magyarfutball.hu

Csepel FC - Ferencvárosi TC II 2 : 0 14:30

   
   
Upload your own photos! »
  1. Csepel FC - Ferencvárosi TC II 2016
  2. Csepel FC - Ferencvárosi TC II 2016
  3. Csepel FC - Ferencvárosi TC II 2016
  4. Csepel FC - Ferencvárosi TC II 2016
  5. Csepel FC - Ferencvárosi TC II 2016
  6. Csepel FC - Ferencvárosi TC II 2016
  7. Csepel FC - Ferencvárosi TC II 2016
  8. Csepel FC - Ferencvárosi TC II 2016
  9. Csepel FC - Ferencvárosi TC II 2016
  10. Csepel FC - Ferencvárosi TC II 2016
  11. Csepel FC - Ferencvárosi TC II 2016
  12. Csepel FC - Ferencvárosi TC II 2016
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3.33 (3 szavazat)

játékvezető: 3.67 (3 szavazat)

hangulat: 5 (3 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2016.03.14, 19:49
    Tegnap valami olyan történt ami eddig nem. Én így éltem meg.

    Rengeteg gyerek, családok, ultrák, kitiltottak, önként távolmaradók, oldallelátósok, bérletesek, pestiek, vidékiek, határon túliak együtt álltak ki egymásért, az igazi fradizmusért.

    Elképesztő, leírhatatlan élmény volt. Pedig nem volt csillivilli stadion, új sas, idióta Fittikém, széndioxid ágyúból a közönségnek kilőtt sálak, vagy éppen Fradi hot-dog hatszázé'.

    Helyette volt 1980-ban megállt idő, omladozó lelátó, olcsó sör, a Tábor, 10.000 szurkoló egy NB 3-as meccsen, sok füst, néhány hanggránát, mindent elsöprő szenvedély, igazi szurkolás, a Fradi imádata, sírva nyilatkozó csepeli gólszerző.

    Hálás vagyok, hogy tegnap újra érezhettem, hogy milyen igazi fradistának lenni. Bár minden meccsre kijárok a Grupamába is, az elmúlt két évben ezt az érzést az aktuális vezetés elvette tőlem, elvette mindannyiunktól.

    A futball nem színház, szenvedély nélkül nem ér az egész semmit. A Fradi mindannyiunké! Elég a diktatúrából, a politikával átszőtt műanyag Fradiból, a felhazudott nézőszámokból, az indokolatlan és teljesen felesleges biometrikus azonosításból, az agresszív Fradi secuból, az értelmetlen buszoztatásból, a szurkolók üldözéséből, az undorító sikerpropagandából, a hozzá nem értő vezetőkből.

    Én ezt még soha nem írtam le, de eljött az ideje. Tisztelettel kérem, Gábor, távozzon!


    A legszebb az az érzés, ha valaki kimegy majd egy következő hazai meccsre a Paks v. a Vasas ellen, és megérzi ott azt a letargiát.

    Kib@szott jó volt a tegnapi nap, remekül éreztük magunkat.

    Érdekes, hogy alig láttunk rendőrt(mondjuk minek is kell?!?!), rengeteg mosolygós és jókedvű ember, eszméletlen sok gyermek, aki megérezhette, mi az a szenvedély, fanatizmus.

    Teljesen más, és 100x jobb világ mint a mű izé. A hétvége látogatottsága, sikere egyértelműen leszavazta a gruppi féle műanyag sz@rt.


    remélem, hogy nem lesz félreérthető, amit írok. meg amúgy írtam már ezt/hasonlót korábban is.



    de a Tábornak kurva jót tesz ez az időszak. kívülről legalábbis így tűnik. összekovácsolta a fiúkat az elnyomás, és mindent megtesznek azért, hogy a rájuk aggatott sztereotípiákat lemossák magukról.



    nyilván nem volt en bloc "csürhe" sosem a Táborunk, de a közvélemény mégis annak tartotta őket. az, hogy jók a koreók és a hangulat a Fradi-pályán, nem érdekelte azokat, akik nem járnak ki. a felgyújtott vonatok, szétvert metrók, utcai harcok viszont igen. azt bejátszotta a híradó is. a libabőrt meg nem lehet tévén közvetíteni.

