magyarfutball.hu

MOL Fehérvár FC - Stade de Reims 0 : 0* 18:00 * Tizenegyesekkel 4-1

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (1 szavazat)

játékvezető: 4 (1 szavazat)

hangulat: 4 (1 szavazat)

1...5
betting game
tippek
  1. 0 : 2 (1)
UEFA Európa Liga 3. selejtezőkör
referee : Jug Matej (Szlovénia)
attendance:
zárt kapuk mögött

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2020.09.26, 09:57
    David Guion: Egy igencsak robosztus ellenféllel találtuk szembe magunkat, öt hátvéddel állt fel a MOL Fehérvár FC. Nagyon sokszor védekeztek vonalban, nehéz volt megkerülni őket és még nehezebb volt helyzetbe kerülnünk. Amikor nálunk volt a labda, akkor is inkább csak kontrákból tudtuk megindítani a támadásainkat. Ellenfelünk nagyon jól zárta a tereket. A mi esetünkben leginkább a kezdeményezés hiányzott, valamint a játékunk minősége is sok kívánnivalót hagyott maga után. Gratulálok Márton Gábornak és csapatának a győzelemhez.

    Márton Gábor: Nagyon nehéz mérkőzésre számítottunk már előzetesen is. Bármilyen formában is van jelenleg az ellenfelünk, mégiscsak egy nagyon nívós bajnokságban lépnek pályára hétről hétre. Óriásit melóztak a fiúk, nagyon nagyot küzdöttünk, helyenként jól játszottunk, helyenként voltak holtpontok, de összességében teljesen rendben volt a mérkőzés. A tizenegyes-párbaj már a hidegvér kérdése volt, ezúttal mi voltunk a nyugodtabbak, Ádám védéseivel, valamint Evandro, Stopira, Hodzic és Nego találataival megnyertük a mérkőzést és továbbjutottunk a playoff-körbe. A mai győzelmünket Kovács Zoltán sportigazgatónknak is ajánljuk születésnapja alkalmából.

    https://www.molfehervarfc.hu/2020/09/24/marton-gabor-oriasit-meloztak-a-fiuk-.html
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2020.09.26, 09:52
    Ádám a lehető legjobbkor volt jó formában!

    Régóta hiányoltam tőle azt, hogy meccsben tartja Vidit, hát most pótolta minden eddigit.

    Köszönet érte!

    Gratulálok, ez elég magabiztosan volt meg! Nem tűnt egy pillanatig se jobbnak a francia csapat!

    Szép volt Fehérvár! Megérdemeltétek, ilyen összeszedett, jól játszó Vidit én mostanában nem láttam.

    A tiziknél is sokkal jobban koncentrált a Vidi. Jussatok be a csoportkörbe!

    Gratulálok! A Bordeaux-verés óta lehetett tudni, hogy nem a franciák a taktika nagyágyúi. Ma is bíztam a sikerben, most épp a kapus hozta, néha ez is elég. Lehet, hogy az előjelek mást sejtettek, de mindig kell egy egészséges lenézés az ellenféllel szemben.

    Grat! Plusz a kintről jövő szurkolásnak is.

    Szép munka volt, mármint nem a látványos értelemben. Fegyelmezettség volt egy fantáziátlan ellenfél ellen, aki azért 73 milliós összértékű csapat, erős ligából. A 11-eseket továbbra is jól rúgjuk. smiley

    Örülök, és nem az EL miatt mondom, hogy nem tudom, ennyi védővel és vkp-vel hogyan képzeli ezt a szezont Kovács Zoli. Ez hosszabb távon rettentő kevés lesz.

    A Reims kicsit többet mutatott, mint amit előzetesen vártam tőlük. A tegnapi sajtó alapján már úgy tűnit, mi vagyunk az esélyesek.

    Ettől még főeg az első félidőben benne volt, hogy betaláljunk, de a pontatlanságunk az továbbra is megmaradt, Nego, és Houri is égbe lötte a ziccerét.

    A csapat védekezése lepet meg leginkább. Márton taktijáa most ült, és ez meg is fogta a franciákat, mert a kontráiktól tartottam, mert előnyt tartani tudnak. Ha valamelyik csapat betalált volna, akkor a másik nem tudott volna egyenlíteni a látottak alapján.

    A tiziknél férdtem Rajkovictól, de úgy néz ki már ezért is megért Rockovot hozni, mert fel voltunk rá készülve.

    A héten ráadásul külön gyakoroltuk is a büntetőket.

    A belgák már megint más kávéház lesznek. Igaz ők is túlóráztak a Vojvodina ellen. Rommá lötték a szerbek kapuját, volt vagy 30 lövésük, de csak két gólt tudtak összehozni.

    Nem tudom, hogy a mostani szervezett játékunk, ami üdítő meglepetés volt, megismételhető e kint. Egy meccsen mondjuk bármi történhet.

    Halasztani fogjuk a Várda mecset, a lilákkal meg vasárnap este játszunk csak.

    Nikolov játéka erősen kérdéses tegnap megsérült. Alef elvileg addig bevethető lesz.

    A pletykák szerint lesz egy érkezőnk, aki jelenleg már karanténban csücsül.

    A hőssé váló Kovácsik mellett Fiola és Nikolov volt a két legjobbunk szerintem, utóbbi kiesése ettől függetlenül nagy érvágás, most kb a pótolhatatlan kategória. Alefben egyelőre nem látok ennyit.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018177
     
  3. avatar: NNS
    2020.09.25, 08:06
    Alig tudom elhinni hogy ennyi évnyi balfaszkodás és "papírforma" ellenfelek elleni kizúgás után itt állunk és kopogtat a Vidi az EL, a Fradi a BL ajtaján.
    Lépjünk be!