magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Vasas FC 5 : 2 18:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (1 szavazat)

játékvezető: 1 (1 szavazat)

hangulat: 3 (1 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.09.10, 16:00
    Vasas Drukkerkocsma:
    ilyen részrehajló közvetítés szerintem megengedhetetlen. Gátlástalan, gyomorforgató! Lassacskán ott tartunk, hogy ha nem nyer jenci fradija, bozsik is szomorúvá válik.

    Moha tisztan kapta a labdat majd eszlelte Leo a fagyi vedo ketsegbeesetten csuszik a lovolab ele. Erre o nem huzza vissza , hanem belelovi a tehetettlen testbe . Ezert en (szegeny Lukacs Sanyibanal az Epitok ifi1 ben ) azonnal mentem az oltozobe a melegvizet beallitani.. Kar ..

    A kiállítás jogos volt, egyből pirosat is kaphatott volna. A debreceni szétesés megismétlődött..... Az izraeli szétesés nem ment ki a fejekből..... Valami nagyon nincs rendben.....

    Azért ami nálunk lap volt, az ott ejnye-bejnye (mezrángatások, lerántások); nem azt mondom, hogy nem volt jogos (mondjuk a Burmeister féle 11-esnél a labda elrúgásának pillanatában lesen volt a másik Fradi játékos, tehát onnantól vége az akciónak)

    Ill. magunkat vertük meg azzal, hogy 2-1-nél kaptunk egy ilyen amatőr gólt, ahol simán ki kellett volna rúgni már a 16-os sarkánál, no meg nem értem, hogy a kapusaink miért szerelmesek a rövid kapufába, de ennyire nem lehet felkínálni a hosszút; aztán Szivacs is egy sárgával lehetett volna okosabb

    (bár az első esetében nem igazán tudom, hogy lefújt szabálytalanság után lehet-e utólagosan lapot adni, csak mert az elvégzett szabadrúgást nem akarom visszafújni...)

    benne volt persze, hogy a Fraditól kikapunk, volt már ilyen (bár nem mostanában...smiley) összességében 75 percig nem volt ezzel semmi nagyobb baj... sőt még 3-2-nél is ott volt Beró lövése stb. stb. Nyilván azért vmikor pontokat is kell majd még szerezni és a jövő hét sem lesz egyszerűbb... (jó lenne, ha a sérültek lassan visszatérnének)

    Azt azért látni kell, hogy amikor elfogytunk ( kiállítás után ), akkor jött pl. a Vasi " erősíteni". Ha van ember a Zét már a második gól után le kellett volna vinni. Mindig ez van, ha elvisznek a válogatottba embereket!

    Hidd el, hogy amit lehetett, azt meglépte az edző!

    És ezek után a hab a bognár bíró! Folytatta a paks elleni színvonalat.

    Lesz ez jobb is. Meg kell várni a nyugodtabb periódust.

    1:1-nél is érett a góljuk, kezdtünk beszorulni, erre mi lőttünk újabb gólt - ekkor bíztam benne, hogy okosan kihúzzuk

    Irtó gyorsan jött az egyenlítés, így sajnos nem változott semmi, maradt lendületben a Fradi - s jött a kiállítás

    Majd bejött Vaskó is, s innentől az emberhátrány. az óriási sebességbeli különbség. majd súlyos egyéni hibák kiütöttek minket.

    Mindegyik gól előtt sikerült 1-1 játékosunknak látványos nagy hibát elkövetnie

    A Fradi győzelme megérdemelt, de az eredmény túlzó.

    A lestől függetlenül, nem minthat sokat számítana, de Burmeister eseténél a "sértett" Fradi játékos simán beállt Felix elé, tulajdonképpen egyfajta kosaras elzárást alkalmazott, hogy a másik Fradi játékost ne tudja Felix szerelni.

    Aki ilyen képességű játékosokkal (formahanyatlás mint Risztevszki, vagy nem is képes többre mint Burma, az mellékes) nem látja be, hogy egy gyors csapat ellen a három védő nem elég, ott nincs értelme ezen túl taktikáról, cserékről, vagy bármi másról beszélni...

    Ha mákja van, akkor néha néha nyer, hát most nem volt mákja.

    Számtalanszor leírtam, el lehet fújni úgy egy meccset, hogy a bírónak megköszönöd a közreműködést és papíron minden döntés helyes volt. Például Bognár engedte a kemény játékot, de amikor Vidát a 16-osnál feldönötték, akkor továbbengedte. Volt, hogy adott egy előnyszabályt, a következő mozdulattal elvesztettük és nem fújta vissza, mert az közel volt a 16-oshoz. Ugyanazt a felezőnél visszafújta nekünk. Első félidőben többször a passzsávunkba állt.
    Harmadrészt, ha nem tudod eldönteni, hogy a bíró kivel van, akkor mindig azt kell nézni, mit fúj, mikor már mindegy.
    A tizenegyest a 93. percben, amikor a pályán kívül történt a szabálytalanság. Kiváncsi lennék egyáltalán ez volt a helyes döntés a szabálykönyv szerint. Félek, hogy közvetett szabadrúgás lett volna az. A szabálykönyv logikájából kiindulva.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018138
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2017.09.10, 15:42
    Paintsil az új Leonardo, hatalmas fogás! 19 évesen kész játékos, méghogy szoknia kell az mb1 et meg az europai focit, búrmájszterék bottal ütik a nyomát! Jobban járunk ha sosem "szokja meg"! Kérdés, hogy Bőlének hol lesz hely a csapatban..