    (személyes példám, amikor Székesfehérvárról vonatozott haza úgy 15-20 éve a Tábor, pedagógus anyám pedig egy 100 fős gyereksereggel állt a peronon, ami előtt elhúzott a különvonatuk, és néhány tulok természetesen végiglocsolta a srácokat és néhány sörösüveg is kirepült, csodával határos, hogy senki sem sérült meg akkor).

    hiába volt ez csak néhány türhő magánakciója, rányomta a bélyegét a Tábor egészére és a megítélésére.

    amióta viszont színre lépett Kubatov, látszik, hogy nagyon el akarja magát távolítani ettől az imidzstől a B-Közép és ez lássuk be, jól is sikerül. szimpatikus, balhé nélkül, jó akciók vannak, elő-előfordul néhány kicsapongás, de látszik, hogy szintet léptek a szervezők, összeszedték magukat azok, akiknek össze kellett. amikor először volt Fradi-Újpest a Groupamában, volt kivetítő a Ligetben, ergo tele volt ultrákkal a metró. és már akkor is azt láttam, hogy megy a dalolászás, az éneklés, és a civilek, az utasok a metrón mosolyognak rajtuk, élvezik a műsort, nem pedig az évtizedekig megszokott undorodott, lenéző arcukat vágták. és ehhez kellett az is, hogy a srácok is mosolyogjanak, a legkevésbé se legyenek agresszívak.

    azt mindannyian tudjuk, hogy nem tart majd örökké ez a rezsim. volt már a Fradinak más neve is, azok az idők is elmúltak. a Fradi-tábor fejlődését viszont nem fogja majd semmi visszacsinálni. hallatlanul büszke vagyok a mai napra, és még egy utolsó gondolat a végére.

    az én generációm (80-as évek végén születettek) tagjai a legidősebb azok közül, amelyeknek már úgy istenigazából nem kellett miért küzdeniük. nem kellett küzdenünk azért, hogy megélhessük magunkat. a fradizmusunkat. a magyarságot. az európaiságot. a szabadságot. azok vagyunk, akik lenni akartunk. apáink, nagyapáink, dédapáink harcolták ezt ki nekünk. mi 2003 áprilisában jó helyre tettük az X-et, mi ennyivel járultunk hozzá a jövő generációhoz (és mint utólag kiderült, a felcsúti kisvasúthoz is, nagyon szívesen!).

    néhány éve a fradizmusunk megéléséért ismét küzdeni kell, tenni kell érte, nem csak úgy ott van magától minden hétvégén vagy minden hétköznap. azok, akik ma - akár lélekben, akár személyesen is - ott voltak Csepelen (egy volt kommunista bástyában, Budapest második legerősebb balos kerületében, ez is milyen érdekes), ma tettek azért, hogy fradistának érezhessék magukat.

    ezek az emberek és ez a mozgalom tartja életben a Ferencvárosi Torna Club lángját. ez ma a Fradi, ez ma a Ferencváros, ők ma a fradisták, mi vagyunk ma a fradisták. büszke vagyok mindenkire!


    Volt már néhány lelátói élményem. A mai délután közel van a dobogóhoz. Köszi Mindenkinek!

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018131
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2016.03.14, 18:20 (szerk.: 2016.03.14, 18:24)
    Még mindig a tegnap hatása alatt vagyok. Keveset aludtam, forgolódtam az ágyban, elvonási tüneteim lennének? smiley
    Bele se merek gondolni milyen hangulat lenne a Grupamában, piróval, füsttel, fanatikus szurkolással.


    52 embert vittem tegnap, de ha lett volna 80 személyes busz, az is megtellt volna. Végre újra lázban égett Bács-kiskun megye smiley


    Egy csepeli hozzászólás az facebookról:

    "Le a kalappal a Fradi minden drukkere előtt. Azt hiszem, minden csepeli nevében mondhatom, hogy köszönjük életünk legnagyobb meccsélményét."


    Ami még nagyon megható volt,az a csepeli gólszerző(Szemán?) nyilatkozata.Szabályosan zokogott.Elmondta,hogy hatalmas Fradista,nálunk nevelkedett és,hogy életének a legszebb napja...bár a gólt amit lőtt,azt nagyon sajnálta...smiley


    Mondhat bárki bármit a Fradinak mindig is a közönsége lesz a legjobb reklámhordozója.Természetesen ezért Fradi a Fradi.


