magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Paksi FC 5 : 2 17:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (1 szavazat)

játékvezető: 2 (1 szavazat)

hangulat: 1 (1 szavazat)

1...5
betting game
tippek
  1. 3 : 1 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2021.03.15, 11:16
    Bognár György eltiltása miatt ifj. Bognár György meccselt.
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2021.03.15, 11:01 (szerk.: 2021.03.18, 19:42)
    Paks játszó csapat, és közben ezt stílusosan akarja csinálni. Az ilyenekkel szemben a Fradi is játszik. Ilyenkor kiderül, hogy kvalitás terén nincs párja a bajnokságban. De amikor a tizenegy ellenfélből hat-hét csapat azzal a szándékkal jön, hogy mindenáron meg kell úszni a gólt, vagy sok gólt, és a hülyének is lehet szerencséje, akkor a csapatunk tétova, görcsös, és...többször figyelmetlen, és
    elalszik a védelem. Jó lenne, ha több ilyen csapat lenne a bajnokságban, mert ők is rengeteg gólt lőnek.

    Az a jó, hogy kb. Tokmacot kivéve mostanában, bárki szerezhet gólt és végre nem az van, hogy van egy 1x gólos csatár, akinek ha nem megy, akkor fejre állunk.

    Uzuni 9, Boli 8, Tokmac 8 gólos. Könnyen elképzelhető, hogy hárman is kétszámjegyű darab gólt szereznek és mindhárman legalább 10 ponttal állnak.

    Somát nem tudom eléggé ajnározni. 32 évesen így dominálni a középpályát.. Mintha motorral járna..

    A meccs vége felé elpasszolt egy labdát a pálya közepén. Pár másodperccel és 25 méterrel odébb ő tisztázott. Tipikus Soma..

    Jó, hogy akad mindig valaki,aki húzza a kátyúba ragadt szekeret. Ma meglátásom szerint hárman egészen kiválóan játszottak, Lauidini, Zubkov, és Boli, aki tulajdonképp megnyerte nekünk a mérkőzést. Nemrég Uzuninak volt ilyen időszaka, most Franck váltotta. Hány lap van a Fradi kezében? 32?

    Továbbra is voltak hibák, de ma tetszett a játékunk, gratulálok a srácoknak!
    Uzuni játékának jót tett a gól nagyon. Civic 2.félidei visszafogottabb játékát nem igazán értem, de ez legyen a legnagyobb gond.

    Pedig egyszerű. Vezettünk az eljétől, így nem kellett annyit kockáztatni.

    Azért azt tegyük hozzá, hogy szerencsére a paks a 2. félidőben nem állt be védekezni és így voltak területek a játékosok előtt.

    Ha Laindouni így folytatja akkor nem csak ő fogja a shoppból felvásárolni a 93-as mezeket... smiley

    Döbbenet mi munkát tesz minden meccsébe. És most már a finomságok is jönnek.
    Remek szeme volt, aki idehozta.

    ahogy meglódul félpályánál, az picit Lipcseis. már a mozgás, a megoldások még nemsmiley

    Mondjuk egyik tiziről se tudom, mire adta meg a faszi.
    Szerintem vegyük 4:1-nek.

    Az ma is tisztán világított, hogy a gòllövölista csalòka, mert Boli ès hanhjancsi klasszisa között szakadèk van Boli javára. Ha Boli marad lesz ö mèg gòlkirály a mennyeiben.smiley

    Volt egy változás az eddigiekhez képest. Rögtön elvégezte a bedobást, aki a közelében volt és a mezőnyszabadokat is azonnal elvégeztük. Nem adtunk időt az ellenfélnek, hogy kifújjàk magukat. El is fáradtak a meccs végére.

    Gratulálok a csapatnak! Végre nem a szokásos tili-toli focit játszottuk és nekem sem kellett sokat idegeskednem. Valószínűleg a korán kapott gólnak IS köszönhető volt. Jó lenne ha a hátralévő mérkőzéseken is minimum így játszana a csapat.

    Ma végre úgy játszott a csapat az egész meccsen, ahogy az elvárható. Még Tökin érzek kis lemaradást, mert az ilyeneket, mint a mai, azért tízből tízszer be kéne rúgni, de mezőnyben ő is jó volt. Laidouni a legnagyobb igazolásunk és Soma is nagyot tolt. Uzuni lelkes volt és Mami is sokat javult. Végre örömre van okom egy bajnoki után. Grat srácok.

    Ma megérdemeltük a 3 pontot,mert sokat is tettünk érte.Motiváltak voltunk,és végre a helyzeteink egy részét értékesíteni is tudtuk!

    Azért ehhez egy kellemes ellenfél is kellett, amelyik messze helyezkedett a játékosainktól, és nem tolta be a buszt a 16-osára. A hülyék azt hitték, hogy játékban meg tudnak verni...

    A két tizi vicc volt, különösen az, amit a javunkra adtak.

    Boli egy testcsellel 4 védőt vert át. Szép volt.Ő tényleg a 16-oson belül él.

