magyarfutball.hu

Russia - Hungary 0 : 0 20:45

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3.5 (2 szavazat)

játékvezető: 4 (2 szavazat)

hangulat: 2.5 (2 szavazat)

1...5
betting game
tippek
  1. 1 : 3 (1)
  2. 2 : 1 (1)
  3. 3 : 0 (1)
Nemzetek Ligája
948. official national team match
ground : Moszkva, VTB Arena
referee : Oliver Michael (Anglia)
attendance:
  1. mlsz.hu: -
  2. nso.hu: -
  3. rfs.ru: -
  4. Nemzeti Sport: 4.000

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2020.10.21, 15:24
    Stanislav Cherchesov: Bíztunk benne, hogy itthon nyerni tudunk, meg is voltak a helyzeteink, de gólt nem szereztünk. Az első tizenöt-húsz percben nem játszottunk elég veszélyesen, de az első félidő végén volt néhány ígéretes helyzetünk. A magyar csapat nagyon jól védekezett ellenünk, szervezettebb volt, akadt néhány kontratámadása. Nem tudtunk rá nagyobb nyomást helyezni. A második félidőben domináltunk, fizikailag felülmúltuk őket, de mindhiába, mert maradt a nulla-nulla.

    Marco Rossi: Az elmúlt tíz napban ez volt a legkeményebb mérkőzésünk. Az oroszok fizikailag nagyon erősek, nagyon keményen játszottak, s látszólag mi szenvedtünk ettől. Ráadásul gyorsak is voltak, sorozatban alakították ki az elfutások után a helyzeteket. Tudtuk, hogy a labdákkal többségében Dzjubát keresik, mégsem tudtuk megakadályozni, hogy eljusson hozzá a labda. Rizikóztunk, hátha beszenvedünk egy gólt. Elégedett vagyok a döntetlennel, mert ez több, mint amire számíthatunk. De igazán a játékosok hozzáállására vagyok büszke: az egész meccsen végig oroszlánként küzdöttek.

    Nego abban a pozícióban kezdett, amiben szerintem a leginkább hasznosabb, viszont túl félénken játszott a mérkőzés elején. Emellett annak a módját sem találtuk meg, hogyan szolgálhatnánk ki, a bal oldalon nem úgy szerveztük a támadásokat, ahogyan azt elterveztük. A széleken egyébként is szenvedtünk az első félidőben. A második félidőre Nego teljesítménye feljavult, különösen az utolsó húsz percre, megértette, hogy mit kell játszania ebben a szisztémában.

    http://www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/nl-buszke-vagyok-a-sracokra-oroszlankent-kuzdottek-marco-rossi-2789621
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2020.10.16, 21:18 (szerk.: 2020.10.21, 15:31)
    Gratulálok a csapatnak, fontos extra pontot szereztünk a nemzetek ligájában az oroszok ellen. Nem volt könnyű meccs, de büszke vagyok a csapatra hogy nagyott küzdöttek még úgy is hogy nem volt egy látványos meccs. Dibusz Dininek meg külön gratula mivel méltó viseli a nemzeti cimeres mezt is ahogy a Fradiét is, kellettek a bravúrjai is ehhez plusz ponthoz és megint jól húzta le a rollót. Remélem ezek az elmúlt eredmények összekovácsolják a nemzeti csapatunknak és november 12 én teljes bedobás mellett megverjük az izlandiakat idehaza és kijutunk az EB re. Hajrá Fradi ! Hajrá Magyarok !

    Rossi legnagyobb igazolása nem Nego, hanem fortuna. smiley De eddig bejön neki.

    A válogatott már azzal előre lépett egy kicsit hogy látható hogy mit akar játszani, nem egy szedett-vetett társaság futkározik össze-vissza, hanem taktika mentén játszik.
    Ez átlagosnál kicsit jobb vezetőedzővel, nagy szívvel, valamivel az európai átlag alatti mentális, fizikai, technikai készségekkel rendelkező válogatottal reális az európai középmezőny bármelyik része. Csak nem szabad Rossi munkáját befolyásolni, mert végre valamerre tart ez a válogatott...