    Nagyon sokan voltunk bent. Elsőre megtelt az egész hosszú oldal a kapu mögé kanyarodó részekkel együtt. Aztán egyszer csak láttuk, hogy a csepeliek megnyitnak egy addig lezárt plusz szektort is a kapu mögött, hogy az újonnan érkezőknek is legyen helyük. Később ez a szektor is megtelt. smiley
    Korrektek voltak a csepeliek és tényleg azon voltak, hogy mindenki bejusson. smiley


    Ha a mai szurkolással bármi probléma volt, akkor színházakat kell építeni, nem futballstadionokat


    Egyébként a mai meccsen a vereség ellenére úgy érzem győztünk. Ekkora hangulat, ennyi boldog embert látni, az emberek kijöttek a házakból és a részeseivé akartak válni ennek az összekapaszkodásnak!

    Én pedig örülhetek, hogy ott lehettünk, így együtt!


    régen volt ilyen, hogy egy eseményt, ügyet hasonlóképpen értékeljen szinte az egész magyar média. ultrákról, szurkolókról ennyi pozitív dolog még nem jött le, mint ma.


    Kint voltunk, találkoztam régi ismerősökkel, kollégákkal. Csak egy mondat ez a szurkolótábor megérdemelné a mostani csapatot és a csapat is megérdemelné ezt a tábort.


    Végre hazaértem. Csodálatos élmény, fanatikus szurkolás, sportszerű ellenfél, kitűnő házigazda, tömören röviden. Újra átéltem milyen a Fradi családhoz tartozni, mit jelent a közös szívdobbanás, az együtt vett levegő. Nagy élmény volt.


    ez a mai nap ennek szurkoló tábornak nem a meccsről szólt!

    Ezek az emberek örültek annak,hogy újra együtt szurkolhattak,újra találkozhattak egymással, örülhettek egymásnak.Ezt csak azok tudják értékelni, akik át tudják érezni azt, hogy valamit elvettek tőlük,amit eddig nagyon szerettek, amiért eddig éltek!


    Az emberek azért mennek ki egy meccsre, hogy egy élménnyel gazdagodjanak. Jó, valakinek kizárólag a játék nyújt élményt, valakinek pedig kizárólag a szurkolás. De a legtöbbünknek szerintem a játékkal való együttélés, a szurkolás és a játék közös hatása nyújtja az élményt. Egyik sem ér sokat a másik nélkül. (azt azért zárójelben megjegyzem, hogy a magasabb szintű meccsekre értem, az ilyen megyei meccsekre természetesen elmegyek szurkolni a havernak, sógornak vagy a szomszédnak nagy hangulat nélkül is - mondjuk azért a megyei meccseknek is megvan a saját hangulata smiley)


    Most értünk haza! Elképesztő élmény volt, remekül megszervezett szurkolás. Köszönet érte, és reméljük, hogy ez az akció már megmutatja annak is, aki eddig nem látta, hogy hangulat nélkül nem ér semmit egy focimeccs, és hogy nem kellenek rendőrök és biztonságiak százai ahoz, hogy biztonságban lemenjen egy focimeccs remek hangulattal!


    Számomra ez a meccs felért egy népszavazással,aki pedig a nép szolgálatában szarik annak véleményére,az önmagát minősití.
    BIZTOS hogy ujra lehetne egyesíteni erőinket,HA van AKARAT.
    Kell a megegyezés.Hajrá Fradi.


    Ahogy a meccs végén a kivetítőn is állt. FUTBALL ÜNNEP 2016!


    Ez a mai nap a Családunk számára felejthetetlen élményt nyújtott, az összetartozás élményét, amiért egy életre Őt választottuk, a Fradin kívül nincs még egy ilyen Család...

    Mi szinte minden meccsen ott vagyunk bent az új pályán, de így együtt kell ennek lennie csakis ezek után.

    A kandelláberes fickó halálos volt, a hangulat pedig leírhatatlan.

    Hajrá Fradi!


    Rengeteg volt a kissrác, lányok, mindenféle korosztály. Szerintem ma sokan lettek Fradisták, a csepeliek előtt is le a kalappal!


    Nagyon jó érzés volt ma lemenni Csepelre, igazi régi Fradi hangulat fogott el, amit már rég nem éreztem focimeccsen.


