magyarfutball.hu

Ulisses FC - Ferencvárosi TC 0 : 2 16:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése
UEFA Európa Liga 1. selejtezőkör 2. mérkőzés
ground : Jereván, Hrazdan Stadium
referee : Derdo Oleksandr (Ukrajna)
attendance:
  1. ftc.hu: 600
  2. nb1.hu: 800
  3. nso.hu: 1.000

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: ingersheim
    2011.08.07, 10:59
    On tour Jereván

    Nem könnyű a nyár közepén szabad kisbuszt találni, pláne olyan tulajt, aki még Jerevánba is elengedi a gépét, de egy hét telefonálás, megannyi idegeskedés és magyarázkodás után július első vasárnapján csak felszálltunk a buszunkra, amely az azt követő egy hétben tulajdonképpen az otthonunk volt.


    Bővebben:www.erkolcseroegyetertes.hu/hir/200
     
  2. avatar: Ailton
    2011.07.09, 17:22
    giorgo albumában ott a jegy:
    kép
     
  3. avatar: NNS
    2011.07.09, 10:05
    Sziasztok!
    Egy kis élménybeszámoló Jerevánról, remélem szívesen veszitek.Mi 4-en repülővel (charter ultras, alééé...) indultunk szerdán Kieven keresztül, indulás előtt Budapesten egy-két sör, és az első hidegzuhany: a kora reggeli kievi járaton a reggelin kívül nem volt semmi(nem volt pia...).Így kissé ingerülten "pivo, pivo"skandálással érkeztünk meg Ukrajnába, ahol viszont minden igényt kielégítő pubok sokasága várt minket. Ha már ott voltak, közelebbről meg ismerkedtünk velük, annál is inkább mert a járatunk késett vagy 3 órát, így az összesen 6 óra várakozás alatt elfogyasztott 7-8-9 sör jó alapnak bizonyult a Jereváni estéhez. A Kievi reptér egyébként nekem abból a szempontból full szimpi volt, hogy gondoltak a dohányosokra is (rám), és nem a szokásos gázkamrában, hanem egy elkerített, de nem lezárt óriási térben élhettem a szenvedélyemnek,piát be lehetett vinni, korrekt..Felszállás után már kezdtünk áthangolódni a mediterrán életmódra, sziesztáztunk méghozzá úgy, hogy bemutatót tartottunk nyálcsorgatós alvásból az örmény utastársaknak, akikről már ekkor kiderült, hogy egyszerűen semmivel sem lehet kihozni őket a sodrukból.Megérkezés, szálloda, ami egy egyetem kollégiuma volt, olcsó, de jó és kb. 1 percre a városközponttól. Lepakolás, zuhanzás, indulás a jól ismert "Mindenkit megbaszunk!!!" rigmusokkal, szóval megérkeztünk. A belváros mediterrán jellegű, nekem Split jutott eszmbe, azzal a különbséggel, hogy nem volt tengere, de mindenhol vannak angolkertek, szökőkutak, kávézók, éttermek, chill out teraszok ezrei.Miután előzetesen annyit sikerült megtudni a derék örményekről, hogy ott mindent lehet, részegen mászkálni, utcán hányni-hugyozni, mindent, egyet nem: üvöltözni, így az utóbbi mellett döntöttünk. (Na jó, a többiből is akadt szép számmal...)De nem voltunk formában, mert csak baráti visszakiabáláaok, közös fotók, regeteg "good luck"lett az eredmény, szóval áradt felénk a keresztényi szeretet..A foci tényleg nem igen hozza lázba őket, 10 jerevániból 9-nek új volt, hogy van egy ilyen csapatuk: Ulisses.Este beszabadultunk a legéletképesebb clubba, az Eisbergbe, ami egy kareoke bár volt, és az érfelvágós, leült buliból, fél óra alatt karnevál lett, elfoglaltuk a dj pultot,és az orosz (ami tényleg orosz, nagyon kötődnek hozzájuk, mindenki beszél oroszul) és helyi örmény nótákat felváltotta Abba, Haddaway és társai, mindez a helyiek tapsviharával, közös fotók, kölcsönös oda-vissza italkérések, szóval egy fajta Kozsó féle szeretet hullám van az egész népen.A helyi csajok meglepően szépek, szó nincs bajuszről és társairól, annak ellenére hogy nem a zsánerem a fekete haj, barnás bőr, ha nem lennék házas ember...hagyjuk.
    Másnap(osan) találkozó, szép lassan megérkeztek a Prágán keresztül érkezők, megérkezett a fórumon keresztül bejelentkező Zalaegerszegi srác a barátnőjével, egy 60 éves helyi magyar, Irma néni(!), a mikrobuszos csapat (le a kalappal!) és egy vizipipás sörözés kezdődőtt felvezetésül, ami olyan jól sikerült hogy a végén épp hogy beértünk meccsre. Zengett Jereván utcáin a "Fröcsögjön a geci meg a vér" és mire megérkeztünk a stadinban még újabb ismerős arcok csatlakoztak: néhány Monsterses srác, és így-úgy odakeveredett magyarok, jó 20-an lehettünk.
    A stadion élénk Benetton színekben pompázott, és jó állapotú, de elég avítt volt.A beengedés szigorú UEFA standardek szerint ment: "davaj, davaj" vezényszóval bezavartak,közbe mutatták merre van az arra, mindez jegy, motozás nélkül, sörös üveggel a kézben...Ahogy az ember körbenézett, az volt a benyomás, hogy zárt kapus meccset játszottunk, de haettől elvonatkoztattunk akkor a mi kis szektorunkban felfokozz hangulat volt,a fiatalok átvették a ritmust, robbant a lelátó. A "mi szektorunk" abból állt, hogy nagyjából egy helyre tereltek minket, de alapvetően mindenki arra ment amerre akart, nem volt elkerítve se, néha egy tányérsapkás visszaterelte azt aki már a stadion másik felébe volt. Nézőszám szvsz 500 és 1000 között reális, inkább előbbi felé közelítve. A legnagyobb veszélyt ránk egy 20 fős ulisses-es lánycsoport jelentette, úgy sikongattak, mint ha Fluor Tomi koncert lett volna, bármi is történt a pályán, másnaposan ezt köszöntem szépen...
    A meccs olyan volt, amilyen, Prukner odajött a végén, kinyögött egy "Köszönjük"-et, majd miutána mezeket követeltük amit nem dobtak ki, előkerült Kubatov, és beígérte, hogy majd mindenkinek jut egy.Majd meglátjuk...
    Este Eisberg, onnan hajbalban szállásra, gyors zuhany, reptér, hazaúton alvás.
    Mivel is lehetne lezárni a beszámolót, mint amivel mi is tettük: Aalesundban mindenki cigány!!!smiley))

