magyarfutball.hu

Paksi FC - Ferencvárosi TC 0 : 3 19:30

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3.5 (2 szavazat)

játékvezető: 3.5 (2 szavazat)

hangulat: 3 (2 szavazat)

1...5
betting game
tippek
  1. 0 : 0 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.12.02, 12:26 (szerk.: 2018.12.03, 18:55)
    Na ezt màr szeretem! Ilyen nyugodtan nézni a meccsünket rég néztem! Kezdünk kinézni valahogy...Frimpong egy fönyeremény! Dibusz meg végre ugy jött ahogy kell(Blazicsnak rem kutyabaja) de igy kell kijönni szerintem màr fàzott azért volt az a kijövetel. Örülök hogy komolyan vették a sràcok tudnak ha akarnak...Meggondolhatnà a tàbor ezt a szolidaritàst dolgot vagy micsodàt és ez még csak a kezdet...remélem. Hajrà Ferencvàros!!

    Nagyon fegyelmezetten játszottunk, főleg az első félidőben, Varga, Frimpong és Lovrencsics nagyot játszott, de Sigér sem volt rossz. Gorriarannak önbizalomhiánya van.

    az utolsó 5 gólunkat vagy Varga beadásából vagy lövéséből szereztük. Mindig van valaki, aki húzza a csapatot, ha kell.

    Szerintem Blazic is folyamatosan jól teljesít.Ma is remek volt és nem csak a gól miatt...

    Az, hogy Vági végig játszhatta a meccset, egy vicc. És amikor megkapta a sárgáját, még neki állt feljebb.
    De Kecskés is ahogy bejött, rögtön tarolt, persze ő is sárga nélkül.
    Undorító, amit a paksiak folyamatosan csinálnak. Nem siratnám meg őket, ha kiesnének.

    idegesítő, de vezetünk a félidőben játszhatunk kivárásra és az ellenfél még sem jön ez az anti foci az idegesítő amit az nbi nagyrésze játszik

    Vegre egy sima gyozelem, csak igy tovabb.
    En reg nem lattam egy ilyen egyszeru csapatot , mint a Paks, favagok gyulekezete.A tetejebe mind magyarok, idegenlegiosok nelkul.Ez az o esetukben nem pozitivum, igaz Csertoi csapatai mind ezt jatszottak.

    Bravo srácok, én ugyan nem féltem ettől a Pakstól, de ennyire sima 0-3-ra én sem számítottam. Ultrák is belejöttek a végére.. Gratttt!!!

    nem kellett szenvedni az első góllal. Pakson majdnem mindenki megszenved, mert nagyon zárt és defenzív fociz játszanak. Gratulálok Rebrovnak és az egész csapatnak!

    Gratulálok a csapatnak. Már kicsit féltem, hogy Rebrov alatt lassan "dollosodni" kezd a csapat, de ez a meccs tanári volt. Az utóbbi években nem láttam ilyen magabiztosan játszani a fiúkat a Paks ellen. Lefociztuk őket. Grat mindenkinek, szép volt.

    a kulcsa ennek a meccsnek, hogy a párharcok jelentős százalékát nyertük és gyorsan betalálunk, ez kell egy bekkelős csapat ellen, ma minden bejött, csak így tovább

    Mi vegre jol jatszottunk a Pakson meg az elso perctol kezdve latszodott hogy indiszponalt. Semmi dinamika nem volt bennuk es a kozeppalyas letamadasunkkal sem tudtak mit kezdeni.

    Az utolsó mondatod vége volt a lényeg. Féltek végig Lanzától, ölték is becsülettel, így Dani szinte szabad volt.
    Végre Roli is jó volt, talán magára talál.
    Ama felépülése után még gyorsabb lehet a támadó játékunk.

    Kivételesen a pálya minősége is rendben volt!

    Jövő hétvégén egy nótával kevesebb lesz, amit a tábor tud énekelni, mert a Hajrá Ferencváros-kezdetű teljesen elkopott a tegnapi nagy igénybevételben..
    Kábé 20-25 percet énekelték félidőnként.

    Tegnap egész pofásan nyomtuk, volt elképzelés hogy hogyan tervezzük megbontani a Paksi reteszt.
    A védelem rendben volt, Frimpi egyre bíztatóbb.
    Sigér és Leo is jól játszották be a pálya közepét, és Varga is jól nyomta a szélen. Dani góljának örülök, kell a csapatba.

    Tetszett a labdavesztések utáni visszatámadás, ebbe az irányba kell menni, oda kell adni a labdát, visszaszerezni és a kifelé mozgó védelmet áttörni - ez a modern foci nem a labda körbe körbe passzolgatása és az ellenfél tömörítésesmiley

    Nekem Leo első félidős játéka nem tetszett. Jól védekezett, de labdaszerzés után első szándékból mindig oldalra, vagy hátra figyelt. Olyankor is mikor 30m-es folyosó volt előtte. Illetve ha más szerzett labdát, akkor nyugtatta, lassította és mutatta, hogy hátra, szélre passzoljon. Úgy éreztem lassítja a játékot.

    Mar a felpalyan tul letamadtunk. Dollal ugyanezt a jatekot jatszottuk tobbnyire. A Paks valoszinu nem szamitott ilyen agressziv focira tolunk, latszott rajtuk hogy meg vannak zavarodva es tanacstalanok.
    Az ellenfel tomorsege meg nem azon mulik hogy letamadsz-e vagy sem. Komolyan mondom beszarok ezeken a szakerteseken. Adjuk oda az ellenfelnek, hogy aztan visszaszerezhessuk.

