magyarfutball.hu

Debreceni VSC - Zalaegerszegi TE FC 0 : 3 17:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése
betting game
tippek
  1. 2 : 1 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2020.03.15, 14:06
    Fújjuk le ezt a bajnokságot most, szurkolók nélkül nincs értelme. Kiesik a Kaposvár meg a Paks, senkit nem érdekel.

    Szerencsére - egyelőre - aligha fog folytatódni. Ma kaphattunk volna egy hatost. Hazai pályán, egy kiesőjelölttől...

    (Aki a zárt kapuval jön, azt kiröhögöm...)

    Nem biztos, de végig harcolnunk kell a kiesés ellen, ez van, ez várható volt. Mint ahogy az is, hogy ma nem fogunk nyerni. Én így is kalkuláltam, a Várda meccstől is nagyon féltem, azt szerencsére valahogy lehoztuk, a ZTE-t sajnos tudtam hogy max iksz lesz, a Kaposvár elleni meccs kötelező győzelem, az lesz nagyon fontos most, ha az nincs meg akkor van nagy gáz.

    Benne volt a vereség a mai meccsben (melyikben nincs?) de arra, hogy ilyen tükörsimán kikapunk arra szerintem senki nem számított. Eléggé dermesztő volt. Talán két kaput eltaláló lövésünk volt? Minden csapatrészünk gyenge volt ma. Lassan kezdünk ott járni ahol Bandi feladta. Mi lesz ebből?

    Egyébkén én is osztom azt a véleményt, hogy értelmetlen kitenni a csapatokat utaztatni, a játékosok, és a stábok egészsége miatt! Mindent le fognak fújni, nem lesz egyhamar semmilyen mérkőzés, sem itthon, sem külföldön emiatt a szemét sunyi koronavírus miatt!

    Az emberek egészsége a legfontosabb! Országok vannak karantén alatt, minden ország bezárkózik, és igyekszik megúszni valahogyan az egészet! Imádkozzunk, hogy minél előbb vége legyen, és akik megkapták minél hamarabb felgyógyuljanak ebből!

    Tök mindegy, hogy ki esik ki, vagy marad benn, mert ez teljesen lényegtelen, ebben a helyzetben!

    Én pontosan ezt várom. Alig játszanak már valahol, még zárt kapuval sem, csak tőlünk keletre most már gyakorlatilag. Az a gyanúm ezt volt az utolsó forduló most 2-3 hónapig.

    Szerda/szombat ritmusban be lehetne fejezni nyáron.

    A felfüggesztés szerintem tuti, de ahogy már írtam korábban, a nyári lejátszásba nagyon belekavarhatnak a május 31-ig szóló szerződések.

    A múlt héten is úgy láttam, most is úgy látom, hogy a játékunk nézhetetlen, támadásban pedig végképp impotens a gárda. Alig jutunk el a kapuig, ahol helyzetekig sem jutunk. Közel sem arról van szó, hogy kivédi a szemünket az ellenfél kapusa, vagy körberugdossuk a kaput. Egy védekezési hiba, és máris elment a meccs.

    A gegen pressingnek nyoma sincs, sőt a 2. félidőben a zete többször is betolt minket a kapunk elé. Sem a szurkolók, sem az elnök várakozásai nem teljesülnek.

    Mégis milyen értelme van annak, hogy végig játszák? EL, BL valószínűleg az ősszel nem fog eindulni. Az EL-t lefújták, nem kizárt, hogy az EL, BL döntő sem lesz megtartva...

    Az a baj, hogy a három belső védő (Szatmári, Pávkovics, Kinyik) erre a feltolt védekezéses játékra alkalmatlan. Rájöttek már az ellenfelek, hogy nagyon lassan fordulnak, elég mögéjük bevágni a labdát vagy kimozdítani őket egy csellel, és mire megfordulnak, már gól. Egy-két játszó, gyors támadó komoly zavarokat tud okozni (pl. tegnap Radó).

    A nagyobbik baj, hogy más játékra sem alkalmasak ezen a színvonalon. Az nagyon kevés, hogy van három védőnk, akik jól fejelnek, de közben nem koncentrálnak megfelelően, el- elvesztik emberüket, és lassan reagálnak.

    Mindig mondom, ez egy nagyon fiatal csapat, kellene egy vezér. Bódi lehetne az, csak ő meg újabban bizonyítja, miért nem tudott magasabb szintre továbblépni, mivel máshol kevés az, hogy három jó meccset követ öt rossz. Sajnos egy-két gól után a csapat kipukkad, mentálisan szétesik, pedig nem kellene. Azt az egy-két gólt meg újabban betermeljük mi előzékenyen, lásd a Fradi elleni öngólt vagy tegnap Kosiczkyt.

    Vitelkinek egy nagy hibája van: hogy elvállalta ezt az egészet ezzel a kerettel. Nem rossz az elképzelése, működhetne is, de ahhoz olyan játékosállomány kellene. Remélem nyáron most nem a sokadik benga néger csatárt hozzuk, hanem valami belső védőt, aki gyors. Egy stabil védelem mellett elől is sokkal jobban menne.

    Eddig azt mondtam, hogy kár lenne leállítani a bajnokságot a koronavírus miatt, most már azt mondom, le kellene állítani a bajnokságot, de miattunk.

    https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140&token=f3d5967325f278c0ee671cf3f0ae485c
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2020.03.11, 20:43 (szerk.: 2020.03.11, 20:51)
    A Magyar Labdarúgó Szövetség a kormány mai rendkívüli döntését követően csütörtöktől visszavonásig az összes magyarországi labdarúgó-mérkőzés zártkapus megrendezését rendelte el. A helyszínen nem, de a televízióban követhetőek lesznek a mérkőzések.

    A korlátozás azt jelenti, hogy a szűk körű rendezőgárda mellett kizárólag a játékosok és a stábtagok lehetnek jelen, az M4 Sport és az m4sport.hu ugyanakkor továbbra is műsorára tűzi a mérkőzéseket. Az MLSZ szerdán délután levélben részletesen tájékoztatta a klubokat, hogy az egészség megőrzése érdekében milyen feltételekkel kell megrendezni a professzionális és amatőrmérkőzéseket.

    A szövetség emellett határozatlan ideig felfüggesztette grassroots-programjainak (OTP Bank Bozsik-program, Fair Play Cup, szociális programok) rendezvényeit, tornáit és fesztiváljait.

    2020.03.11
    https://szovetseg.mlsz.hu/hir/zart-kapusak-a-magyarorszagi-merkozesek

    Zárt kapus lesz a Zalaegerszeg elleni meccsünk

    Nézők nélkül rendezik a szombati bajnokit.

    A miniszterelnökséget vezető miniszter, Gulyás Gergely a szerdai sajtótájékoztatón bejelentette, hogy a koronavírus miatt az ötszáz főnél nagyobb kültéri rendezvények megtartására nem kerülhet sor. A sporteseményeknél ez zárt kaput jelent.
    Ennek értelmében tehát nézők nélkül rendezik meg a március 14-én, szombaton 17 órakor kezdődő DVSC-Zalaegerzeg bajnoki mérkőzést.

    A jegyértékesítés felfüggesztésre került, a továbbiakról tájékoztatjuk majd szurkolóinkat.

    https://www.dvsc.hu/kiemelt-hirek/zart-kapus-lesz-a-zalaegerszeg-elleni-bajnoki