    giorgio on tour
     
  4. avatar: magyarfutball.hu
    2011.07.08, 13:46
    Remélem csak nem volt kedvük focizni a 2. félidőben ilyen melegben.
    (ez a következő körre kevés lesz)
    Örülök Lóri góljának, nagy szükségünk lenne egy jó formában lévő Oláhra.
    Hajrá Fradi!


    szinte az egész második félidőt sikerült látnom egy jó streamnak köszönhetően! a játéktól egyáltalán nem vagyok elájulva szinte csak a védekezésre koncentráltunk… volt egy nagyobb hibája Otten-nek és Ranilovicsnak de egyikből sem lett komolyabb gond sem! Rósát nézve eléggé defenzív volt és a labdák is elpattogtak előle vagy szerelték! Aki jó volt: Andrezinho mert labdát/labdákat szerzett a középpályán és Félix! az utolsó góluknál: Rósa a félpálya közepén kiugratta Félixet aki elfutott a 16-ig Oláh és Csizi követte a támadást Félix a 16-oson belül lepasszolta a labdát Oláhnak aki a gólvonalon álló két védő mellett a hálóba helyezte a labdát! ezt a gól adhatjuk Félixnek is…
    a lényeg ez a játék amit a második félidőben produkáltak a srácok az félek hogy kevés lesz a Norvégok ellen! hirtelen ennyit tudok most mondani!


    Istenem, csak nem gondoljátok, hogy 4-0 után, 39 fokba szétfutják magukat? Ígyis sűrű a program, miért baj az, hogy spóroltak az energiával? Meglátjátok, jövőhéten jobban fogunk játszani!!


    mindenesetre ha egyszer rámjön hogy profi labdarúgó legyek…lehet beajánlom magam az Ulissesnél…mert amit ők mutattak annyit én is bőven hozok…csak kondi kell! Nem tudjátok mennyit keres ott egy átlag focista?!smiley


    Az utolsó gól: 50% Rósa, 25% Felix, 25% Oláh.
    Jó volt ez így összességében, félgőzzel is sima továbbjutás.


    Ezzel a Felix-el nagyot fogtunk… Idehaza nem kell 40 fokban tolni, ezt a srácot ember legyen majd a talpán, aki megfogja, ha elindul! smiley)


    Lehet, hogy Félix gyenge, de az eddigi 3 összecsapáson 2 gól, 1 gólpassz, és egy kiharcolt tizi a mérlege…


    a meccs embere Mr Buffering. Mindig megtalálható volt, miközben minkét csapat játéka akadozott.

    UI: A sikítozó örmény punákok hozták a formájukat smiley


    látom töb ember látta "tvben" vagyis neten a meccset mint a budapesti mérkőzést. pedig ez örményországban volt. vicces ez a modern kor. gratula a győzelemért biztos kurva jók voltunk!!!! a bíró vajon az X-re vagy a legalább 2 gólos magyar győzelemre tett, vagy mi a francnak hosszabított 7 percet ?smiley


    Prukner megmondta, hogy a továbbjutás a fontos és nem kell a játékkal törődni célfutballt játszottunk.

    Én inkább azt emelném ki, hogy fejlődik a csapat és még koránt sincsen meg az összhang, ha ez kialakul erős csapatunk lesz. Engem Jovanovic gyenge játéka aggaszt egyedül, rendre rossz megoldásokat választ és könnyen szerelik. Kell valaki a jobb szélre de sürgősen.


