magyarfutball.hu

Debreceni VSC - Budapest Honvéd FC 2 : 5 18:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (4 szavazat)

játékvezető: 3.75 (4 szavazat)

hangulat: 4.25 (4 szavazat)

1...5
betting game
tippek
  1. 0 : 2 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.05.21, 17:26
    Hihetetlen, hogy ebben a csapatban nincs semmi, de semmi, ami kicsit is szerethető.. amikor egy Brkovics az év játékosa és egy akaratgyenge, flegma Holman cseleiben kell bízni, akkor inkább essünk ki.....

    Gratulálok a Honvédnak!
    Ma jobban, gyorsabban, agilisabban játszottak, megérdemelt győzelemet arattak.
    2-5
    Mit lehet írni egy ilyen meccs után?!
    Ma benne volt minden, ami ezt a szezont jellemzi:
    sorozatos egyéni hibákbol kapjuk a gólokat.
    Oké, rossz napot fog ki 1-2 játékosunk, de itt volt ma valaki a védelmbol, aki dicséretet érdemel?
    2-3 -nál felcsillant a remény az egyenlítesre...
    Helyette megkaptuk a 4.-ik gólunkat,-itt volt a vége.
    Jövő héten mindenaron győzni kell, nincs több meccs, nincs több lehetőség!
    Hajrá, Loki!!!

    Az 5. percben már látszott, hogy telegatyával mentünk ki, ez volt akinek nem tetszett, és hangot adott neki, hogy finoman fogalmazzam meg. smiley

    Ha mondjuk úgy megyünk fel az első perctől kezdve, ahogy azt tettük a 2. félidőben, akkor ez az "esemény" elmaradt volna. smiley

    Ha már szakmázunk,ezt a meccset elvesztettük már akkor,amikor nem vettük észre,milyen felállásban játszik a Kispest ! Ez nem menti fel a játékosokat,de ez súlyos edzői hiba ! Nem reagált,nem váltott !Nézd meg mégegyszer a meccset és lehet igazad adsz nekem !Én megnéztem most és hidd el nem járok messze az igazságtól !

    Egy ilyen meccs után akarsz szakmázni? Komolyan? Hagyjuk már...

    Mert mit is láttunk ma tulajdonképpen? Azt, hogy egy jobb csapat elnáspángolta a fenekünket és bebizonyította, miért listavezetők. Profibbak, tudatosabbak és a játékosaik képességei magyar szinten rendben vannak. És bebizonyította, miért töketlenkedünk a kiesés elől menekülve. Mert a csapatunk ennyire képes amit ma láttunk. A Honvéd 4 helyzetből 5 gólt rúgtunk, mi egyik helyzetünket sem értékesítettük. A büntető kulcsmozzanat volt, ezek után pedig szétestünk. Dicséret jár a srácoknak a második félidőben mutatott hitért és akaratért, de sajnos kevés volt.

    Az eredményen és az esetleges kiesésen kívül is, nekem százszor jobban fájt a Danilovic vs Ferenczi balhé. Nem ez a módja a problémák megoldásának, Danilovic fojtogatása nem Debrecenbe való, takarodjon innen, még ha maximálisan igazat is adok neki abban, hogy lehordta Ferenczit, akin lassan Verpecz-szintű közutálat lesz egyesek szemében (nem, az nem érv, hogy nem a balhátvéd az eredeti posztja, mert most nem arról van szó, hogy oldja meg a balhátvéd feladatát, hanem arról, hogy hogyan passzol és hogyan viselkedik és hogy csapatjátékos-e). Ezek a feszültségek mindettől függetlenül MINDENKINEK ártanak. A konkrét játékosoknak, a csapatnak, a klubnak. És mindez pont most, a sorsdöntő forduló előtt történt... Botrányos. Szánalmas. Szomorú. Bízom benne, hogy egy hét elég lesz hogy rendezzék, vagy elfelejtsék az ügyet és személyes sérelmeiket, mert az mindenkire kihathat. Most Pontes pedagógiai érzéke hatalmas vizsgán kell, hogy átessen.

    Nincs olyan ok ami danilovics mellett szólna....