    Szalai Attilát nem tudom ki kaparta elő, de abszolút pozitív meglepetés a játéka számomra.

    Varga Kevin nem volt rosszabb mint Sallai.

    imádom Dénest, mint kapust, de vszeg nem véletlenül Gulácsi van a világ top 10-ében. bár abban is egyetértünk, hogy Szoboszlai Kalmár vagy Sallai Nikolics helyett sokkal nagyobb erősítés, mint Gulácsi Dénes helyett

    Mikor reménykedve ülsz le válogatott meccset nézni, nem abban reménykedve hogy hátha nem kapunk ki hanem jogosan reménykedve nálunk erősebb csapatok ellen is a pontszerzésben..

    Nem hittem volna, hogy így lehozza Rossi ezt a három meccset. Szoboszlai nélkül.

    Ez a valogatott mar nem torik ossze nyomas alatt, nem jatszik hitehagyottan hanem megy, igyekszik, kúszik mászik akár 0-3nál is.

    Tisztelet ennek a válogatottnak! Óriásit fejlődtünk. Főleg a védekezésünk. Olyan dolgokat művelünk, amit emberemlékezet óta nem. Amikor ebbe a csoportba kerültünk, mindenki röhögve utolsónak tett minket. Letudva minden ellenfél ellen az idegenbeli meccseinket, most 1 pontra vagyunk az oroszoktól, és a feljutásért csatázunk. Az EB meg egy lépésre. Nagy dolog!

    4 pont az előnyünk a törökökkel, 5 a szerbekkel szemben, még 6 pontot lehet szerezni. Jó eséllyel már nem esünk ki a C-be.

    Abszolut korrektul vezette a meccset a biro. A 3 perc hosszabitas is boven ok.

    A második félidőre beájultam, olyan fáradt voltam.
    Valahol olvastam, hogy a Kevin-srác micsoda parádésat játszott.
    Igaz ez?

    Nem. Futni tud, kb ennyi. Esze nem lett több, mint Debrecenben volt.

    jobban megtartotta a labdákat, mint Nikolic, vagy Szalai, mást nem nagyon tudott csinálni, volt 2 veszélyes beadása.

    a támadó térfélen 2-3 ember volt átlagban a magyarok közül vagy 6 védőre, szerintem kihozta a maxot, ügyes játékos, a látottak alapján több értelme lett volna Nikolic helyett játszatni az elejétől fogva, aki mindig csak rohangált, de esélye sem volt elérni a labdát az ő "sebességével".

    annak a rohangálásnak köszönhetően az előrelőtt labdáik nem egyszer szarul sikerültek és végeredményben mi jöhettünk bedobással.. de ja faszé nem tudta leszerelni a kapust 10-15méteres sprinttel

    dehogy, általában simán kipasszolták, amikor 5-10 méteres lemaradásban volt a labdához képest. de nehogy már az legyen az érdeme, hogy egyszer sem érte el, amikor indítani próbálták, de legalább 2-szer sikerült jönni bedobással 70 méterre a kaputól.

    Összességében elfogadható teljesítmény volt, ha az eredmény tükrében vizsgálódunk. Szerencsére már nem vagyunk egy pofozógép. Támadásunk nem volt ezen a szinten értékelhető. Addig még esélye sem volt annak, egy váratlan kontrának sem amíg Szalai Ádám és N. Nikolits játszott, illetve a létszámot kitöltötte. Holander sem az igazi vagy inkább tegnap nagyon nem volt az. Egyénileg én kiemelném Szalai Attilát, aki szerintem a mieink közül szépen jeleskedett. Megnyugtató volt még Orbán , Dibusz , Sigér a második félidőben, és Botka játéka. A többiek is hozzátettek a döntetlenhez. Ha Rossi elhagyja Szalai Á, Nikolitsot és helyettük gyorsabbakkal próbálkozik, akkor a jó védekezés mellé lépes lehet egy támadóbb és eredményesebb alakulatot is felépíteni.

    Gratula a csapatnak! Az első félidő egészen klassz volt, mezőnyben egyenrangú ellenfelek voltunk. A másodikban elfogytunk, de kibírtuk. Botka, Dibusz és Sigér is jól nyomták.

