjátszása volt a célja, hanem az ellenfél akadályozása a továbbhaladásban - ezt még a legobjektívebb nemzetközi játékvezető fórumon is leírták, hogy hibázott az olasz. És ez teljesen független attól, hogy Bálint előtte vétett egy komolyabb bakit.

    Azért Vécseit az első kapott gólban ne akarjuk felmenteni, amikor csak a két belső védő van mögötted, és a szélsők feljebb vannak húzódva már, akkor középen nem csinálhat ilyen "cselt". Arról nem is beszélve, hogy nem történt szabálytalanság.

    A 49:27 tiszta játékidejű találkozón 30%-ban birtokoltuk a labdát (első negyedóra 40%), 77%-kal passzoltunk (90% az első 15 percben), a passzaink 19%-a volt hosszú, ami több, mint kétszerese az átlagnak. A meccstempónk ebből következően alacsony volt (13.9 passz/perc), a törököknek magas (19.2). A párharcokat 88-77 arányban nyertük meg, a támadópárharcaink 38%-a, a védekezőknek 58%-a volt sikeres, a fejpárbajokat 22-17 arányban hoztuk. A vendégek 27, mi 12 labdát szereztünk az ellenfél térfelén. 24-szer tisztáztunk (Mmaee 9, Wingo, Knoester 4-4), 47 passzt loptunk (Knoester 9, Mmaee 8, Vécsei 7).

    15 + 12 támadásból (ennyi kontránk még egy meccsen sem volt a Wyscout 2015 óta készülő adatbázisában), 11 lövésig jutottunk, 5 talált kaput (47 + 1, 21/8 a másik oldalon), az xG-arány 2.22 – 1.64, míg az xcG-arány 2.8 – 2.02 volt ide.

    Így értékeltétek a Trabzonspor elleni teljesítményt.

    Tokmac 9.39
    Besic 9.36
    Traoré 9.23
    Dibusz 9.11
    Zachariassen 8.84
    S. Mmaee 8.46
    Knoester 8.45
    Wingo 8.45
    Botka 8.26
    Vécsei 8.12
    Gojak 7.70
    Laidouni 7.69
    Boli 7.58
    Civic 3.66

    https://ulloi129.hu/2022/09/08/elo-a-trabzonspor-elleni-europa-liga-meccsrol/
    https://ulloi129.hu/2022/09/10/igy-teljesitettunk-a-trabzonspor-ellen/
    https://ulloi129.hu/2022/09/12/tokmac-besic-traore/