magyarfutball.hu

Budapest Honvéd FC - Vasas FC 2 : 1 15:30

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4.5 (2 szavazat)

játékvezető: 2 (2 szavazat)

hangulat: 4.5 (2 szavazat)

1...5
betting game
tippek
  1. 0 : 1 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2016.11.27, 11:17
    Hát, ez rettenetesen gyenge volt. Nagy Gergő nem Vasas-szintű kapus, a lábrázás rám jön, amikor az ötös felé ívelik a labdát. Örülhetünk, hogy ennyivel megúsztuk. Gyakorlatilag helyzetünk sem volt, csak az első félidőben az össze-vissza passzolgatás (teljesen pontatlanul), a másodikban meg gólon kívül semmi, csak az ívelgetés. Mintha nem is lenne középpályánk és teljesen esetleges lenne, hogy ki, és éppen hova rúgja a labdát. Megérdemelte a Honvéd a győzelmet (sajnos).


    Ezt a gólt be lehetne tenni a Szilveszteri műsorba! Ilyen gól után, a kapus adja le a szerelését. Miatta vesztettük el ezt a mérkőzést. Bár az egész csapat egy nagy nulla volt! Megkezdődött a zuhanás! Október 22. óta nem nyertünk. 3 döntetlen, most meg ez a vereség. Eddig még legalább jól játszottunk, lásd a fradi ellen... de most! Remélem magukba néznek, és elszállnak a magas lóról a játékosok. A mai mérkőzés is megmutatta, hogy nem sztárok, de még sztárocskák se....


    Azért bárki bármit mond, a hozzáállással nincs baj. 17:35-kor, tehát már jóval a meccs után a riporter utolsó riportalanyként Vidust akarta megszólaltatni a kamera előtt, de ő tovább körözött a többiekkel, s visszaszólt a riporternek, hogy majd a levezető futás után. Aztán már 17:40 körül a riporter nem bírt tovább várni, s az egyik kör közben megint odaszólt a Máténak, hogy "...légyszíves gyere, mert le akarják kapcsolni a villanyt a stadionban". Erre Vidus megállt, habár még Zé is odaszólt, hogy futnunk kell, de Máté mégis nyilatkozott a futás közben, s utána futott még tovább a többiekkel! Riport közben meg szinte egyáltalán nem is lihegett.


    Amivel nagyot húzott Misi az idény elején, az a pontos, viszonylag gyors középpályás játék, plusz a szélek használata volt. No ez hiányzott ma a legjobban. Sajnos a két belső titánunk, Vida és Berecz sem mozog olyan jól, mint a válogatott szünet előtt.


    Én egy kicsit felmenteném a védelmet, mert rohadt nehéz úgy lehozni egy mérközést, hogy a középpálya másodpercekig tartja meg a labdát, csatárok meg nincsenek! Talán még idejekorán jött ez pofon!


    Nem is tudom, mit érzek... Vezettünk, majd a Honvéd egyenlítő gólja után kapufát lőttünk száz százalékos ziccerből, akár meg is nyerhettük volna a meccset, amire a játék képe alapján abszolút nem szolgáltunk rá. Ami fájó, hogy a Honvéd úgy tudott jobb lenni nálunk, hogy ők is nagyon rossz napot fogtak ki. Egymás hibáiból éltek a csapatok, azt hiszem, ebben a bajnokságban ez volt a legszínvonaltalanabb meccsünk. Ennyi ki nem kényszerített hibát három meccsen nem követünk el. Ahol lehetett rossz megoldást választottunk, üresen lévő játékosaink helyett ellenfélnek adtuk a labdát, a kényszerítőknél nem értettük meg egymást. Rémálomszerű volt, amikor a két védőnk között csordogált a labda, ránéztek egymásra, majd mindkettő elfutott, a kispesti srác pedig köszönte szépen odaslattyogott húsz méterről és elvitte. Mintha ma játszottunk volna először együtt. Nem a vereség fáj, abban még lesz részünk, a mutatott játék az, ami minden várakozást alulmúlt.

    De, azért elsők vagyunk! smiley


    Én is azt mondom, hogy a világ legjobb kapusaitól is látunk nagy hibákat, de sajnos nem ez volt a fő probléma, ez még belefért volna.

    Gergő az egész meccsen bizonytalanul, remegő kézzel védett, sokszor csak másodszorra fogta meg a labdákat, egy pár kényszerítőt is elrontott, és ezt az ellenfél is kiszúrta.

