magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - MTK Budapest 2 : 0 16:30

   
   
Upload your own photos! »
  1. Ferencvárosi TC - MTK Budapest 2015
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3.8 (5 szavazat)

játékvezető: 2.4 (5 szavazat)

hangulat: 2 (4 szavazat)

1...5
betting game
tippek
  1. 2 : 0 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2016.12.06, 19:38
    szarnak ezek ránk, hát én is szarok rájuk.
    nekem ehhez a Ferencvároshoz semmi közöm.
    bemelegítésnél egyébként szándékosan mutatták a cipőfűzőket, Mezei eddig csak háromszor mondta el, hogy szépszámú a közönség.
    dübörög a propagandagépezet, de egyszer úgyis rájuk zúdul a szar.
    én addig várok.


    Az itt játszók többsège nem Fradi nevelés, érzelmileg nem kötődnek a klubhoz. Egy dologért vannak itt: pénzèrt. Nyilván nem fog egyik sem konfrontálni, leszarják az egèszet, naivitás lenne mást várni. ők "profik".

    De ha megfordìtjuk a dolgot és az egész csapat fehér fűzőben lépett volna pályára, attól mi változna? Gondoljátok hogy Kubatovot meghatotta volna ez? Egy fehér cipőfűző? smiley Ébredjünk már fel.


    mekkora szánalom az MTVA...a rendező kínosan ügyel arra, hogy ne mutassák a lelátót totálban..szünetben ez a nyikhaj riporter gyerek kérdezz egy családot az ultrákról, hogy milyen jó nélkülük..és nem olyan választ kap mint amit a fülére mondhattak smiley


    Érdekes, nekem az a mondat, hogy "Maradjunk annyiban, hogy jobb volt a Fradi" ill. a kategórikusan kijelentett "Nincs rajtunk nyomás" kimondottan furcsán hangzott.
    Illetve azt is megmagyarázhatná nekem valaki, hogy a második gól előtt a Busai mellett álló védő miért nem tett egy tétova kísérletet sem arra, hogy kinyújtsa a lábát és elrúgja a labdát.

    Viszont az igazi priceless Sanyi volt a gól utáni középkezdésnél, amikor (szerintem Mateosnak) többször is visszakiabálta, hogy a "kurva anyádat te cigány geci". Olyan kiválóan artikulál, hogy tökéletesen le lehetett olvasni a szájáról.

    Busai hümmögése + "lehetnének többen" is jó volt, verbális szempontból mindenképpen érdekes meccs volt. smiley


    Konyorgom, nehogy a mai meccs korul megint osszeeskuves-elmeleteket keressetek. A meccs vegre arrol szolt, hogy bepresszeltuk az ellenfelet, es min. 2 gollal jobbak voltunk. Lehet, hogy a golnal lemaradt a vedo, de elotte legalabb 10 esetben mentettek csuszva-maszva szogletre...


    az egy dolog, hogy a B-szektorok üresek, tudjuk, miért.

    de tavaszra komolyan sikerült elérni, hogy a D-ket meg lezárják, az összes hazaira? ezek szerint mégsem volt kamu az az email, amit az üllőiről másolt be valaki néhány hete, hogy átszállították onnan a bérleteseket...

    mekkora is, 22 ezres a stadion, abból 2000 vendég, 5-6 ezer VIP lelátó (1000 nézővel), lezárt D-szektorok és szinte üres B-közép.


    MTK-tól többet vártam, hihetetlen, hogy 10 meccs, 10 győzelem, és a 3. 2:0 zsinórban. Szurkolás elég ramaty volt, volt, hogy Járművezető szinte egyedül énekelt végig egy dalt, a B-középben nem lehetett hallani senkit. Hallhatatlanok felköltöztek a 10. sor környékére, ott tették ki a drapijukat is. Remélem, ezt folytatják, és szezon végére eljutnak az utolsó sorig.


    Amúgy nem tudom mit mutatott a tévé, de a komplett C tele volt. OK, látszott néhány üres szék, de ezek az Újpest ellen tömve lesznek, az tuti. Ami gázos, az a B, illetve a lezárt D. Plusz a VIP. De ahogy nézem, hát 10000-nél többen kellett, hogy legyünk, mert a két kapu mögötti rész nem volt tele, meg a VIP, és persze a vendégszektor volt hiányos, de a majdnem teli C kapásból 10000+ ember.

    A kajálókkal mi a baj? Régi stadionban is toltuk az arcba a zsíros kenyeret lila hagymával. Sőt a régi stadionban is volt popcorn.


    egyszerűen besokkaltam. az a lalalázás kikészített ahogy a capo üvölt a mikrofonba. azok a semmibe elhaló nóták. tragédia. az ingyenjegyes jó helyre belógó soha ki nem járt család a bérletesek helyén. az a műtábor, az a műboldogság. h kilencezer ember tapsol ennek az egésznek. néztem a fehérben játszó játékosaink, akiknek egy kibaszott fehér cipőfűzőt nem egedtek/nem akartak/nem mertek felveni. tökmindegy melyik változat az igaz, nálam mindegyik ok arra, hogy én ezeknek ne drukkoljak.
    rámjött a hányinger. ez már nem az én Fradim, ez egy hazugság, semmi több.
    ez az undorító kétharmad, az undorító kubatov az undorító nyíri, a kussoló legendák, a kussoló játékosok, a kussoló mindenki. én erre a továbbiakban nem vagyok kiváncsi, nálam ennyi. persez nem vonulok vissza meg ilyesmi, és remélem kubatov és nyíri egyszer egy kibaszott börtönben fogják egymást seggbe kúrni, és a magam módján ezért mindent megteszek, de nekem ez már nem Fradi, én ennek a csapatnak így nem tudok drukkolni semmilyen formában, győzelmeinek nem tudok örülni, ha bajnokok lennének akkor is csak hánynék tőlük, Gerától, Hajnaltól, Dolltól, Bödétől, Dilavertól, _mindenkitől_, ettől a cinikus és cinkos ocsmányságtól amihez asszisztálnak.
    remélem nincs messze az a kor mikor nem lesz kubatov és a kibaszott szkennerre meg a zsírosgeci tanácsadója. remélem akkor ezeket a szar játékosokat is elzavarják majd a picsába. szégyen ami történik.

    Hajrá Fradi - Drukkerkocsma
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=53306&na_step=30&t=9018131&na_order=