    Azért is szép eredmény ez, mert ez a válogatott, ebben a felllásban jóval gyengébb a mostani Ferencvárosnál. Talán Szalai Ádám, Orbán és Nagy Ádám lenne kezdő nálunk is - de Schäfer, Holender, Varga Kevin, Könyves a nemzeti 11-ben? Atyaég. Reméljük, Izland ellen már mennyiségben és minőségben is többek leszünk.

    csak az oroszokhoz képest nézünk ki ilyen rosszul, ők Európa 6.-7. legerősebb bajnokságában játszanak, mi a 33.-ban vagyunk, ez szakadéknyi különbség, szó szerint.

    Én pár mérkőzéssel ezelőtt Nagy Ádámot szidtam, de meg kell mondjam, hogy a szerbek és az oroszok ellen is az egyik leghasznosabb játékosunk volt.

    Minden bántás nélkül: könyves 3 perc alatt megmutatta, nem válogatottba való: előbb elveszi a labdát nagy ádi elől, aztán az ellentámadásnál cél nélkül kocog a térfelünk közepén, miközben küzd a védelem az orosz támadással, majd a mi támadásunk megint könyves körülményességén hal el

    Le a kalap. Sokkal többet kaptam az elmúlt meccseken eredményben, mint amit vártam.
    Szoboszlaival, Sallaival, egy kezdő Nagy Ádival ez kimondottan jó lehet később.
    Csatár poszton vannak hatalmas problémáink.

    Nem volt ez rossz végül is, én kifejezetten rühellem a 0:0-ás meccseket, de most nem bánkódok.Nincsenek már az utolsó perces összeomlások, futással is bírják végig a legtöbben, van azért javulás.És még mindig ott vagyunk az élbolyban.
    Izland ellen kell összehozni valahogy, hajrá!

    Azt hiszem Szalai Attila eladta magát ezzel a 3 meccsel, ha eddig nem is tette. Nagyot nyer vele aki megveszi. Bundesliga feküdne neki. Volt német szövegkörnyezetben. Felnőtt Orbán mellé!

    Minden játékos megérdemli a dicséretet, mert tényleg az utolsó leheletükig küzdöttek, szegény Kalmárt tényleg csak az imádság tartotta lábon, mert mire lecserélték alig élt, ha még 5 percig a pályán marad, lehet ott esik össze.
    Óriási dicséret az egész csapatnak, mert megküzdöttek érte!!!

    A bolgárok ellen szerencsénk volt, mert mindig rólunk pattant be...
    A szerbek ellen szerencsénk volt, mert övék volt a meccs, de mi nyertük...
    Az oroszok ellen szerencsénk volt, mert végig jobbak voltak nálunk...
    Azért álljunk már meg egy picit. Három idegenbeli tétmeccs, és nem San Marino ellen, veretlenül, két győzelemmel (köztük az igazán fontossal). Lehet szidni ezt a csapatot, nem labdazsonglőrök, nem focizzák le az ellenfelet a pályáról. De küzdenek, és a tudásuk szerint teljesítenek is. És NEM szerencsesorozat ez, hanem a munka eredménye. Igen, nyilván 3 másik meccsen 3 jó csapat ellen akár 3 vereség is lehetett volna, vagy lehetne. De nem volt! Egy hét alatt három idegenbeli meccs három szláv csapat ellen, 4-1-es gólkülönbség, 7 "pont". Bravó!

    Jó CSAPATnak szerencséje van! Csak ámulok és bámulok. Nem a játékunk színvonalán, hanem megalkuvás nélküli küzdelmen. Minden dicséretet megérdemelnek a fiúk és Rossi is!

    Szalai brutál volt amit ma is küzdött. Kár, hogy sokvakegér van smiley

    Ugyan az mint amikor a kispest bajnok lett. Középszer játékosok, de meghaltak a pályán, + azon a pár meccsen amit akkor láttam őket, egymásért is tekertek a játékosok. Itt is rengeteget pacsiztak meccs közben, ez pedig mindig nagyon jót jelent. Látható, hogy rossi brutál felplankolta a válogatottat is, tök mindegy ki áll be, ki játszik, felszántják a pályát. Még niko is /igaz sajnos 0 eredménnyel/ letámadott minden labdakihozatalt.

