magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - MTK Budapest FC 2 : 0 21:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (2 szavazat)

játékvezető: 3 (2 szavazat)

hangulat: 3.5 (2 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2016.12.06, 19:08
    Nos. Ami a lényeg, hogy nyertünk. A második gól megpecsételte a mötöká sorsát. Játékbanjavulni kell még mindig, de a második félidőben időnként nagyon jól játszottunk. A 3 pont a zsákban reszkess láki. smiley


    Na végre a csatáraink is keményen visszajönnek védekezni. Tud valamit ez a Moniz. Tönkreverünk mindenkit!


    No akkor Józsi statisztika. Gól: 1; Gólpassz: 0; Lövések: 1; ebből kapura ment: 1; nem talált kaput: 0; Labda nála volt: 47; ebből jó passz: 41; rossz passz: 6; jó passz 5m belül: 26; 5 m kívül: 9; rossz passz 5 m belül: 3; 5 m kívül: 3; Labdaszerzés: 7; Párharc nyert: 2; ebből földön: 2; levegőben: 0; Vesztett párharc: 2; ebből földön: 0; levegőben: 2; Szabálytalanság ellene: 0; Szabálytalan volt: 1; Extra passz: 1; Felszabadítás: 1; Amatőr hiba: 0; Összteljesítménye (szubjektív): 7 Láthatatlan volt, de mégis kiderül, hogy (ma legalábbis) tényleg hasznos tagja volt a csapatnak. Eddig én is kritizáltam a teljesítményét és akkor itt és most megkövetném pfffffffff nevű fórumozó társunkat akinek más volt a véleménye és jelen statisztika alapján, tényleg nem olyan rossz Józsi Gyuri, mint azt én is többször hangoztattam. De rajta tartom a szemem a jövőben is, főleg ha a Csukics ilyen közelségben van hozzá, mert lehet, hogy ő van rá rossz hatással. smiley Konzekvencia, illetve inkább vízió a jövőre nézve: Ha Leo felépül és Gerson is beilleszkedik a csapatba, továbbá nem tizedelnek minket sérülések, pirosa lapok, akkor igen komoly csapat leszünk, (ha már nem vagyunk) és reális esély mutatkozhat a 29.-ik bajnoki cím realizálására. Hajrá Fadi!!!


    Józsira tényleg Csukics van rossz hatással, a szerb mellett sokkal mélyebben kell játszania, több védekező feladattal, a második félidőben, amint Gyömbér került mellé szemmel láthatóan fel is javult a teljesítménye, többet mert vállalni, bátrabban játszott.

    De ahogy elnézem nem kell már sokáig aggódani ezen a problémán, mert egyre inkább kifelé áll Csukics szekere a kezdőből.
    A Pécs ellen lekapták egy óra játék után, a Vidi ellen nem kezdett, a Győr ellen szintén nem volt a kezdőbe jelölve, csak Jovanovics sérülése miatt került be, ma pedig még nem merte Böniget hosszú kihagyása után egyből a csapatba tenni Moniz, emiatt szervezte át úgy a csapatot, hogy végül VCS-nek is jutott hely.
    Legközelebb nem fog, ebben biztos vagyok.


    tulipán sajnos továbbra is gyönge, tyukity is, viszont rajtuk kívül szinte csak dícsérni lehet mindenkit. Holmant kritizálták itt páran tavaly, de a jelek szerint kiérdemelte a bizalmat, Adams óriási erősítés, nagyon jól jött egy ilyen romboló hátulra, Jova is jó volt, egyértelmű a fejlődés, Valpoort is sokkal kevésbé tűnik ügyefogyottnak, és ma Jovanovic is egész jó volt. Besic továbbra is remek, Böde is okés, remélem előbb-utóbb bemennek a helyzetei, Jennerrel is elégedettel voltam. Az MTK-nak esélye se volt.


    Most akkor lehet, hogy mindenki nekem ugrik, de egy fokkal mintha jobban játszottunk volna a Vidi ellen... csak ott nem lőttünk gólt a legjobb pillanatokban. Ami a lényeg, nincs hatalmas formaingadozás eddig a négy meccs között. Ez a konzisztencia - feltéve ha huzamosan tudjuk tartani [mondjuk jövő júniusig smiley] - lesz majd a legfőbb oka a szezonvégi jó helyezésnek.

    Számaim:
    Jova 6 - Gyömbér 6, Beszics 8, Adams 7, Jovanovics 6 - Csukics 5 (Bönig 6), Józsi 8 - Jenner 6, Böde 7, Holman 7 (Ionescu 5) - Tuijp 4 (Valpoort 6)


    Sajnos egyértelművé vűlt, hogy Cukicot végre el kell felejteni. Még Józsi is több labdát szerzett nála tegnap, ami elég megalázó dolog... amint Gyömbér felkerült a középpályára javult a védekezés ebben a zónában. Ugyanakkor egy olyan csapat ellen, akik a középpályán rengeteget járatják a labdát két igazi szűrő kellett volna, Józsi pedig erre alkalmatlan.