    Ezt a mai napot se fogom soha elfelejteni az biztos. Még az is belefért, hogy kikaptunk. Arról beszélgettünk, ha egyszer eljön a visszatérés a grupiba, akkor azt a meccset senki se hagyja ki, mert ez Tábor még ennél is felejthetetlenebb élményt fog nyújtani a visszatéréskor. Fél évre feltöltődtünk, az új szezon kezdetére meg hátha lesz valami változás. Annyit mondhatok aki nem volt ott, az örök életre bánhatja.


    Sziasztok,
    most értem haza a meccsről, és rövid estebéd után rögtön a géphez ültem.
    A csapatról:
    Szegény Lipcsei Petinek nincsen könnyű dolga, a második csapat játékosállománya finoman szólva is csapnivaló.
    A mentális és koncentrációs felkészültségük is közelített a nullához.
    Képzetlen(77-es, 17-es számmal) és akaratgyenge (az összes többi) játékosok összessége.
    Egyedül a 88-as számmal játszó Zsivóczkyban van némi pislákoló tehetség.(E meccs alapján.)
    Rég meg akartam nézni magamnak a kis Popovot.Egyszer láttam már ligakupában a tv-ben, akkor ügyesen mozgott.
    Most a melegítés alatti két beadást is luftolt, (úgy dobták vissza a lábát a labdaszedők), majd a harmadik beadásnál eltörte a labdát. Ennek megfelelően a meccsen is nagyon halovány volt.
    A 77-es játékosunk többször teátrálisan széttárta a karját az első félidőben, mintha Ő lenne az istenkirály, csak a gyenge többiektől nem tud kibontakozni,nem tudom a nevét, de a fickót én azonnal lehoztam volna a pályáról.
    A Csepel NB3-as szinten nyomta, eleinte túlzottan is tisztelték a csapatunkat, de aztán felbátorodtak, és a góljaik szépek voltak.
    A körítésről:
    Minden tiszteletem a csepeli szervezőké.
    A lepukkant stadionjukban nagy szeretettel fogadtak minket.
    Remek volt a műsorközlő fickó, végig udvarias és korrekt bemondásai voltak, jó orgánummal rendelkezett.
    Nyitányként a "Nélküled"-et énekelte egy szép hangú hölgy, a stadion felállva hallgatta és énekelte a dalt, nagyon megindító volt,
    ,az énekesnek is meg-meg csuklott a hangja.
    Én a csepeli oldalon foglaltam helyet, a fiammal, azért, hogy végre láthassam a tábort!
    Nem csalódtam, sőt többször valami belerepülhetett a szemembe,mert kissé könnyeztem. Legutóbb a Népstadionban voltam kint, és az már igen régen volt.
    Igaz, a csepeli stadionnak nincsen akusztikája, de a tábor így is nagyot szólt. A petárdákat nem élveztem annyira, de a Fradi rigmusok, az éneklés a zászlólengetés az együttlét már nagyon hiányzott és hogy újra sokan voltunk!
    Slusszpoénnak még egy kamikázé srác a kandeláberre is felmászott , onnan integetett egy fáklyávalsmiley
    Ja! A csepeliek is készültek, részükről is volt piró,hullámzás, drapéria,zászlólengetés, remek partnerek voltak.Nagy köszönet nekik!

    Hajrá Fradi!