    Hogy Szalai Attila mekkorát játszott ma, te atyavilág! Csapatként hoztuk haza ezt az egy pontot, de muszáj kiemelni, zseniális volt. Fiatal még, remélem, a támadásépítésben fog még fejlődni, mert ahhoz egyelőre nem tesz hozzá, de az a munka, amit a védelemben csinál, hi-he-tet-len.

    Egyébként ezen a meccsen is benne volt a legjobb 3 játékosunkban id. Szalai. De most az ifjabb Szalai is nagyon ott volt . Egyre kevesebb hibával játszik ifj. Szalai ami biztató. Holender nagyon harmatos támadásban és védekezésben sem győzött meg. Nego viszont jó igazolás. Kalmár 1-1-ben nagyon bátortalan illetve az első félidőben a 16 előterében lőhetett volna összességében nem volt rossz de többet várnék tőle és több van benne vsz.

    Ma is látszott, hogy jobbak az oroszok, de igazából mindként csapat szedett-vedett benyomást keltett. A színvonal kritikán aluli volt, néha burleszkbe illő jeleneteket produkáltak a csapatok, főleg mi (amiben meglepő módon Orbán vitte a prímet...). Ezt nem rovom fel egyik csapatnak sem, van ilyen, csak megállapítottam. Ma elsősorban a hősies küzdelemnek, harcosságnak, mint a szervezettségnek köszönhetően hoztunk el egy pontot és annak ellenére, hogy volt némi szerencsénk is, nem mondanám érdemtelennek. Kihoztuk a maximumot ebből a meccsből, ráadásként pedig a törökök és a szerbek is a kezünkre játszottak. Szerintem meglesz a csoportmásodik hely, ami dicséretes, érjen bármit is...

    Talán a Szalai Ádámot fikázók a mai meccs után megértik, miért játszik még mindig a válogatottban és mi is a feladata, úgy általában. Rengeteg szabálytalanságot követtek el ellene, jól fedezte a labdákat és passzolta vissza a szemből érkezőknek is. Ez egy igazi brusztolós meccs volt és mindenki kivett belőle a részét rendesen. Gratula.

    főleg Orbán???
    1 db nagy hibája volt, és esetleg még 1 kisebb a 16-os előterében, de középen és mindkét szélen is sorozatban akasztotta meg a támadásokat, legalább 30 támadás halt el rajta végül.

    Az ilyen meccseken elől csak Szalai. Nincs más.
    Nikót ki kell szolgálni, de az ilyen meccseken nincs kiszolgálás.

    Nem értem miért erőlteti Holendert,egyszer nem mer,vagy nem tudja meghúzni a szélét.Amikor Varga beállt mindjárt veszélyesebb lett a baloldal.A második félidőre pedig a Cserit kellett volna játszatnia,Miért hívta be ha nem ad neki egy percet se???Elöl pedig a Nikót cserébe kellett volna behozni mint Bulgáriában,és Könyvest játszatni kezdőben.Amúgy rendben volt a meccs!

    Nekem ez a sorozat azért is tetszik nagyon, mert márciusban nagyon le voltam törve. Úgy éreztem, Rossinál nagyobb a PR, mint a tudás, szimpatikus ember, aki folyton gesztusokat tesz a magyar szurkolók felé, de igazán nem működött a játékrendszere, és a húzásai sem sültek el jól, attól féltem, lehet, elvesztette az öltözőt. Most nagyon az ellenkezője látszik, egységes, jó szellemű a társaság, és persze, kis szerencsével, de alapvetően nagyon jó ellenfelek ellen, és egy nagy lélektani nyomású (Bulgária) elleni meccset is le tudtunk hozni! Csak így tovább, Rossi Mester