    A legszörnyűbb abban amit tett számomra,hogy sok gyerek volt kinn a meccsen és ezt ők is látták!

    A fiam ott ült mellettem rám nézett és kérdezte...apa ez most mi volt? Õ is kapus igaz még csak egy éve.... Milyen üzenete van ennek?

    Augusztusban 38 éve lesz,hogy koptatom a lelátót de ilyet még én sem láttam,főleg nem ilyen szituban.

    Borzalmasan megalázó volt ez a tegnapi meccs. Három dolog mutatkozott meg tegnap végérvényesen szerintem:

    1. Pontes egy kókler. Sajnálom, bíztam benne, szimpatikus edző, meg minden, de hogy lehet nem észrevenni, hogy Filip tartja össze a csapatot (szóban és a helyezkedésével)? Az első félidőben nem volt középpályánk, szerintem labdát se nagyon szerzett Jova vagy Tőzsér. Sokkal inkább fejetlenséget láttam, mint alibit.

    2. A csapat mentálisan nulla. Danilovicsot nem kell magyarázni (remélem már hazazavartuk), de Tőzsér is volt, hogy azzal foglalkozott, hogy a többiek hogy védekeznek, miközben mehetett volan egy labdáért. Szacsa ha hibázik egyet, teljesen elbizonytalanodik, hibát hibára halmoz. A legelkeserítőbb viszont az volt, amikor berúgtuk a második gólt és a közönség is próbálta űzni a csapatot, de nem sikerült megragadni a pillanatot, hanem elkezdtünk kapkodni és újra a Honvéd került fölénybe. Én sokakkal ellentétben nem építenék új csapatot, a mostaniak egy jól működő rendszerben hasznos kiegészítő emberek lehetnek, de kell igazolnunk 2-3 olyan játékost, aki nemcsak játékban, de mentalitásban is vezetni tudja a csapatot.

    3. Néhány játékosunk nem üti meg az nb1-es szintet, de ezt valamennyire az első ponthoz is kötöm: minden meccsen Barnáról is kaphatnánk egy gólt, nem értem a Ferenczihez való ragaszkodást pl.

    Meg kellett volna becsülni Kondást mert vele 10 ponttal többetek lenne!

    Kritizáltátok Kulcsárt aki gólokat rúg a Vasasban.Szakályt akit nem becsültetek meg a klubnál!

    A vezetőség elüldözte Bódit és Vargát! ,eladtátok Korhutot ,nem kellett Mihelic.

    Alapemberek mentek el tőletek.Bouadla még simán irányíthatna.

    A "B" közepetek nem járt meccsre pusztán hisztiből,mindig volt valami bajotok! a sikerek idején is elégedetlenek voltatok!

    Aztán szezon közben kicseréltétek a csapatot! Nincs az az edző aki szezon közben csapatot is épít mellette meg eredményes.

    Szidjátok Ferenczit akinek valóban nagyobb az arca mint a tudása és nem veszi észre, csak azért játszik mert egyszerűen nincs más! Õ nem balhátvéd az is hülye volt aki először oda rakta!

    Nézzétek végig a 7 bajnoki címetek ünnepléseit.Az első óriási öröm és buli majd a veretlen bajnoki cím utáni önfeledt belvárosi ünneplés.Olyat értetek el melyet vidéki csapat talán soha nem fog többet.De az utolsó már szinte érdektelenségbe fulladt !

    A tavalyi 3.hely után fikáztátok a csapatot pedig az már erőnfelüli teljesítmény volt.

    A város felelősége is kimutatható mert a városvezetése szintén szart a csapatra nagyívben!Nem becsülte és tartotta az értékének megfelelő helyen a város csapatát!

    Mégis mit vártatok?

    Danilovics már a 16. percben bunkó módon hozzavagta szinte a labdaszedokhoz a labdát. Nem tiszta az a csávó.

    Meglökte, fojtogatta majd lefogták, hogy ne legyen még nagyobb baj... Ha nem figyelnek a csapattársak leveri majd valószínű pirossal kiáll, így "csak" egy sárga lett...

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140