    No én kimentem ma Csepelre és egyáltalán nem bántam meg. Ez tényleg igazi futballünnep volt, igaz ami a pályán ment az inkább egy bohózatra hasonlított.
    1 körül értünk Csepelre, a stadiontól kb 5 perc sétára parkoltunk és negyed 2-kor már bent voltunk, úgy hogy még jegyet is vettük (ami kerek 1 percbe kerül, pedig sor állt ott is). Stadion körül minden zöld-fehér, sok füst,piró stb. Rendőr kb sehol a mol kúton pihengettek a kocsiban. Belépés, gyors gördülékeny, emberi szekusok (köszön, jó szórakozást kíván, nem mogyoróz agyon, nem öl meg a nézésével). Bent is nagy tömeg, be a szektorba. Meccs felvezetésként külön a mi oldalunknak Fradi dalok szólnak, illetve magyar zenék, konkrétan külön dj-nk volt. Jönnek a csapatok melegíteni, nagy taps, LipcseiPeti, megjelenik a Fradi sas, pacsizik a kissrácokkal. Kivetítőn: Köszöntjük a szurkolókat a futballünnepen. Az valóban, mindenféle korosztály, részeg ember viszont alig. Meccs előtt egy kb 6 éves forma kislány elénekli az Ismerős Arcoktól a Nélküled-et egy 10 ezres kórussal. A hideg fel le szaladgál a testemen. Nagyon megható. Iszonytató érzés volt, kb majdnem bőgtem. Elindul a meccs, belekezdünk, jön a piró, megy szurkolás ezerrel. A csapat sajnos nagyon gyenge, innen én nem tudom ki lesz mb1-es. Elképzelés nélküli, lassú technikailag nulla gyerekek. Szomorú ez nagyon. Busa és Gyömbi kb fel sem tűnik, hogy az első csapat tagja. Végig nyomunk impotensen, első csepeli helyzet a gyerek beakaszt egy Radó féle dugót. Második félidő, kb semmi nem változik, a Csepel szerez még egy gólt, majd öli az időt, mi meg kb semmit nem csinálunk, sok-sok bosszantó hiba. Közben megköszönjük a helyieknek a vendéglátást, éltetjük a Rapid-ot, a lengyeleket, a zalaikat. Vége. A csapat kijön, a csk odarohan a kápóhoz, megköszöni az élményt, a csapat vele tart, majd végigvonulnak a Fradisták előtt, jön Peti is, őt is megtapsoljuk, majd a csepeli csapatot, ,akik nagyon szimpatikusak. Aztán elénekeljük a Himnuszt. Utána eljöttem haza. Összegezve, remek volt ez az egész. Rengeteg ember, jók is szurkolás, nagyon kedves helyiek, egy nagyon gyenge Fradi II.

    Az illetékeseknek lehet gondolkodni....

    http://ulloi129.hu/2016/03/13/csepel-idegenben-imadtam/
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2016.03.14, 17:43
    zadir: Mintegy tízezer emberrel együtt olyan élmény ért ma Csepelen, amit még akkor is mesélni fogok a fiamnak, amikor a szkennerrel kapcsolatos cívódásokra már a kutya sem emlékszik. Egy régi, helyenként omladozó, ám ma lényegében teltházas stadionban álltam a málló lépcsőkön és arra jutottam magamban, arra vágyom, hogy minden hétvége ilyen legyen. Még akkor is, ha ma a meccs volt a legkevésbé érdekes.
    A panelházak közül kilépve igazi meccshangulat fogadott. A csepeli ultrák a drapijukat maguk elé tartva, énekelve vonultak a stadion felé, amit a fradisták vastapssal viszonoztak. Óriási üdvrivalgás kíséretében érkezett meg mintegy tucatnyi, szurkolókkal tömött busz. Kisebb-nagyobb csoportokban álltak az emberek az utcán, énekeltek, nevettek, ültek a poénok és rohangáltak a gyerekek, pedig biztos vagyok benne, hogy a jelenlévők túlnyomó többsége nem tudott volna öt nevet felsorolni a fakóból. Mégis, megteltek a lelátók, ki merem jelenteni, teltház volt. Miért ma, és miért nem a Puskás ellen szombaton? A válasz nagyon egyszerű, de amíg ezt egyesek nem látják be, mások pedig nem érzik a felelősségét, változás nem várható.
    Lássuk be: a magyar futball egyáltalán nem vonzó. A még megmaradt nézők tudják, a gyatra játékosok által játszott foci fényévekre van attól a külföldi labdarúgástól, amit a tévében látnak. Az új stadionok láttán először elámul az ember, majd leül és hallja, amint öt sorral arrébb zümmög a légy, mert labdarúgásunk nagytudású vezetői pont azt ölték ki belőle, ami idevonzotta még az embereket.

