magyarfutball.hu

Diósgyőri VTK - Debreceni VSC 1 : 3 18:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (1 szavazat)

játékvezető: 4 (1 szavazat)

hangulat: 4 (1 szavazat)

1...5
betting game
tippek
  1. 1 : 2 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2016.09.25, 10:39
    Azért Pontes cseréi elég tökösek voltak. És még Nagy Zoli is jól szállt be. smiley


    Gratulálok a Pontes-csapat első idegenbeli sikeréhez. Még legalább 6 pont kell a decemberi zárásig..


    Az első félidő nagyon tetszett, a másodikban se éreztem, hogy olyan óriási veszélyben lenne a győzelem. Mentálisan most jól teljesített a csapat, Brkovics és Danilovics hülyeségét ellensúlyozandó a többiek végig fegyelemezettek maradtak. Az erőnlét is egyre jobb, a Haladás-meccsel összehasonlítva szerintem nagyon sokat léptünk előre, még ha ez a szerzett pontok számán nem is látszik. Hátha innentől kezdve a mai meccs lesz a kiindulási pont és megindulunk felfele.


    Az első félidőben eldönthettük volna a meccset, viszont a második félidőben már szorult a hurok, de aztán jött Tőzsér, aki addig nem sok mindent csinált. Nálam a meccs embere Holman. Ha Holman kondiját a stáb fel tudná fejleszteni 90 percre az nb1 legjobb játékosa lehetne.


    A második félidőben mindent beleadott a Diósgyőr, de ahhoz, hogy eredményesek legyenek kellett a bíró gyenge teljesítménye. Aztán Novotny ügyesen kiállíttatta a fejét elvesztő Brkovicot, és jött kb. 15-20 perc küzdelem, de valódi veszély nem volt. Az utolsó 10 perc újra a mienk volt. Nem kérdés, megérdemelt volt a győzelmünk, ha továbbra is keményen dolgoznak, az nagyon biztató a jövőre nézve! Egy jó csatárral kiegészülve meg pláne.

    Hajrá Loki - Drukkerkocsma
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2016.09.24, 18:02
    Szurkolóink és a DVTK vezetése számára is elfogadhatatlan a csapat utóbbi hetekben látott szereplése, ezért a klubvezetés döntésének értelmében a szombati DVTK - DVSC mérkőzés megtekintése mindenki számára ingyenes.

    A mérkőzés megtekintéséhez (a bérletesek kivételével) minden szurkolónknak ingyenes, regisztrációs jegyet kell váltania. Kérjük szurkolóinkat, elővételben váltsák meg a belépőjüket, hiszen így elkerülhető a mérkőzés napján várható hosszú sorban állás.

    Szurkolói kártya birtokában az ingyenes belépőjegyek a meccsjegy.mlsz.hu oldalon is igényelhetők.

    A már megváltott belépőjegyek árát a DVTK ajándékboltjaiban pénteken déltől illetve szombaton a konténerpénztárban visszatérítjük. Akinek érvényes belépőjegye van, csak akor tud ingyenes, regisztrációs jegyet vásárolni, ha már a megvásárolt jegyét visszaváltotta.

    Azért, hogy azon szurkolóinkat se érje hátrány, akik korábban megvásárolták az őszi öt mérkőzésre szóló bérletet, számukra a soron következő, Videoton elleni hazai mérkőzés megtekintése lesz ingyenes.

    Várjuk szurkolóinkat szeretettel!

    http://dvtk.eu/11776-Ingyenes_a_DVTK_DVSC_merkozes-cikk