magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Diósgyőri VTK 2 : 0 18:00

   
   
Upload your own photos! »
  1. Ferencvárosi TC - Diósgyőri VTK 2017
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (1 szavazat)

játékvezető: 3 (1 szavazat)

hangulat: 4 (1 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.09.24, 12:51 (szerk.: 2017.09.24, 12:53)
    Hát mit mondjak? Nem volt jó a meccs, mert nem engedték játszani a játékunkat. Törték a diósok a játékot, ahol tudták! De ez a szabó! Elszabó! Még a diósoknál is jobban tördelte a játékot. Brutál összevissza fújt! Néha már kínomban röhögtem!
    Dénesre ma nem lehetett panasz. Sokat fogott!
    Azt viszont nem értettem, miért a két alacsony, leggyorsabb játékost vitte le Doll, amikor tudtunk volna kontrázni a négy teknősbéka lassúságú védővel szemben. Mindegy, három pont és pont!
    Hajrá Fradiii!

    Én sem értettem a cseréket behozza Stenberget basszus

    Előtte 20 perc alatt a 2. félidőben kb 8-10szer játszották át a bal oldalunkat. Utána max 3szor.

    Gratulálok azoknak, akik kifütyülik és kurva anyázzák azt a játékost, aki sírva fakadt, mikor eladta a Fradi.

    A meccsről sokat nem akarok, az eredmények nekem kicsit csalókának tűnnek, de ne legyen igazam. Azért az a kurva szar edző sokkal szebb játékot mutató csapatot csinált olyan játékosokból, ahol Ugrai és Busai a sztárok. (Tudok, hogy eredménytelen, de egy kurva gyenge kerete van. Viszont Doll egy erős kerettel nem tud szépen játszó csapatot csinálni)

    Sajnos a szurkolók nagy része abszolút tiszteletlen, A Diósgyőr szép játékát viszont nem láttam, habár főleg Ugraihoz köthetően volt pár nagyobb helyzetük.

    Nem volt semmi szép kombinatív játékuk.
    Tördelésből kontráztak amit 3-4szer végig vittek. Ennyi. Ha mi játszanánk ezt, végig szidnád hogy mi ez a szar.

    A lasztit azért oda kellett rúgni! Lehet, hogy Vargán kívül kevesen tudják ezt megcsinálni!

    De egy jó és koncentrált kapusnak ez nem megy be. Mindegy smiley Gól lett!

    Botka amikor talpon rúgta a honvédos gyökeret besárgult. A mai meccsen hasonló bírói felfogás mellett menyi sárga és piros maradt el ?

    Ezt nagyon megérdemeltük.
    Lehet, hogy nem volt parádés a játék, de egy ilyen gusztustalan csapat és egy ilyen ostoba játékvezető mellett igenis szép eredmény.
    Egész sokan voltunk, ennek nagyon örülök.
    Szpirovszki ma is remek volt, gólt is szerzett, remek. Amadounak rossz napja volt, megesik, Tamás viszont megint...
    lehetett volna jobb is akár.

    Boldog vagyok, Roli ismét betalált és megszabtuk a Diósgyőrt. Nekem ennyi elég.

    Hajrá, Fradi!

    Szabó egész jól vezette a meccset. Engedte a kemény játékot, de a szabálytalanságokat többségében jól ítélte meg. A Diósgyőr meg azt játszotta amit kellett, ~70 percig jól is ment nekik, csak aztán kaptak egy potyát, majd kinyíltak és kaptak rá még egyet.

    Varga csodagólját ( mondjuk Rados is kellett hozzá) és az eredményt leszámítva elég fos volt. Hála Istennek Ugrai volt a 12. emberünk. Dibusz kiváló volt, hátul nagyjából megvoltunk ... de ennél több pozitívumot a játékban nem láttam.
    Persze, lehet hogy Dollnak van igaza és nem értek a focihoz ... :-(

    Hajtós meccs volt, én élveztem már az első félidőt is. A Diós most ugyanazt csinálja, mint mi anno Monizzal, magyarán mennek előre szívvel, de nincs eredménye.
    Sok volt nálunk a pontatlanság, de nyertünk, ez a lényeg. Bőle és a tábor lassan jöhetne már.
    Hmmm, lehet még korai ilyet kijelenteni, de szerintem a Debrecen idén dobogós lesz. Télen biztosra veszem, hogy erősítenek, és azt is biztosra veszem, hogy nem lesz edzőcsere.
    Idén sem a Honvéd, sem a Vasas nem túl kiegyensúlyozott, így a Fradi-Vidi-Loki trió mehet a dobogós helyezésekért.

    Simán másodikok vagyunk, mi lenne, ha még jól is játszanánk??

    Szerintem Pedroso is nagyon jó volt.
    A mezőny legjobbja pedig Ugrai volt, remélem télen visszahozzuk.

    Nagy hibát (amikor jelentős tér maradt volna a támadó előtt az oldalán) nem láttam. Inkább a védelem közepe volt bizonytalan, de ott is érezhető a lassú fejlődés.

    ez az Ugraizás most olyan, mint amikor Henty 2-szer lecselezte a védőt és mindenki elájult tőle, ő sem csinált sokkal többet ma csak kétszer átverte a szélső védőt, aztán elrontotta.

    Kétszer kicselezett kb 5 védőt 13 méteren belül. Szólj ha láttál ilyet bármelyik szélsőnktől az elmúlt 15 évben.

    és kb 4-szer olyan helyzetben vesztett labdát az egyéni akciózása miatt, hogy miatta fordult emberhátrányban a csapata.