    Az új stadionok, a felesleges előírások, rendszabályok, az utaztatások, a kártyázás és a szponzorok sem hoznak nézőket, de a mai nap után jól látszik az is, miért látogat ki tízezer ember egy stadionba. Ez pedig az együvé tartozás érzése és a hangulat. Ezt akartuk ma érezni és átélni, a kötetlenséget, a szabadságot és nem zavart minket, hogy nincs tető, ülőhely vagy cashless rendszer. De ott voltak a barátaink, volt füst és fény, hangulat és fanatizmus. Ez utóbbi önmagában vonzó: annak is, aki félmeztelenül tombol a Tábor közepén és annak is, aki három szektorral arrébb borzongva nézi a kezek erdejét a levegőben. De annak is, aki öltönyben páholyból nézi a cirkuszt.
    A hangulat és a mentalitás az, amit nem lehet pénzért megvenni. Ezt nem pótolja a szponzor által adott tapsoló lufi, vagy a sebtiben összetákolt kapu mögötti Mókus örs, de Fittikém sem, bármit is óbégasson mikrofonnal a kezében. Ma sok volt a füst és a piró, szerencsére jóval kevesebb a hanggránát – ez az egyetlen, amit szívem szerint betiltatnék, megijedek tőle, gyűlölöm. Sok volt a nő és a gyerek és mindenki barát volt: a csepeliek, a Zalaegerszeg, a DAC és a Rapid szurkolói is megkapták a maguk rigmusait, mindenki megtapsolt mindenkit és közben meccsen is érezhette magát az ember. Amennyire láttam, mindenki fegyelmezett volt, persze helyenként a maga vad módján, de egyszer mindent el kell kezdeni.
    Azonban nagyon nagy kár lenne alul, vagy túlbecsülni ezt a délutánt. A mai nap nem csak bulinak volt jó, csapatépítésnek is. Sok mindennek lehet nevezni, valaminek azonban nem: ez nem volt tüntetés. A szurkolók jelentős része biztosan szkennelt volt, ők nem a szkenner, vagy Kubatov ellen tüntettek, hanem a szurkolótársaik és a hangulat mellett foglaltak állást. Ez nagy és jelentős különbség. Feltűnt, hogy alig volt Kubatovot szidó rigmus, a Tábor újra erőt mutatott, de most közösen a “szkenneltekkel” és érezhető volt, a jelenlévők szívesen látnák, csinálnák és élnék át ezt hétvégente.

    Ehhez csak annyi kell, hogy a klubházban és az MLSZ-ben (talán a Parlamentben is…) belássák, az embereknek nem új indulóra, kabalára, ceremóniamesterre van szükségük, hanem arra, ami az adott klub szurkolóivá tette őket. A másik oldalnak pedig azt kell elfogadnia, hogy az erővel és a megmozgatott tömeggel felelősség is jár és a dolgok megváltoztak, amihez nekik is változni szükséges. Én csak annyit kívánok, hogy mindkét fél megértse ezt, mert ez az első lépés ahhoz, hogy az új otthonunkban is érezhessük azt, amit most Csepelen.

    (mindez – ahogy szoktam – a magánvéleményemet tükrözi)

    http://ulloi129.hu/2016/03/13/csepel-idegenben-imadtam/
     
  4. avatar: magyarfutball.hu
    2016.02.29, 20:57 (szerk.: 2016.02.29, 21:00)
    NEMZETKÖZI ÖSSZEFOGÁS A FRADI TÁBORÁÉRT!
    kép
    2016. március 13-án, vasárnap, 14:30-kor Csepelen lép pályára a Lipcsei Peti-féle Ferencváros az NBIII-ban.

    Az összecsapáson ott lesz a Fradi Tábora is!

    ...

    A mérkőzésre meghívtuk és jelen lesz több külföldi szurkoló Tábor is, akikkel szoros baráti kapcsolat alakult ki az évek során!

    Ott lesznek a csepeli lelátón értünk, miattunk, hogy kiálljanak a Fradi Táboráért, a fanatizmusért!

    A mérkőzésen a szervezett szurkolás lesz a megszokott hangulattal és látvánnyal!

    A Zöld-fehér buszhálózat is megindul Budapestre sok száz fővel!
    A csepeli stadion 12.000 fős. A belépőjegy 1.000 Ft lesz. A csatolt képen az NBII-ben Csepelen lejátszott Tököl-FTC meccs látható 2008-ból. Vajon most mennyien leszünk?

    A csepeli vezetéssel ÉLÕBEN egyeztettünk, akik készségesek és együttműködőek voltak.

    Mindenki Csepelre! LEGYEN TELTHÁZ! HAJRÁ FERENCVÁROS!

    https://www.facebook.com/szszjn/photos/a.326358237528518.1073741828.326198567544485/580386245459048/?type=3&theater