    Rosszul játszottunk, de a Honvéd nem igazán hitte el, hogy meg tud verni bennünket, sajnos ezt mi hitettük el velük.


    ...én azt gondoltam , hogy a Fradi meccsből olyan érzelmi többlettel tudunk kijönni, hogy nem lesz csapat, amelyik meg tud minket állítani...

    ...erre úgy játszottunk, mint Gyirmóton...

    A talált gólunk után volt olyan a játékunk pár percre, amit mondjuk a Fradi ellen láttunk 80 percen keresztül...

    ...Fura ilyet leírni, de Cicó beállítása teljes kudarc lett. Két megmozdulása volt, az egyikből nem lett helyzet, a másikból meg megkaptuk azt a szabadrúgást, amiből a gólt kaptuk, de természetesen nem miatta kaptunk ki...


    Kint a meccsen is mondtam mar, itt is megismetlem: szerintem abszolut rossz otletet hozott az edzonk a jobb hatso vedekezesunkre.

    Az eddig sikeres felfuto vedekezo jatekos (Szivacski, Osvath, Kleisz, mar mindenki jatszott itt) helyett, most Burmeister tolodik ki teljesen kozeprol az utobbi meccseken. Eddig o oldalra kisegito kozepso vedo volt, most elore is kellene jatszania, ami nagyon nem az o asztala, 10-bol 9-szer inkabb megallitja a tamadast egy keresztlabdaval. Osvathek helyett Korcsmar jatszott, sokkal beljebb szurokent, elore szinten ertekelhetetlen.

    Ezek miatt gyengult a jobb oldali elore jatekunk es a kozepso hatvedsorunk is, az erosodott szurokozeppalya mellett.

    Ma raadasul Hangya is forman kivul volt elore jatekban, maradt a kozepso szenvedes.

    Vissza kene allni arra ami mukodott, Szivacski-Osvath jobboldal, Martin kozepen.

    Vasas Drukkerkocsma
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018138
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2016.11.27, 10:57
    Hmm... irhatnam azt, hogy ha ez a Vasas itt pontot szerzett volna, az az univerzum legnagyobb tevedese lett volna, de ennek nincs ertelme (illetve az elmult meccseinken sorra mukodott naluk a hatalmas mazlifaktor nemi biroi segitseggel megtamogatva, tehat ilyen alapon ma is vihettek volna pontot) - mindenesetre nem sok valogatott szintu jatekost lattam a Vasasnal...

    a lenyeg: megtort a jeg,abszolut megerdemekten gyoztunk (sok helyzetunk volt), mindket oldalon jo szurkolas, viszonylag turheto nezoszam. A jatek docogott, a vedelem igy felforgatva is jo volt - King remelem jovo heten visszakerul a padra, Bobal a szokasos lelkes es dinamikus jatekot hozta...

    es kivancsi vagyok a "les" miatt meg nem adott gol mellett a meg nem adott 11-esunkre is (olyan szintu azert biztos volt, mint amilyeneket mult heten kaptak a Fradi ellen)


    Érdekes meccs volt, az biztos.

    Megérdemelten vezettünk volna, erre a Vasas a semmiből szerzett vezetést.Azután egyenlítünk szögletből - nekem feltűnt, mennyire tudatosan próbálkoztunk ezzel, ezért rúgta Gazdag is az oldalhálóba a szögletet.

    A középkezdés után a Vasas a második helyzetét kapufára lőtte, majd ugye a gól és az extázis...

    Kinggel én elégedett voltam, néha meglepően szép megoldásokat választott és labdabiztos volt - néha meg a régi Kinget idézte.

    Szóval jó meccs volt, megérdemelt hazai győzelemmel.

    A helyzeteket viszont be kell rúgni és íme, mi van akkor, ha normálisan tekerik be a labdát, nem a kapusnak, vagy a tizenhatos másik felére, a kapu mögé, stb.


    annyit meg hozzatennek, hogy Rossi egyre batrabban nyul bele a meccsekbe

    - Eppel & Lanza kettosevel eleve joval tamadobb felfogasban jatszunk, mint azt korabban megszoktuk a mestertol

    -Pakshoz hasonloan, most is vedot (vedoket) aldoz be csatarokert mintegy "all or nothing" elv menten

    Csak a Kispest! - Drukkerkocsma
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018387