    A srácoknak gratulálok, de a játék minősége rémes volt. A védelem még csak-csak, de a középpályán Gorriarán rémes volt, Paintsil súlytalan. Amadou kinyírta a bal oldalunkat, a jobbon nem volt gond. Priskin és Böde gyakorlatilag nem, hogy hozzátenni nem tudnak a játékunkhoz, de lassan a kapuba tartó labdákat is kirugdossák a vonalról... Sterni cseréje számomra érthetetlen... Thomas fogalmam sincs mit vár el a srácoktól... Semmi csapatjáték...

    Varga nelkul sacc/kb a ~6. hely kornyeken lennenk. Jegyzem meg, oszinten mondom, hogy nem gondoltam volna azt, hogy egyszer Varga lesz a legjobbunk. Na ezt is megertuk.

    Gorriaran rengeteg labdát szerzett, egyáltalán nem volt rémes, Böde meg a második gól előtt nagyon jól fordult be.

    a jobbon nem volt gond az annyiban igaz, hogy első 65 percben nem is volt a jobb oldalon a labda.

    Ez a keret nagyon jó, és játékban is erősebbenek kellene lennünk.

    Varga Roli hihetetlen, nem is emlékszem hasonló kirobbanó formára az elmúlt évekből, nem csak a Fradiból, a mennyeiből sem nagyon.

    Egy valamit nagyon hiányolok, egy gyors, vérbeli gólvágó csatárt.
    Danit nagyon bírom, most is megcsinálta, de kezdőbe egy gólerős puskagolyó kellene, ez a leggyengébb pontunk.

    3 győzelem zsinórban, jó az irány, de a játékban is fejlődni kell, a vidi ellen ez nem lesz elég.

    Hogy a büdös Toszba jöttek volna az első gól előtt ŐK SZABADDAL BZDMEG?!!! smiley szerencsétlen

    Ezeknek a vidéki (jómagam is vidéki vagyok, bár Franzstadtban születtem) csapatokban szocializálódott edzőknek a Pest fóbiájuk szüli az ilyen nyilatkozatokat. A bedobás szerintem jogos volt. A játékvezető felülbírálta a partjelzőt. Ami a bedobás után történt, az Paintsil és Varga érdeme. Ja, és bejött Dani, akinek a jelenléte az egész briós védelmet megzavarta.

    A középpályán történő labdatartásnak nevezett totyogással az a gond magyar szinten, hogy az ellenfélnek időt ad a visszazárásra. Nemzetközi mérkőzésen pedig letámadnak. Általában azokat a csapatokat vertük meg, akik többet gondoltak magukról, mint akik valójában. Elkezdtek támadgatni, és kinyíltak. A paks, a debrecen és a felcsút (+ Dunaharaszti) stabil védekezésből kontrázott inkább. A dózsát pedig legyőzhettük volna, pedig akkor még nem állt rendelkezésre minden új (későbbi) igazolásunk. A viditől a "B" csapatunk kapott ki. A Balmaz meccs nehéz lesz.

    Jó, hogy tegnap annak ellenére is nyertünk, hogy a kulcsjátékosok közül páran igencsak gyengén muzsikáltak. Amadout zavarta a labda. Roli a góljáig megint nem volt sehol, de ezt elnézzük neki, ha mindig betalál valahogy. Nando borzasztó sok hibával játszott, volt pár gyermeteg is köztük. Priskinről azt gondoltam, hogy a mennyeiben majd uralja a légteret, ehhez képest az fejelte le, aki épp arra járt. A védelmünk a pár diós helyzetet leszámítva sokat javult, azt meg nem várhatjuk, hogy az ellenfélnek helyzete se lesz. Szerencsére akkor ott volt DiBusz. Spiro is egyre jobbnak tűnik és Paintsil is csinált némi zűrzavart magára hagyatva a diósok között. Doll jó szemmel le is kapta és behozta a német kolónia utolsó bosszúját a germán Teknőc Ernőt, aki meg is oldotta, hogy jó megmozdulás nélkül lehozza a második félidőt..

    Azért nagyon nem szabad elszállni ettől a győzedelemtől.Nagyon kevés
    helyzetünk volt,rúgtunk két szerencsés gólt.A miskolciaknak több nagy
    helyzetük volt,köszönhető Dibusznak,hogy
    nem lett gól,a mezőnybe egyen rangú ellen felek voltak,csak nem volt
    szerencséjük.Azt hiszem a lelkesedéssel,akarattal nem volt gond,egyedül a
    taktika (ha volt egyáltalán) megválasztásába látom a hibát.

    Akkor értékelve az eddigieket: A játék gyakran borzalmas, de akarásban ez a csapat magasan jobb a tavalyinál és van egy Rolink. 2 pont a hátrányunk egy vadonatúj csapattal (tegnap a kezdőben új igazolás volt Blazic, Otigba, Pedroso, Gorriarán, Spirovski, Paintsil, Priskin, azaz hét ember. Szinte a komplett védekező szekció és két támadó ember. Ehhez képest a második legkevesebb gólt kaptuk úgy, h tele voltunk sérültekkel. Ez határozottan nem rossz, talán a védekezésünk rendben lesz. Elöl vannak gondjaink, csatár kell, mert Priskin és Böde nálam a 65. perc után jöhetne csereként. Tartom egyébként továbbra is, h lehet, h Amadou-t kell feltolni ékbe, amíg Bőle vissza nem jön.

    Amúgy a tegnapi meccsen a sorrend nálam Dini, Nandó, Varga. No meg persze Dani, akit nem értem hogy miért csere Priskin mögött.

    Csupán ennyit bír még.

    https://ulloi129.hu/2017/09/23/elo-a-diosgyor-elleni-bajnokirol-7/
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2017.09.24, 11:46
    kép
    Forrás: Varga Roland instagram