magyarfutball.hu

Torino FC - Debreceni VSC 3 : 0 21:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (1 szavazat)

játékvezető: 4 (1 szavazat)

hangulat: 4 (1 szavazat)

1...5
betting game
tippek
  1. 3 : 1 (1)
UEFA Európa Liga 2. selejtezőkör 1. mérkőzés
ground : Alessandria, Stadio Giuseppe Moccagatta
referee : Maae Jens (Dánia)
attendance:
  1. torinofc.it: -
  2. dvsc.hu: 4.376
  3. nso.hu: 4.376
Sold out!

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.07.26, 12:27
    Herczeg András: Gratulálok a Torinónak, igazolták, hogy jó csapatuk van, megérdemelten nyertek. Nekünk is voltak olyan támadásaink – főleg a második félidőben -, amelyekből eredményesek lehettünk volna, de szerettünk volna többet támadni. A 11-es és a második találat is elkerülhető lett volna. A csapat nagy lelkesedéssel játszott, néha éreztem csak kisebb megilletődöttséget, iletve néha lehettünk volna higgadtabbak.

    http://www.csakfoci.hu/nemzetkozi-foci/europa-liga/el-1-szazalekkal-tobb-lett-a-vidi-esely-a-honved-edzoje-az-egbol-lerugott-madarakat-nem-szamolja-ertekelesek
    Walter Mazzarri: ?
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2019.07.26, 12:21
    A 2. gól nem is biztos hogy Nagy gólja. Õ is beadásra számított. Óriási mákja volt srácnak hogy így lecsúszott.

    Nyilván kapushiba, de azért ezt így (véletlenül) eltalálni, 100 ból egy. Meg gyanúsan les is volt. De ez van.

    Volt két szögletünk, és nem sikerült beadni. Miért kell a kisszöglet??? Főleg az ilyen szar.

    Az albánoknál bejött, itt szerelték Kevint aztán besárgázták. Ez más szint.

    Egy tizi meg egy hipermákos szar gól. Lofaszt topcsapat ez

    Nem kedvencem Nagy, de nem hibázik többet, mint bárki más a csapatból. A tizenegyes jogos, bár egy szerencsétlen becsúszás miatt. Tizenöt méterre a kaputól egyedül van a támadóval szemben. Ez gól, tizenegyes, vagy szerencse.

    Nem az ő meccse. Sajnos helyzet nélkül rúgott a Torino két gólt, ezt leszámítva nem nagyon tudtak mit kezdeni a betömörülő Lokival, de hát 2-0 az 2-0, ez van.

    A tizinél jobb lett volna nem nyúlni Belottihoz, teljesen kisodródott már, valószínű nem is lett volna gól belőle.

    Szacsáék vért izzadnak akinek meg a msgabiztosságot kéne adnia a védelemnek az hibázik a legtöbbet.Az a rövidre rúgás meg egyáltalán nem volt véletlenEgy ilyen jól beinduló csapst ellen a kapusnak előrébb kell helyzkedni hogy be tudjon segíteni ,de Nagytól semmilyen segítséget nem kap a védelem

    Ennyi minimum van a két csapat között. Ennyit tud a csapatunk, én nem vártam többet. Azért kár a harmadikért.

    Leszarom hogy kikaptunk annyi makjuk volt ezeknek a digóknak hogy hihetetlen, kizárt hogy ezek főtáblásak lesznek, nem is elegek hozzá. A srácokra büszke vagyok

    Ki vart mas eredmenyt egy Olasz elsoosztalyu garda ellen.. A vidi a mai teljesitmenyet nezve egy 5ost kapott volna a Digoktol. Helyt allt a Loki , na.

    A továbbjutás eldőlt, itthon játszhatunk nyugodtan egy közönségmeccset. A 3-0 nem meglepő, igazából kb. ez volt a várható eredmény, az emberben mégis marad hiányérzet. Nem úgy kaptunk hármat, hogy az ember azt mondja, ez van, kigurigáztak minket, gyártották a helyzeteket sorban vagy ilyesmi. Két buta, potyaízű gólt kaptunk az első félidőben, ezen kívül hiába voltak mezőnyfölényben csak keresték rajtunk a fogást és nem nagyon találták.

    Nyilván 2-0 után már egyszerű volt nekik. Kicsit bosszantó a mód ahogy kiesünk, de itthon remélem bátrabban játszunk majd és rúgunk nekik gólt.

    Azért az látszott, hogy ez más kávéház, sokkal gyorsabban passzolták a labdát mint mi, ez nem az NB1-es lötyögés volt. Ez a Belotti igen jó játékos, le kellene igazolni smiley

    Így van. Jogosan bosszankodunk, hogy milyen hibákból kaptuk a gólokat, de látni kell, hogy olyan nyomást helyeztek ránk, ami mellett hamarabb előjönnek ezek. Itthon ilyennel nem találkozunk. De persze lehet reménykedni egy Bordeaux-szerű visszavágóban smiley

    Nagyon nehéz egy láthatatlan középpályás sorral hatékonyan védekezni. Nagy tegnap kiérdemelte a Malinauskas-díjat. Az egy szem csatárra hasonlító játékosunk nagyjából kapott egyetlen használható labdát a 45 perc alatt, Vargának meg valaki magyarázza el, hogy ha a 16os előtt egyedül kap egy labdát nyugodtan vegye le.