    Sztereotípiákat nem akarok írni, de néhány szakmai tanulság mellett azért ne menjünk el.
    1. Régóta hangsúlyozom, Szalai Attila belső védő, ezt Rossi végre megértette és a posztján játszatta. Azonnal kimagaslót nyújtott, Orbán mellett a válogatott legjobbja volt.
    2. A csapatnak Kádár óta nincs balhátvédje, Holender végképp nem az, Rossi rájöhetne már, hogy Filip kvalitásai nem elegendőek a válogatottba. Kádárt visssza kell hívni és újra felépíteni, ha nem sikerül, akkor Tamás Krisztiánt látom megfelelő jelöltnek. Fiola nem balbekk.
    3. Jobbhátvédekben dúskálunk, köztük Botka, Lovrencsics, Fiola a sorrend. Nagyon szépen kérem, Besét felejtsük el már örökre.
    4. Tehát a védelem megvan, jobbhátvéd, Orbán, Szalai Attila, balhátvéd. Középen Lang, mint tartalék, végszükségben Batik. Orbán nélkül baj lenne.
    5. Ugorjuk előre. Szalai Ádám üszkös seb a válogatott testén, ki kell már vágni. Nikolics dettó, ennek a két embenek összesen nem volt 3 értelmes labdaérintése. Niko szaladgált összevissza, mint a mérgezett egér, Ádámról meg inkább ne is ejtsünk szót, katasztrófa lett ez az ember.
    6. Normális center hiányában a chilei, mexikói megoldás kínálkozik, három gyors csatár, Sallai, Varga Kevin és egy harmadik bevetésével, aki lehet Bárány, Ugrai, Gazdag, Könyves, stb., van elég jelölt, de Szoboszlai is opció, hátravont középcsatárként.
    7. Szoboszlai távollétében 2 győzelem és egy döntetlen 3 meccsen, mindhárom idegenben. Ez azért elgondolkodtató kell legyen. Domonik játsszon Szalai Ádám helyén, de Kalmárt, Sigért, Gazdagot, Nagy Ádámot, de még Negót sem áldoznám fel érte a "középpályán".
    8. Ez a csapat nem tud focizni, hiszen sírt a labda, amikor nálunk volt, de futni, küzdeni, megharcolni minden labdáért nagyon is képes. Végre úgy lehet nézni a magyar válogatott meccseit, hogy alig kapunk gólt, nem kerülünk korán hátrányba, és ez döntő javulás a korábbiakhoz képest.
    Szép sorozat volt, gratulálok a fiúknak!

    Holender mai szerepével az a baj, hogy a 3-5-2-ben a két szélsőnek Holendernek és Negonak kell a szélen védekeznie, és támadnia is. Na most ehhez a magyar bajnokság legkiemelkedőbb fizikai képességei kellenek. Erre Nego képes lehet, de Holender még nem, de amúgy nem csak ő, rajtuk kívül mások is csak nagy nehézségek árán tudnak megoldani egy helyzetet. Főleg egy orosz csapat ellen, akik nagyon sokkal képzettebbek a mieinknél.
    Holender nem volt túl jó, de övé volt az egyik legmelósabb pozició, ez mindenképpen javára írandó.

    ha megfigyelted, ezt az oroszok is jól tudták, és direkt Holenderre játszottak, azaz a támadásaik nagy többsége a Holender mögötti terület bejátszása volt, mivel nyilván ők is megfigyelték, hogy Nego erősebb, Holender meg rutintalanabb. Úgyhogy ő volt most az áldozati bárány a csapatban. Van ilyen, ezt is el kell fogadni.

    Gratula az újabb nagy küzdéshez a csapatnak. Tegnap azt írtam, este lesz Rossi 3 védős felállásának igazi tesztje, és most azt mondom, hogy hibákkal ugyan, de működött.
    .
    Amit továbbra sem értek viszont az az, hogy az olasz Kalmárral majdnem végigjátszatott 6 nap alatt 3 meccset, miközben már a 2. vége előtt negyed órával a fülén vette a levegőt és lépni alig tudott, tegnap pedig egész meccsen látszott rajta, hogy teljesen kivan, Cseri meg eközben egy percet sem kapott. Miért? Tudom, jók az eredmények, nem illik "bekérdezni", de mégis.
    .
    Örök téma: Szalai Ádám. Őszintén szólva tegnap jobb volt, mint vártam, kimaxolta, ami benne van, és ezt sokan nem tudják megtenni, amikor épp szükség van rá, szóval le a kalappal a hajtása és küzdeni tudása előtt. Amit látni kell, hogy már nem csúcsék a válogatottban, azt Nikolics (nem) játszotta tegnap, hanem afféle harcos a középpálya és a csatár között, aki nem túl játékügyes, de nagyon hasznos a pontrúgások kivédekezésénél, szóval Izland ellen atomfix, hogy újra kezdeni fog.
    .
    Szóval sajnálom, hogy Cseri perceket sem kapott, és hogy Kecskés szintén nem, közben pedig szuper, hogy Szalai Attilát sikerült beépíteni a csapatba, ill. hogy Varga Kevin is megmutathatta, hogy nem besz.ri gyerek! smiley Összességében gratula még egyszer és így tovább! smiley

