magyarfutball.hu

Balmaz Kamilla Gyógyfürdő - Debreceni VSC 0 : 1 18:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.09.17, 12:52
    Gratulálok a csapatnak! Ha gyenge játékkal is, de megvan a győzelem.

    Szerintem ez sem volt kisebb győzelem mint pl a honvéd ellen. Itt már esélyesként kellett játszani. Nagy gratula a csapatnak de azt hiszem a legerosebbek a kispadon vagyunk. Én a köv 3 meccsbol 4-7 pontot reméltem. 3 már megvan. A puskás ellen nagy meccs lesz ha azt is hozzuk bármi lehetséges. Hajrá

    Nagyot küzdöttek a srácok, még ha a játék nem is volt a legjobb, de győztünk! Gratulálok, mert az ilyen meccseket hozni a legnehezebb.

    Ami figyelmet érdemel, hogy van egy-két játékos, aki formán kívül játszik, nekik össze kellene kapni magukat, mert most a felcsút is nagyon pörög az akadémistáival ellopott pénzekből összevásárolt zsoldosokkal.

    Meg kell verni a tolvaj gecik csapatát! Hajrá Loki!

    Most kicsit én húznék vissza a földre mindenkit: azért az utolsó két meccsen szerencsére a mázlifaktor is velünk volt. Ettől függetlenül nagyon szép volt a tegnapi győzelem is, és valóban, itt már esélyesként kellett játszani, de a realitás szerintem még mindig az 5-8. hely.

    Én mázlifaktort nem éreztem: hiába támadott többet a Diósgyőr és a Balmaz is, igazi helyzetük nem nagyon volt. Lelkesen és fegyelmezetten védekeztünk végig, a támadójátékkal viszont voltak problémák. Ezt egyrészt Mengolo hiányának tudom be, másrészt Bódi és Könyves borzasztó napot fogott ki és Tabakovics se mozgott eleget támadásban. Ha felépülnek a sérültek, remélhetőleg lehet egy keveset variálni a támadószekcióban.

    A reális helyezésünket nem tudnám megmondani, de nem gondolom, hogy pl. a tavalyi bronzérmes Vasas bármelyik poszton is jobb lenne nálunk. A három felpumpált pártcsapaton kívül senkinek nincs a miénknél különösebben erős kerete, de Bandi tudása és a csapat lelkesedése ebből a hátrányból is sokat ellensúlyozhat szerintem.

    Bandi nagyon durva, szerintem egy olyan edzői teljesítményt látunk, hogy az elképesztő.
    De ami nekem a legszembetűnőbb volt, tegnap a meccs végén a pacsizáskor több játékoson is lehetett látni, hogy élvezi a focit, szívből örül a győzelemnek, úgy vigyorgott mint egy kisgyerek, Nagy Sanyi, Szatmári, Kinyik, Tabakovic ! például.
    Igazi csapat, végre.
    Pontes után ez felüdülés.
    Ja, és ahogy (fel)építi a játékosokat Bandi, az is durva, még Szilvásit, Csőszt is beteszi a végén.

    tegnap a csapat volt aki hozta ezt az eredményt. Nem játszottunk jól egyáltalán, célfutballt játszottunk, de eredményes volt. Igazából a Balmaz nem tudott semmit kezdeni tegnap velünk, mentek, próbálkoztak becsülettel pedig.

    Azt kicsit hiányoltam, hogy a kontrákat 1-0-ás vezetés után szinte teljesen feladtuk, úgy értem nem is nagyon próbálkoztunk újabb gólt szerezni.

    A három pont volt a lényeg ezen a meccsen és az megvan. Egész jól állunk a táblázaton, de ebben a 12 csapatos NBI-ben baromi gyorsan lehet 2-3 győzelemmel előre jönni és a fordítottja is ugyanígy igaz.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140