    Hát nyilván nem lehetett mást várni, de azért egy-két dolog bosszant. Az első gólig nyomtak nagyon, ha nem jön a büntető, akkor is előbb utóbb gólt kapunk. Utána viszont kicsit csökkent a nyomás, kár, azért a másodikért, simán ki lehetett volna húzni a félidőig. Pláne a lesgyanú miatt... Mondjuk akkor valószínűleg jobban megnyomják a második félidőt. Így, bár azért voltak lehetőségeik, de a második félidőben már nem volt annyira "kézilabdás" a meccs. Néhány lehetőségecskénk nekünk is volt. (Értsd. eljutottunk a tizenhatosukig.) A harmadik gólért meg még nagyobb kár, ha kihúzzuk, a 0-2 egész vállalható eredmény lett volna. Vagy ha Gar(a)ba lehetősége bemegy a végén, mondjuk el kellett volna találni a kaput...

    A kicsit vicces az, hogy ugyanannyira kaptunk ki, mint amennyire az albánokat vertük mi itthon, pedig nagyon más volt a két meccs képe. Szép játék a foci..
    A visszavágón bátor játékot várok, próbáljuk meg megmutatni, gólt lőni, és esetleg egy x-et hozni. Szép búcsú lenne. És legyen sok néző, mert ki tudja megint mikor lesz ilyen meccsünk. (Én remélem jövőre)

    Huh, nem mondom, hogy nagyon jó volt nézni a tegnapi meccset... Kicsit az volt az érzése az embernek mintha a 13 évesek játszanának a felnőttek ellen. Sajnos bemajréztak a srácok, attól, hogy a Torinóval játszunk, meg gondolom attól, hogy látták már az első perctől, hogy teljesen más szinten játsszák ezt a sportot. Az eredmény teljesen reális. Nagyon sok, a valóságtól teljesen elrugaszkodott, az optimizmustól totál elvakult blődséget olvastam, hogy akár esélyünk is lehet, mert hát ők csak beugrók, nem számoltak vele, nem is hazai pályán játszanak, meg különben is, nem akarnak ezek tovább menni (??). Emberek. Ez egy topligás bajnokság középcsapata, válogatottakkal, akik hétről hétre olyan játékosokkal meccselnek, akiket a mieink a TV ből meg az Xboxból látnak. Mit vártatok?? Hogy tényleg megnehezítjük a dolgukat? Jelzem, majdnem ugyan ez a keret kapott ki oda vissza a Kisvárdától, ugyan ebben az évben, de a Vidi ellen a kupában sem volt esélyünk, hogy döntőbe jussunk. Ezeknek a srácoknak NULLA nemzetközi rutinja van, életükben nem játszottak ilyen ritmusban végig egy meccset. Egyszerűen nem várhattunk ettől többet, főleg nem idegenben (ahol még az NB1ben sem tudunk teljesíteni). Én szerintem örülni kell, hogy mentünk két kört, játszunk itthon két meccset, sok néző előtt. A fiúkat (és persze magunkat) sajnálom, hogy nem mehettünk Rómába, hatalmas élmény lett volna. Ehelyett ebben a putriban kellett játszani, a millió szúnyoggal, 30 fokban.
    Summa summárum, remélem, hogy jövőre ugyan így sikerül majd indulni az EL-ben, mert nagyon nagy szükség van ilyen meccsekre, szükség van az ezzel járó pénzre, és a sok néző előtt játszott meccsekre. A srácoktól annyit remélek (bár szerintem hiába), hogy látták, nagyon nagyon sokat kell még dolgozniuk, hogy közelítsenek ehhez a szinthez, és nem a pózerkedés, meg a korzózás fogja meghozni a sikert, hanem a kemény munka, és a tudatos életmód.

    Az amúgy megvan, hogy a Torino játékosainak az értéke (198 millió euró), a komplett nb1 keretének (99 millió euró) a duplája? És akkor facebookon osztják az észt a nagy megmondó emberek, hogy ez nem volt helytállás, meg ikszelni kellett volna sőt, győzni! Persze! Ez is érdekes, amikor a szurkolók egy része abszolút irracionális elvárásokat támaszt egy általa - állítólag - szeretett klub játékosai felé! A kapott gólok tényleg idegesítőek voltak, de ha akkor nem, akkor ésőbb rámolták volna be őket az olaszok.

    Engem a harmadik gól kicsit letört, jó lett volna kettővel kihúzni, de sokkal többre nem volt esélyünk.

    Pávkovics viszont egyre jobb, Tőzsértől is láttunk egészen szép dolgokat és úgy általában senki sem játszott rosszul magához képest.

    Jó lenne, ha kulcsjátékos már nem távozna idén.

    https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140&token=bd0c7e028e793f4cc52ee6d09d73ef1f
     
  3. avatar: NNS
    2019.07.26, 10:37
    EL: Torino to face Debrecen
    Torino will face Hungarian side Debrecen in the Europa League preliminary round, with the first leg on July 25.

    The Granata had to wait until this evening’s results to learn the name of their opponent.

    Debrecen had beaten Albanians Kukesi 3-0 in the first leg, so tonight’s 1-1 draw sent them through.

    Torino will host Debrecen in Alessandria on July 25, then play the second leg in Hungary on August 1.

    They are playing their home fixture in Alessandria’s Moccagatta stadium because the Stadio Olimpico Grande Torino is hosting a concert on July 17 and won’t be ready in time for the game.

    Toro weren’t originally in the Europa League, but stepped in to replace Roma when Milan agreed to an exclusion due to Financial Fair Play issues.


    forrás:
    https://www.football-italia.net/140953/el-torino-face-debrecen
    2019.07.18.