    55 százalékban birtokoltuk a labdát. Azért tűnhetett kevesebbnek , mert a Paks is egy sokat passzolgató csapat, 1040 passz volt a meccsen

    Nagyrészt egyetértek,de azért most is volt labdajáratás,vagy félpályáról hazaadás a kapusnak. smiley) Illetve talán annyi kritika lenne részemről,hogy megint túlságosan visszaálltunk a második félidőbe.De az egészet tekintve nincs okom a panaszra...

    A tegnapi meccs rendben volt. A két belső védőnk tanárian játszott. Még annak örültem volna, ha Lanzának összejön egy gól vagy gólpassz. Ez rányomja a bélyegét a teljesítményére, az utóbbi időben már mezőnyben se annyira magabiztos.

    Tegnap meccs alatt nem írtam egy hangot se, de elmondanám, hogy Varga szenzációs volt, mindig ezt szeretném tőle látni, mert nagyon hiányoztak már a jó beadásai és szabadrúgásai. Agysokkot kapok, amikor az első emberbe megy a beadás. Böde gólja meg óriási, tipikus. A végén azért kicsit izgultam, hiszen arra fogadtam hogy 0-ra nyerünk úgy, hogy 3 vagy több gól lesz és volt 1-2 veszélyes helyzete a Paksnak

    Alakul ez. Jobban szeretem, amikor a csapatnak van arca, ráadásul a Paks nem labda ügyetlen játékosai a félpályájáig éppen olyan szépen adogattak, mint az MTK, aztán jött Sigér, Nando, Leandro ...és megálltak. Aztán egy volt a fontos, Lanzához ne kerüljön labda. Nagyon tetszett az első félidő. Szaros edzőmeccs a legjobb "magyar tréner" csapata ellen.

    Kár, hogy ilyen magasan van a kamera....jobb lenne ha letennék a süllyesztett kispad mellé. Úgy is a vádli a lényeg.....

    Van egy olyan érzésem hogy ezt a Vaga-Lovre jobbszárnyat majd nagyon sokat fogjuk párás szemmel emlegetni. Ha a baloldalon is összeállna egy legalább nyomokban ilyen jó páros az valami bivaly erős Fradit eredményezne.

    Még mindig van mit javítani, de több olyan mozgás sikerült, ami máskor kevésbé. A védelem mögé embernek adott labdák, néhány gyors labdakihozatal kifejezetten tetszett. Roli megint nagyot játszott.

    Kar hogy 10 meccs rament mire a mester rajott hogy Varga es Bode nelkul nincs Fradi.

    szerintem meg Csonkát megnézte be merje-e állítani Leó helyett, meg hogy Finnbogi bírja-e a hideget.

    Az viszont feltűnt, hogy Heister a másik oldalon sokszor visszahúzta, beadás helyett, vagy berohant inkább labdával együtt, de egy pár jó beadást azért hiányoltam tőle.

    nem volt teltház a kispadok mögött, bár az a lelátó nagyrészt megteltsmiley

    kép
    A szombati meccs tiszta játékideje a 39 szabadrúgás és a 7 szöglet ellenére 58:24 volt, ez ebben a szezonban eddig a legmagasabb szám. A mieink 55%-ban birtokolták a labdát, miközben 524-et passzoltak, 85%-os hatékonysággal. A hazaiak sem keveset, 516-ot, 84%-os hatékonysággal, így ezer passz felett jártunk a mérkőzés végén. Tízzel több párharcot nyert a csapat, így azok 53%-a a javunkra dőlt el.

    Az InStat-rangsorban az első az egy hét alatt második gólját szerző Miha Blazic (319), őt Heister (308), Sigér (302), Varga (298) és Dibusz követi (297).

    A passzrajzunkról kiderül, hogy a csapat amolyan 4-2-4-et játszott, a két szélen Vargával és Gorriarannal és az is látszik, hogy igen kompaktak voltunk. A passzaink 18%-a ment hátra, ez az átlagosnál 4%-kal magasabb, oldalra a passzok 39%-a ment. A támadóharmadba az átadások 16.5%-a érkezett. A hosszú passzok aránya 13%. Mint már írtuk, sokat passzoltunk, mi percenként 13.9-et – a szezonátlag 10.7, a tavalyi szezonban ez 10.1 volt. A szezonban (a Dózsa-meccsel holtversenyben) most adtuk haza a legtöbbször a labdát, 17-szer (a szezonátlag 10.88).

    A mieink 13-szor lőttek kapura (7 találta azt el), a hazaiak 7-szer. A helyzeteket jó arányban használtuk ki a várható gólérték (xG) 1.32 volt, míg a vendégeknél ugyanez 0.79. Dibusznak a várható bekapott gólérték szerint nem volt nehéz dolga (0.03), Rácz Gergőnél ez 1.68.

    A mieink 34 támadást vezettek (ebből 2 kontra volt), a hazaiak mindössze 18-at. A 14 beadásunkat jó arányban, 43%-kal végeztük el (a hazaiak 13-szor kísérleteztek, 23%-kal).

    A mieink 34 támadást vezettek (ebből 2 kontra volt), a hazaiak mindössze 18-at. A 14 beadásunkat jó arányban, 43%-kal végeztük el (a hazaiak 13-szor kísérleteztek, 23%-kal).

    https://ulloi129.hu/2018/12/01/elo-a-paks-elleni-bajnokirol-12/
    https://ulloi129.hu/2018/12/03/igy-teljesitettunk-a-paks-ellen-10/