    Nego felülértékelését nem értem. Bántóan gyenge volt, ha nincs Holender, akkor ő a leggengyébb tegnap. Remélem, ez még csak a megilletődöttség, szoknia kell a légkört. De a teljesítménye nagyon rossz volt. Szerencsére a papa Zsirkov kezdett az oldalán, így nem a bal, hanem a jobb oldal volt a kezdeményezőbb (Holender kárára). Nego rettentő lassú volt, azon gondolkoztam ,hogy ez az ember nem tud vagy nem akar sprintelni. Szerintem 25 km/h fölé nem ment. Passzjátéka gyenge volt, ütközni nem tudott, szerelni nem tudott, helyezkedése több esetben szörnyű volt. De legalább volt egy szép kapáslövése, amit az öregember Zsirkov rutinosan blokkolt. Fiola jobb megoldás lett volna a kezdőcsapatba.

    gy tűnik a 3-5-2 felállás jó.A meccs végére felkerültek a pályára azok a játékosok akikkel ezt hatékonyan lehet játszani.Persze Szoboszlai meg Sallai befér ide.Akik helyett fiatalokat kell behívni a keretbe/bátran,lásd Szalai Attilla/ :Lang,Baráth,Bese,Holender,Nikolics,Szalai Ádám.

    Tegyük gyorsan zsebbe ezt a három eredményt, nem több. Az látnivaló volt, hogy ezt a brusztolós (ahogy lentebb írták) stílust csak olyanokkal lehet megoldani akik rendszeresen játékban vannak. Viszont játékban nem léptünk előre, brusztolásban igen. Én a magam részéről ezt egy minimumnak tartom, amit az akadémiai háttérrel kb 10 éve el kellett volna érni (és akkor most a játékra lehetne fókuszálni...) Jó lenne ezen a szinten megragadni, hogy innen léphessük a következő szintekre.

    40 éve azt hallgattuk itzhon,hogy magyaros technikás foci kell,az eredményeket tudjuk.Rossi azt mondta,egy életéért küzdő válogatottat akar látni.Hidd el,van potenciál a támadásokban is Szoboszlai,Sallai,Kalmár,Varga Kevin,csereként Cseri,Schäfer.De tény,Izland ellen megint fel kell bontani a rekeszt,ahogy 2016-ban meg tudtuk tenni.Akkor a végén 5 csatárral rohamoztunk és csak feltörtük.Olyan mentalitása a csapatnak,hogy még hátrányban sem félek.Akár a végén Orban is tud centert játszani,mert minden labdát le tud fejelni.Szóval ezzel a hittel-tűzzel kell indulni,és pluszban az emberek is megvannak taktikailag.Ha most ebben küzdés lesz inkább,mint szèp foci,el fogom fogadni.

    Osztályozza a magyar válogatott Oroszország elleni teljesítményét!
    Szalai Attila 7.8)
    Dibusz Dénes 7.77
    Willi Orbán 7.46
    Botka Endre 7.18
    Sigér Dávid 6.85
    Loic Nego 6.69
    Varga Kevin 6.64
    Nagy Ádám 6.6
    Kalmár Zsolt 6.44
    Fiola Attila 6.13
    Gazdag Dániel 5.87
    Szalai Ádám 5.76
    Nikolics Nemanja 5.71
    Holender Filip 5.64
    Szavazatok száma: 8440

