magyarfutball.hu

Vasas FC - BFC Siófok 0 : 2 14:00

   
   
Upload your own photos! »
  1. Vasas FC - BFC Siófok 2019
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.02.03, 16:58 (szerk.: 2019.02.05, 16:49)
    Ennyi volt sajna, ...nem baj utánpótlás nevelő bázisnak jók leszünk!

    van ilyen meccs is, nem kell nagyobb következtetéseket levonni,ha van megfelelő játék. nem lehet 5 meccsenként koncepciót váltani egy egy rosszabb eredmény miatt. (jöjjenek a fiatalok vs jöjjenek a tapasztalabbak) smiley

    Jól körbelövöldöztük/fejeltük a siófóki kaput + rúgtunk kapufát is, ez tény.

    Remélhetőleg, a fiúk a mai eredménytelenség hatására (is) még jobban fognak 1 hét múlva "harapni" Csákváron.

    Kiszálltunk a feljutásért való harcból, tèt nèlküli tavasz, alacsony osztalyban Illovszky Stadion avatò, hiteltelen szavak hogy nb1 dobogo nemzetkozi kupa akademistakkal mai siofok ellellen a realitas mi a jövőkép. Gratulalok Domonyai es vezetőség.

    Mar nincsen ertelme buszokat se szervezni mar nincsen tetje a tavasznak, nem akarunk/nemntudunk feljutni, kozepmezony-hatul a helyünk, szegyen, megalázó

    Kezdett túl derűs lenni az ég, de ma egy kicsit beborult. Brusztolós meccs volt. 3 16-os környéki szabadrugásból 2-t mi rugtunk, bele a sorfalba. A 3. a sorfal tetejéről be a kapuba. Ilyen a futball.

    Én máig voltam optimista, hogy elkapjuk az első 2 helyet, már nem, Demének meg a többieknek lett igaza, sajnos. Ne csodálkozz én nálam a mai kiütötte a biztosítékot és nincs miért izgulni már.

    Sikeres edzőváltás, állítólag sikeres felkészülés, és ankénton ismételten felvázolt jövőkép után Vasas- 15. helyezett siófok 0-2, ez nekem sok volt. Szusza stadion meg botrány, nagyon nem vagyunk kompatibilisek vele, senkit se akartam megsérteni, téged sem, nálam Ko lett, jövőhéttől már tét nélkül megy.

    Volt szerencsém 5 méterről látni az első gólt, erre mondják, hogy védhetetlen!

    Talán Iker Casillas... A második, egy jól eltalált, bődületes bomba volt...

    inkabb elől muzsikáltunk ma gyengén. Volt egy kapufánk, az is kifelé pattant. A be adások rendre a siófoki kapus kezei közé érkeztek...

    kapuson leverni ezt a vereséget... hááát, nem hiszem, hogy jogos.

    Akkor: Balajtin kívül van még góllövő csatárunk. Ha őt leveszik a pályáról, akkor Birtalan pl. hasonlóan golképes.

    Hinora, Király BotI sérülése a felkészülés második harmadában, végèn azt jelenti, hogy két olyan akapember esett ki. Reneljuk mielőbb felépülnek.

    Kissé csalódottan jöttem ma haza.

    ...inkább az volt bántó a mai meccsen, hogy hiába támadtuk végig, tulajdonképpen volt egy kapufa, majd Hrepka kihagyhatatlan fejese 5 méterről... ezek kimaradtak, de nem ez volt a baj, hanem az, hogy ilyen lehetőségből nem volt 10, mert akkor nem tudta volna kivédekezni ezt a meccset ez a gyenge képességű csapat, de inkább az történt, hogy rendkívül ötlettelen módon ívelgettük a labdát, ráadásul rosszul, pontatlanul... nagyon kevés volt a meglepő megoldás, amire szinte csak Balajti volt ma képes, de ő sem játszott jól...

    Sajnos a feljutás az ősszel ment el, nem a mai meccsen, bár szívesen hittem volna benne, pont úgy, mint anno Gelleivel, majd később Oeninggel a bajnoki címben vagy a makik elleni a kupagyőzelemben, majd a bentmaradásban, de ez most megint olyan igzán vasasos történet...

    Továbbra is mondom, amig nem lesz a 16-oson belüli játékunk direktebb, betömörülő védelemmel nehéz lesz bármit is kezdeni. Rétyi kapufája legyen a minta. Betolta, ellőtte a hosszút. Az elsőben Birtalan 3-szor visszapasszolt, vagy beadott. Esetleg besárgult műesésért. A másik oldalon a kritikán aluli játékot bemutató Murka is csak visszavette, vagy visszapasszolta.

    A beívelések sem ültek. Mindenki 170 cm. Átlövés egy volt, azt baszta be a siófoki.

    A felkészülés elaltatta a csapatot. Teszi-veszi-szinezi. Csak ennyivel nem vagyunk jobbak. Főleg ha szerencsénk sincs, nekik pedig 2-ből 2. Megpattanó, kipattanó kombó.

    A felkészülésről megtudtuk hogy borzasztó fizikai megterhelés volt. Semmi nem látszott belőle. Sőt, ők jobban bírták, frissebbek voltak végig. Pedig állítólag az fárad el aki a laszti után fut.