    Hosszú idő után szép játékkal nyertünk. Mindent meg kell becsülni.
    Botka Endi jobbhátvédbe, Lovre Gerit kirakni szélre.

    Paintsil egy nyeremény lesz, és még csak 19 éves! Amadou tőlem mehet a fenébe. Elképesztő, mennyire nem megy neki a játék. Nem egy Lamah-szint - sajnos -.

    Varga Rolinak gratulálok! Csak, így tovább!

    Remélem jövő héten normálisan fogunk felállni, mert luxus, hogy egy félidőt adunk az ellenfélnek...

    kis sztrájk után újra kimentem megnézni az új fiúkat. Szerencsére játszottak és nem is rosszul. Szpirovszki elég magabiztos, belép a támadásokba is, a kis drazsé meg ügyesen cselezget, az összjáték meg majd jön, ha megszokja a társakat.
    Rolinak az első gólig iszonyú rossz meccse volt, de ma is láthattuk mennyire eszetlen volt Doll, amikor egy gyenge félidő után lecserélte.
    A nézőtérről úgy tűnt, hogy mindkét oldalon volt egy elmaradt büntető kezezés miatt.
    A vasas lecserélt játékosánál lassabban lesétáló játékost még életemben nem láttam, de a bíró nyugodtan megvárta, rá nem sípolt volna.
    A meccs összképét tekintve egyenlő létszámban is jobbak voltunk, de ezzel még mindig semmire sem megyünk, ha két akcióból két gólt kapunk, szerencsére a létszámfölényünk végre kijött a meccs végén. A vasas tábor próbálkozott, de a C lelátó gyorsan lekiabálta őket, jó közepes hangulat volt.
    Ami bosszantó. A büfében a coca gépek helyett most félliteres pepsis üvegekből méricskélik a kért mennyiséget. 5 embert 20 perc alatt szolgált ki a láthatóan fogalmatlan fiatalember a büfében, miután mindenkinek mást ütött be, mint amit kért. A meccs kezdetekor már kisebb anyázás volt emiatt. Azért a rezesek ellen kimegyünk megint...

    És az új srácot is ellökték két kézzel, amiért járt volna a tizi. De így is jól elkentük a Vasast. smiley

    A nap tanulságai:
    - Botka jobb jobbhátvéd, mint Lovrencsics.
    - Amadou a fékje a csapatnak, legalábbis ezen a poszton. Lassú, körülményes (fejben értem, bár ma szépen le is futották...), mire átveszi a labdát (ha sikerül) már utolérték. Kombinatív játékot nem érti. Beadások sem jönnek tőle. Én csatárként játszatnám, vagy küldjük vissza a gazdájának.
    - Lovrencsics bizonyította, hogy ő szélső. Nem védő. Előre jó, hátul rendszeresen megverik.
    - Pedroso jó lesz, ha lesz társa a bal oldalon, akivel tud játszani.
    - A kis Páncél jó lesz, ahogy Spirovski is.
    - Csapat szinten még mindig szarul védekezünk. Ezt a Vasas nyerte meg nekünk. Remélem ebből lendületet veszünk, de félek, ezzel a látszólag szép győzelemmel csak a szart konzerváljuk még hosszabb időre.
    - Varga Rolit akkor sem kell levinni, ha szarul játszik.

    Az ne zavarjon, hogy Lovre 2 gólpasszt adott. Az első félidőben szinte csak benne volt meg a lendület. Az igaz, hogy hátvédként gyenge, de ez inkább Doll sara, hogy ott erőlteti. Vargában pedig benne van a gól ha tetszik ha nem, azaz a pályán a helye.

    Mivel védő volt nem a gólpassz az elsődleges feladata és dolga hanem hogy ne kapjunk gólt és mégis elől ragadt folyton smiley
    És bocsánat ha 15 perctől nem ájulok el!
    Én nem felejtem el hogy 1 évig nulla volt, mert az az általános szintje.

    A kiállításig nekünk sem igazán. Mindkét egyenlítő gólunk előtt a levegőben volt a kurva gyengézés

    Szép volt fiúk!
    Második félidőben már sokkal jobban tetszett Spirovski játéka is, Paintsil viszont fantasztikus volt! Nagyszerűek voltak a ritmusváltásai, általában ilyenkor nem is tudták szabályosan megállítani. Rendkívül labdabiztos. Benne komoly "anyag" van.
    Priskin végre profi módon megoldotta a gól előtti szituációt.
    Jövőhéten azért kispesten ennél mindenképpen több kell majd.