    Dibusz 6 - egy nagy védése volt, egy gyenge öklözése, több rossz kirúgása
    Botka 5 - többször alulmaradt, fölöslegesen szabálytalankodott
    Orbán 5 - több hibája is volt
    Szalai A. 7 - a legjobbunk volt
    Nego 5 - védekezése erőtlen volt, de néhány megmozdulásával jelezte, hogy több van benne
    Holender 4 - használhatatlan
    Sigér 5,5 - az első harminc és utolsó húsz percben jó volt, közben eltűnt
    Kalmár 5 - elfáradt, de a három meccs alapján egyik legjobbunk volt
    Gazdag 4 - kevés
    Niko 4 - ha nem lő gólt, vagy gólpasszt, haszontalan
    Szalai 6 - nagyon hasznosan, kevés hibával játszott 70 percig
    Fiola 6, Nagy 6 - jól szálltak be

    A Gazdagnak nem az ilyen tipikusan harcos meccsek fekszenek,mint a szerbek és az oroszok ellen volt,de hasznára lehet.A Holender egyszerűen nem üti meg még a mi válogatottunk szintjét se.Lehet hogy ez a honvédban elég volt,de itt már kevés.A többiek kisebb hibáktól eltekintve jól játszanak.Erre a harcias hajtós játékra lehet alapozni.Ha párosul egy két extra teljesítménnyel,némi szerencsével, lehet szebb eredményeket elérni.Az elmult három meccs megmutatta,ez a helyes irány.Ha ezt a hozzálást látjuk,akkor a vereség is megbocsátható.Ezután is fogunk malyd veszíteni,de nem mindegy milyen játékkal!!!

    Dibusz szegény, nem akarom bántani, de annyival gyengébb Gulácsitól, mint Balogh Norbi Cavanitól... A beadásokkal igen nagy bajban van, lábbal is bizonytalan. Abban nagyon jó, hogy jó nagy látványosat tud vetődni a feje irányába tartó labdára is, a fradista meg boldogan bravúrt kiált és ad neki egy 10-est.
    Mennyei megyeiben az olyat kifejeli a kapus smiley

    A meccs elején volt két olyan eset is, amikor Dibusznak el kellett volna mozdulnia az alapvonalról, illetve másodszor arról a pontról, ahol éppen állt, de nem mert közbeavatkozni. Akkor megint megállapítottam magamban, hogy vonalkapus. Aztán a mérkőzés során megbocsátottam neki, mert jól tette a dolgát. A második félidőben azért még volt egy eset, amikor nem értették meg egymást a labda után hátrafelé futó védővel, neki jönnie kellett volna felvenni a lasztit. Ha arra gondolok, hogy a Fradi sikereiben óriási szerepe van, nyilván ő a válogatott kettes számú kapusa.

    https://ulloi129.hu/2020/10/14/oroszorszag-magyarorszag-3/
    http://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2789581
     
  4. avatar: magyarfutball.hu
    2020.10.15, 11:03
    kép
     
  5. avatar: magyarfutball.hu
    2020.10.14, 19:29
    Az orosz labdarúgó-válogatott a hivatalos közösségi oldalán tudatta, hogy koronavírus-megbetegedés gyanúja miatt egyelőre karanténba került két játékosa.

    A portál meg is nevezi a két személyt: az egyik a Lokomotiv Moszkva kapusa, Guilherme Marinato, a másik a Szpartak Moszkvát erősítő védő, Georgij Dzsikija. Mint olvasható, Guilherme és Dzsikija esetében is kétes eredmény született a legutóbbi tesztelések során, így őket hamarosan újra megvizsgálják, ám addig is elkülönítették a keret többi játékosától.

    2020.10.07
    http://www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/nl-ketes-tesztek-az-oroszoknal-ket-jatekos-karantenban-2788269
     
  6. avatar: magyarfutball.hu
    2020.10.14, 17:26
    Hangya Szilveszter, a MOLFehervarFC játékosa kisebb sérülést szenvedett a vasárnapi mérkőzésen, így hazautazott Belgrádból. Helyére nem hív be más játékost a szövetségi kapitány a férfi A-válogatott keretébe.

    https://twitter.com/MLSZhivatalos/status/1315604835882938368