    K.b az történt ma velünk, mint egy osztállyal feljebb tegnap a Vidivel. Azt meg ugye mi Vasas szurkolók tudjuk a legjobban, hogy egy fiatalokkal teletűzdelt csapatnak mindig hullámzó a teljesítménye, még akkor is, ha jó esetben folyamatos fejlődést tud felmutatni. Persze én is bíztam a tavaszi csodában, de valahol ez a realitás, ettől még szerintem nem bukott meg a vezetőség által felvázolt koncepció. Azért az fáj egy kicsit, hogy a megbicsaklás egy jónak tűnő felkészülés után pont a nyitó fordulóban történt.

    Amit vártam abból sajnos csak a dominancia volt meg.Helyenként voltak szép megoldások.Hogy Murka,Borbély,Hajdú,Szatmári és Birtalan,hogy számol el a mai meccsel arról elképzelésem sincs.Katasztrófa volt amit nyújtottak egytől-egyig.Akivel nagyjából elégedett voltam az a 3 fiatal.Tóth,Kovács,Rétyi.Meccs után a kocsijáig együtt mentem a Kiss Lacival.Õ azt mondta,hogy Verebes erre a meccsre azt mondta volna,lehetett látni biztató jeleket is.Én ezeket a jeleket ugyan nem vettem észre,de a Laci jobban ért hozzá nálam.

    A jónak tűnő felkészülés eredménye egy félidőnyi nagy mellényes lötyögés volt sprintek nélkül. Murka és Borbély bántóan formán kívül.

    A siófoki gól előtt olyan szögben ültünk az egyik szurkertárssal, hogy már az elrúgás előtt mondtuk, ebből baj lesz, mert egyértelműen látszott Bese rossz helyezkedése. Teljesen a hosszúra helyezkedett. Ha egy lépéssel beljebb áll, simán meg kellett volna fognia a labdát. Sajnos valakinek le kell most már írnia, hogy a sok jó védése mellett már a sokadik pont megy el rajta. Most, hogy bőven van választék a fiatalokból, talán egy esélyt Bősz is megérdemelne a kapuban.

    A második siófoki gólt is bántó helyezkedési hiba előzte meg. Senki nem volt a 16-osnál a kipattanóra váró siófokin. Ha jól láttam, Birtalan tette fel a kezét, hogy az övé lett volna.

    Amikor a kétméteres siófoki kapusnak huszadszor is puhán, magas ívben, olyan bemelegítéses kapusedzés formán ívelgettük be a labdát végképp eldurrant az agyam.

    Nincs egy ember, aki szabadrúgást tudna rúgni a csapatban, vagy szögletet. Ma (is) úgy - puhán, lágyan, térdmagasságban vagy hosszan - jöttek be a labdák, hogy rossz volt nézni.

    A 16-os előtti egyértelműen ballábasnak jó szabadrúgást a jobblábas Talabér lövi - a sorfalba.

    A bíró lefújja, mikor nálunk van a labda, mert egy siófoki lefeküdt, mert eltalálta a labda. Utána voltak olyan mocskok, hogy nem adták vissza a labdát. Halvérűségünket bizonyítandó, egy ember nem volt, aki leüvöltötte volna a siófoki fejét vagy egy sárga lapért megtanította volna nekik a fair-playt.

    Amit végképp nem értettem az az volt, hogy a jobbszélső Rétyit minek kellett a baloldalon, a balszélső Bévárdit a jobboldalon játszatni. Magunkon kívül nem zavartunk meg vele senkit.

    Bármilyen furcsa, a legjobb teljesítményt az egy hete itt levő Tóth Bence nyújtotta.

    A Rétyi fanokkal nem értek egyet. Kevés volt ma a kissrác. Egy jó megmozdulása volt, a többi nulla. Bár ezzel is sokaknál többet tett hozzá a mai meccshez. Bruce9 olvtárssal értek egyet. Páran nehezen tudnak elszámolni a mai meccsen nyújtottakkal.

    Na, mindegy. Aki eddig nb1-ről ábrándozott, akkor el lehet bátran felejteni. Ezzel a játékkal nb 2 középmezőny eleje. Cáfoljanak rám bátran. Anno bruce9 olvtárs optimizmusát igyekeztem mérsékelni. Sajnos nekem lett igazam...

    Az első kapott gólunk elött ha jól emlékszem talán Birzalan állt a sorfal szélén és üvöltött hátra Besének, hogy mondjad már merre álljunk. Valszeg már ott hiba került a rendszerbe. Mondjuk azt is el kell ismerni ha nem pattan meg a sorfalon nem biztos hogy beakad.

    Nincs hiba csak hibák. Az első előtt egy formás adogatást forgatott Borbély hátrafelé(!) az ellenhez. Abból lett a szabadrúgás. Karcsi olyan aki beléjük gyalogol ha kell. Adtak rá okot.

    Ez az ívelés egy faszság volt.

    A másodikban már csak a 16 vonaláig védekeztek. Szinte feladták a szélét. Belefért. Persze mindig nehéz a csak bekkelők ellen, de nagyon másmilyen nem lesz .

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018138