    Reménytelen a játék... szarvas hibák... összevissza futkározó mondjuk hajtó játékosok. Ha nincs a kiállítás, akkor vagy marad az X vagy bekapunk egy hibából mégegyet. Inkább a Vasas omlott ösze mint mi támadtunk föl...
    Pozitívum, hogy nyertünk és hogy a ghánai gyerek ha lesz önbizalma akkor tud majd kevergetni...

    Látom, megint másik meccset néztél, ha szerinted reménytelenül és összevissza futkározva játszottunk. Az első félidőben elől kevés volt a mozgás, a legnagyobb kerékkötő akkor Varga volt. Aztán vágott hármat, és helyére került a Vasas.

    Ha leszámítjuk Lovre jobbhátvédben égetését, akkor ma jól meccselt.

    Lovre önmagát égeti ott mert szarik betartani azt amit ott kell játszani! És közben sorban zakóztunk és kaptuk a gólokat róla- a helyéről!

    Paintsil 70 perc után elfogyott. Vargának semmi nem ment, aztán villant párat, és eldőlt a meccs. Böde is hasznos volt, Priskin és Varga gólja előtt is nagyon jó megoldást választott. Ez a csapat nagyon messze van egy bajnokcsapat szintjétől, ilyen védelmi hibákkal meg pláne. Leó talán élete legrosszabb meccsét produkálta.

    Nem fogyott ő el, csak visszatolta Doll mert Goriarránt levitte!

    Oenning mester !
    véleményem szerint mindkét góljukhoz óriási mázli kellett , az első gólnál egy szerencsésen lepattant labda , a másodikhoz a védő kapitális hibája kellett , szóval nem kéne rinyálni , egyszerűen ma kevésnek bizonyultak ennyi .

    Herr Oenning!
    A második sárga a semmiből jött? Aha. Szerintem meg egy kirívóan szemét szabálytalanság volt, aminek semmi köze nem volt a labda megszerzéséhez, egyértelműen emberre ment. Talán nem ártana előbb visszanézni a dolgokat, mielőtt hülyeségeket kezdesz beszélni...
    Hajrá Fradi!

    És a bíró is mutatta, a 2. sárga előtt Rolit is fellökte, mikor már nem volt ott a labda. Tehát a 2. sárgához is 2 (kettő) szabálytalanság kellett. Mindenesetre, hogy nemcsak a kezét, hanem hasba is rúgta Nándit, az egyértelmű piros kellett volna legyen, azonnali piros.

    Amit el kéne felejteni az az ellenfélnek adott gólok, mert megint volt két ilyen tegnap. Ez a Vasas sehol nem lett volna, ha nem tartjuk őket meccsben. Spirovszki nagyon jó lesz, talán Besicsnél láttam ilyen védekezést utoljára. A kis Paintsil meg, ha így folytatja nálam a szezon igazolása lesz csak ne szürküljön bele a magyar valóságba. Varga meg tudjuk mire képes, csak fejben kéne rendbe tenni.
    Priskin nem is tudtam, hogy focizni is tud, eddig nem bizonyította.
    Amiről sajnos megint beszélni kell az a bíráskodás.
    Nem tudom lassan eldönteni, hogy ki van e adva, hogy minket sújtani kell vagy ennyire alkalmatlan mindegyik.
    Az első félidőben talán egy tizi és egy kiállítás maradt el és rengeteg apró hiba volt amit elkövetett. Aztán a másodikban meg elkezdett türhetően fújni. Ennek mi lehet az oka?
    Ezen az úton kell továbbmenni és jó lesz ez.
    Hajrá Fradi!!

    Nem vagyok elájulva a mérkőzéstől. Ha egy vidivel vagy vmi külf csapattal játszunk akkor az első félidőben kapunk 3 gólt, Nem állítanak ki senkit közülük és nem lesz energiánk a feltámadáshoz. Kezeljük a helyén a dolgokat. Egy centivel vagyunk előrébb mint a vidi meccs. Van egy cselezni tudó új játékosunk. Nélküle bajban vagyunk, jelenleg.

    Két dolgot meg kell jegyezzek: Szivacski egy hangosabb "jó kívánság" nélkül jöhetett le a pályáról, és a társak megint nem álltak ki a sérült mellett kellő odaadással.

    Varga első gólja után úgy középkezdett a Vasas, hogy a 14-es vendégjátékos a mi térfelünkön kötötte a cipőjét. igazából ez műhibasmiley

    a 38. percben Bognár érdekes dolgot művelt:

    előnyszabályt adott, majd úgy fél percre rá elvesztette a labdát a Vasas, erre megadta egy szabadrúgást a fél perccel korábbi szabálytalanság miatt. az előnyszabály nem így működik.

    https://ulloi129.hu/2017/09/09/elo-a-vasas-elleni-bajnokirol-7/