    Borzasztó egy bíró. Aki a földre került, szabadrúgást kapott, teljesen mindegy, mi volt a szitu. Mezőnyben is, valaki esett, már fújt is. Impresszionista bíró.

    Bolit visszarántották, mielőtt fejelt volna, ezért kaptunk tizit. Mondjuk ha nem húzzák vissza, jobban akkor sem lett volna könnyű megfejelni azt a labdát, de szabálytalanság attól még történt.

    Sajbán véletlenül nem a labdára lépve esett el? Persze ha így volt, azt már százkilencvenhatszor kitárgyalhattátok.

    Bolitol ket eve varok egy ilyen golt. Mestermunka volt, megerdemli a dicseretet. Igy kell egy Fradi csatarnak megoldani a 16-oson belul a dolgokat.
    De a ZTE elleni erkezesek is a beadasokra szepek voltak es a Kovesd elleni gol is szep megoldas volt. Ezt vartam tole ket eve. Remeljuk ezen az uton halad tovabb.

    Most visszanéztem vagy tízszer. Lovre elfut a csávó mellett megkerüli, a lassításnál jól kivehető, hogy a teste mellé szorítja a kezét, hogy még véletlen se lehessen lerántás. A paksi mogyoró kifordul és szépen hanyatt dől, büntető. Persze a tv-ben egy villámgyors lassítás mire odanézek vége, egy szögből majd a b szpíker közli, hogy Lovre nem reklamál (Dehogynem.) tehát az volt. A mi büntetőnknél Boli elmegy a védő mellett a védő látványosan rá teszi a kezét a vállára, persze ennyitől egy szúnyog nem döglene meg, a tv hatvanhárom szögből 15-ször ismétli meg szuperlassítva kikockázva, hogy mennyire kurvára nem volt büntető. Szóval b bírók, b szpíkerek, b tévések. De legalább sok gól volt és szépek is.

    Az a baj, hogy oda is rúgott ballal a srác jobb lábára. Persze ettől még nem kellene összedőlnie, de kontakt volt, labdát nem talált, ez tizi. Én legalábbis így látom a lassítás alapján. Rutinosan csinálta a paksifüles, oda tette a lábát, ahol tuti eltalálja.

    Kb 128x kikockáztam lovre lába (lábfeje)a paksi lába mögött van.miközben a paksi beszoritja a kezét lovrénak és szépen beleül az ölébe. A mozdulatsorból szépen kirajzolódik hogy gyakorlatilag bevetődött mellé. Ez szabadrúgás kifelé és sárgalap paksinal h eljátszotta a tizit

    Rém egyszerű Boli tizi-helyzete.
    Látva a helyi trendeket, normális esetben amikor Bolira rátámaszkodnak-könyökölik, akkor neki fájdalmas arccal a nyakához kapva, üvöltve el kellett volna terülnie. Ehelyett ez a lelketlen csatár ment tovább a labdáért és még egyszer ütközött érte.
    Természetes, hogy be kellett fújnia egy itt szocializálódott sporttársnak.

    Boli nagyot ment tegnap, szép passzal szolgálta ki Mak-ot. A szlovák srác tényleg kaphatna nagyobb szerepet, mint ahogy Gerában is látom a tüzet, mikor pályára lép.

    kép
    Az 52:30 tiszta játékidejű találkozón a mieink mindenben az ellenfél fölé nőttek. Az InStat adatai alapján a meccsen, ahol 68%-ban birtokoltuk a labdát, 85%-kal passzoltunk (a Paks 77%-kal). Kétszer annyiszor lőttünk kapura, kétszer annyiszor találtuk el, a párharcokat is nagy arányban nyertük. A vendégek kétszer annyit szabálytalankodtak.

    A meccs InStat-index TOP5-je a következő: 1. Boli 384, 2. Civic 317, 3. Tokmac 281, 4. Somalia 280, 5. Lovrencsics 265. A teljes forduló legjobbja is Boli volt, Civic a 4. lett, az első 4 bekerült a forduló válogatottjába is.

    Az xG-arány 2.76-1.6 volt, az xcG-arány pedig 4.34-2.17 azon a meccsen, ahol 4-4-2-es felállást választott Szergej Rebrov. 19 labdát szereztünk az ellenfél térfelén, a Paks 17-et. Valamivel többet támadtunk (31+6 ill. 29+2), 7-szer futottunk lesre. A támadópárharcok 53.5%-át nyertük, míg a vendégek mindössze 25.4%-át.

    Mmaee-nak négyszer, Blazicnak 3-szor, Lovrénak és Laidouninak 2-2-szer kellett tisztáznia, a fejpárbajokat 13-9-re hoztuk. A meccstempó részünkről átlagos (16.99) volt, a hosszú passzok aránya némileg magasabb volt, mint az átlag (10.4%), a letámadásunk pedig éles volt (6.63 PPDA).

    https://ulloi129.hu/2021/03/14/elo-a-paks-elleni-bajnokirol-19/
    https://ulloi129.hu/2021/03/16/igy-teljesitettunk-a-paks-ellen-17/