    A védelem ma nem volt stabil, de főleg amiatt, hogy a két szélsővédő pozíció egyszerűen nincs megoldva. Leginkább a jobboldalon vannak gondjaink, mert az egész keretben nincs jobbhátvéd. De baloldalon Bönig is nagy talány. Adott egy gólpasszt, de néha megforgatták őt is.

    Támadásban is lehetne még bőven javulni. Tuijp elég vérszegény, de Moniz esküszik rá, meglátjuk.


    A "támadó" Vaalport tényleg jól szált be, egyre jobb. Böde végig veszélyes volt, s mikor jegelték a vállát, akkor látszódott milyen jó kondiban van.
    Besic és Adams megbízhatóak, nem is kapjuk a potyákat sorra...
    Jova egyre magabiztosabban véd.
    Szerintem kevésbé vagyunk támadó szelleműek, viszont hatékonyabbak a srácok elől/hátúl.


    a tegnapi meccsről...
    aug. 20-i hosszú hétvége ellenére majdnem 10K-en voltunk. Látvűnyos, ahogy a közönség Moniz és a csapat mögé áll.

    Azt mondja el nekem valaki, hogy Tuyp helyett miért nem Diallo kezd, mikor kirobban az erőtől, míg Jackről ugyanez közel sem mondható el. Jovanovics helyett pedig akárkit játszatnék.
    És hogy van az, hogy egy Ionescu jön be cserének, mikor van egy Gersonunk és egz Diallonk a kispadon? Azért nem mindig értem a mestert....


    Tuip azert jatszik szvsz, h megtalalja a gollovo cipot. Moniz bizik benne es nem akarja jegelni mert akkor meg nehezebben lendulne jatekba.
    Ionescu szinten az eles meccsido miatt jott be, ketto fanal 3 perce eredmeny szempontjabol tokmindegy ki jon be, ez Ionescunak jot tehetett, Diallonak nem volt szuksege ra.


    Langyos meccs volt, igazán parázs jelenet sem volt. Nyugodtan focizgattak a csapatok. Mi hoztunk egy nagyon stabil szintet a teljes meccsen, az MTK meg néha belehúzott, hogy utána pályán se legyen.

    Jova- tudod, hogy én mennyit szoktam szidni, de most is igen jó volt. 3 meccse mintha kicserélték volna, elkezdett kijönni a kapuból. Még nem tökéletes, de így már azért jó lesz (6,5)

    Gyömbér: jobb bunkóban kezdett. Sokkal gyorsabb volt a gyerek, aki ott támadott, de rutinnal a sebességbeli lemaradását többnyire tudta korrigálni. A félidőben Csukics lement, Gyömbér feljött kpra, innentől sokkal jobb lett, Besiccsel váltogatták egymást, az egész játékunk feljavult ettől, sőt Józsinak is nagyon jót tett. (6,5)

    Besic- szokásos jó védekezés, jól lépett fel a támadásokba is alkalmanként. Viszont gyakran feleslegesen tekeredett rá a labdára, ezért csak 7,5.

    Akeem- stabil játékosnak tűnik, de ma már nem volt olyan hibátlan, mint a Győr ellen. Mondjuk általában a védelemnek nem ízlett, amikor a zemtékás srácok közöttük kicsiben rakosgatták a labdát. (6,5)

    Jovanovic- küzdött becsülettel, de nem igazán éreztem elegendőnek az Ő védőmunkáját. Könnyen megforgatták. (6,25)

    Csukic- egy félidőt kapott, ma nem is igazán alibizett, mégis talán Ő volt a legkevesebb. (6)

    Józsi- magához képest nagyon élt. Becsúszott, jó labdákat adott, mindig megjátszható volt, berúgta a 11est. Amikor Gyömbér felkerült mellé, akkor szabadabban játszhatott, az még jobban ízlett neki. (7,5)

    Holman- kicsit néha meghal a szépségben, és fejben talán még lassú, de már ritkábban tűnik el a mezőnyben, gólt is szerzett (7)

    Böde- visszavonva is törte magát, amikor előre került is jó volt, 3 nagyon nagy helyzete is volt. Nagyon rendben tette a dolgát. (7)

    Jenner- kicsit lusta volt tegnap. Nem igazán jött vissza labdákért, de ha netán volt nála, akkor megcsinálta a jobb oldalon, amit kellett. Nem ez volt élete meccse. (6,25)

    Tuiyp- szóra sem érdemes. (4)

    Cserék:
    Bönig- félidőt kapott. Az elején lefutották kétszer, aztán belerázódott, adott egy gólpaszt is (6)
    Valport- én nem vagyok továbbra sem kibékülve vele, de kétszer már meg bírta húzni a bal szélt, és egyszer a harciasságával megszerezte a labdát, amiből lett Holman gólja (6)
    Ionescu- 5 perc alatt végig sprintben közlekedett, elverekedte magát a kapuig is, de úgy meglepődött, vagy megijedt, hogy 100%os helyzetbe került, hogy a kapushoz gurított.

    Hajrá Fradi - Drukkerkocsma
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=126066&na_step=30&t=9018131&na_order=