magyarfutball.hu

Hammarby IF - Puskás Akadémia FC 3 : 0 19:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése
betting game
tippek
  1. 3 : 0 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2020.08.28, 14:30
    Hornyák Zsolt: Gratulálok a svéd együttesnek a győzelemhez, sajnos nem tudtunk felállni olyan összeállításban, amelynek reális esélye lett volna a Hammarby ellen. Ugyanakkor büszke vagyok a csapatomra, mert becsülettel végigküzdötték a meccset. Voltak olyan játékosok, akik nemhogy az Európa-ligában, hanem még az NB I-ben sem léptek pályára. Persze ezzel nem szeretném kisebbíteni a hazai csapat győzelmének értékét, de úgy érzem, hogyha a legjobb tizenegyet tudtam volna pályára küldeni, más lett volna a mérkőzés képe.

    https://www.pfla.hu/?q=news/10667
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2020.08.28, 14:23
    Lehet népszerűtlen leszek, de ezen a meccsen a svédek elleni összeállítással pályára lépő Felcsút szerintem simán képviselhetné az országot. Tele volt fiatallal. Mindenféle politikát félretéve, ha így jutnának nemzetközi kupába azt gondolom sokkal többen szorítanának nekik. Játszanak a hazai meccseken is ilyen összeállítással. Pár légiós meg idősebb kell, hogy legyen kitől tanulni de ennyi.

    persze, jó lenne ha a Felcsút a fiatalokkak érne el ilyen top4-es eredményt.De ez az, amire esély sincs.Ezt az egyszeri kifutott eredményt a légiósoknak, profiknak köszönhették, na meg hogy a többi régi és vagy nagyobb csapatok (Honvéd, Újpest, Debrecen, stb) önmaguk árnyékai voltak a tavalyi bajnokságban.

    Ezzel a csapattal kiesés lett volna a Kaposvárral kézenfogva. De ha mégis így állnának fel akkor a politikai elborultakon kívül kevesebben támadnák őket. Nekem kifejezetten tetszene.

    A tegnapi összeállítású PAFC valszeg kiesett volna az embéeggyből is, viszont azt nem látnám irreálisnak hogy egy rutinos gerinccel, plusz 2-3 saját nevelésű fiatalt állandóan játszatva stabilan benn tudjanak maradni.

    Bár finoman szólva nem szerezem a PAFC ot de azért védelmükre objektíven fel lehet hozni, hogy nem a legjobb csapatukkal álltak ki és egy rutintalan kapussal. Eleve esélyük sem volt. De a Honvéd és a Vidi hát nem csoda ha nincs elég koefficiens pontunk, ha ilyen gyenge csapatok ellen is gigantikus mákkal voltak képesek túljutni.

    http://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2780435
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2020.08.11, 22:33
    SVÉD ELLENFELET KAPTUNK

    A Hammarby IF lesz csapatunk ellenfele az Európa-liga első selejtezőkörében.
    Kisorsolták az Európa-liga első selejtezőkörének párosításait: csapatunk ellenfele a svéd Hammarby IF lesz. A skandináv együttes az helyi első osztály, az Allsvenskan 2019-es idényében a harmadik helyen végzett, mindössze egy ponttal lemaradva a bajnok Djurgaarden mögött. A statisztikák alapján ellenfelünk legnagyobb erőssége a támadójáték, tavaly 30 találkozón 75-ször vették be az ellenfelek kapuját a ligában. Az egyszeres svéd bajnok zöld-fehér gárda a jelenlegi kiírásban 14 forduló után a 6. helyen áll az északi ország pontvadászatában. Érdekesség riválisunkkal kapcsolatban, hogy az AC Milan svéd világsztárja, Zlatan Ibrahimovic – nem kis port kavarva – nemrégiben 23.5 százalékos tulajdonrészt vásárolt a klubban.

    https://www.pfla.hu/?q=news/10610