    Persze hogy gyenge volt ahogy elnéztem össze vissza volt össze rakva a csapat. Csizmadia középpályán, Andrezino jobb oldalon, Jovanovics a védelembe sőt nekem ugy tünt mintha védelmünk lett volna meg csatár sorunk. Nem tudom ez mire volt jó de mindenesetre ha tovább akarunk menetelni akkor nem védekezésre kellene beállnunk föleg nem 3-0-s elönynél.
    Néha nem értem Pruknert. Rósa szerintem gyenge volt, Csizmadiától sem láttam semmi jót.


    Csizmadia szűrő poszton katasztrófa, nagyon lassú. Rósa nem tud passzolni néha, de tud olyan labdát adni, hogy ihaj. Jovanovic az átlagtól jobb volt, az összefoglaló alapján is. Hátul OK volt minden. Juni jól futott fel. Félix teljesítménye magért beszél. Oláh pedig olyan gól rúgott, amit tavaly nem rúgtunk vna be. Félix helyett tavaly Scgembri ment volna el a szélen, de középen senki nem érkezett volna.. ezért kell nekünk Oláh!


    Ennek a Bufferingnek kijár egy 10es, 5 másodpercenként feltűnt a pályán és legalább 10 másodpercig láttatta is magát. Cselezni nagyon jól tud, a játékosok láthatóan kővé dermedtek, ha a közelükbe ért. Érdemes lenne a bajnokságra leigazolni.

    Már csak azt nem tudom, melyik örmény brazil beceneve a Buffering vagy az UEFA ellenőrt hívták így?

    forrás:
    http://ftcnews.com/2011/07/07/ulisses-ferencvaros-elo/
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=120&na_step=30&t=9018131&na_order=
    http://ulloi129.wordpress.com/2011/07/08/itt-a-kezdo-elo-az-ulisses-meccsrol/comment-page-7/#comments
     
  5. avatar: magyarfutball.hu
    2011.07.07, 21:51
    Prukner László:Az eredménnyel elégedett vagyok, de a mutatott játékban már voltak hibák. De az vesse ránk az első követ, aki a megszerzett vezetésünk után az óriási meleg ellenére jobb játékot várt tőlünk. Megnyugodtunk, és nem voltunk annyira pontosak, mint korábban, így az ellenfél is megpróbált támadásokat vezetni. Arra rendezkedtünk be később, hogy támadjanak a hazaiak és a kontrákkal próbálkozhassunk.”

    „Szép stadionban játszottunk, a pálya elég kemény volt, nem volt alkalmas kombinatív játékra, de az eredmény tükrében ezek a dolgok megszépülnek. Embert próbáló volt ez a túra: kilenc órát utaztunk, az időeltolódás és a negyvenfokos hőmérséklet sokat kivett belőlünk, de a lényeg, hogy továbbjutottunk!


    Arzumanyan Sevada: A Fradival szemben, amely egy patinás csapat, mi egy fiatal gárda vagyunk. Férfiak játszottak fiúkkal, akik megtettek mindent. Az ellenfél kihasználta a hibáinkat, hisz nekünk támadni kellett, de el kell fogadni a valóságot és tanulni belőle, a jövőre készülve.

    Az ellenfél sokkal színvonalasabb csapat nálunk, bár nagyon akartunk, de a játékosoknak fel kell nőniük erre a szintre. Elemeztük a múlt heti meccset, próbáltunk agilisebb, frissebb játékosokat pályára küldeni.

    Mindemellett hazai pályán sokkal jobbak voltunk, mint egy hete.

    forrás:
    nso.hu
    http://ulloi129.wordpress.com/2011/07/07/arzumanyjan-ferfiak-jatszottak-fiukkal/
     
  6. avatar: magyarfutball.hu
    2011.07.07, 18:24
    Úgy fest a 0-3 a maradék kedvét is elvette az Ulisses híveinek. Ezért a klub úgy döntött, hogy a korábbi két eurós árat is eltörli, így ingyen lehet megtekinteni a meccset. Ez jó hír a kiutazó magyaroknak, köztük az EEE hét fős különítményének, akik a hírek szerint jó tempóban, biztonságban megérkeztek. Reméljük egy sikeres meccs után a hazaút is hasonló lesz.

    forrás:
    http://ulloi129.wordpress.com/2011/07/07/mar-ingyenes-a-belepo/#more-57398
     
  7. avatar: ingersheim
    2011.07.04, 19:33
    Az Ulisses stadionjában lehet csak belépőt venni

    Az FC Ulisses tájékoztatása alapján a csütörtöki Európa Liga-visszavágóra a jegyeket csak Örményországban, a jereváni stadionban lehet megvenni.
    Hozzávetőlegesen két euró lesz a belépő ára. Mint ismert, együttesünk három gólos előnnyel várja a visszavágót.


    www.ftc.hu/index.php?action=fansnews&nid=27332&sact=news
     
  8. avatar: ingersheim
    2011.06.21, 20:45
    A csapat otthona az Athén utcában álló Hrazdan (a szó eredete valahol aA Hrazdan zoroasztriánus mitológiában keresendő) Stadion (örményül: Հրազդան մարզադաշտ). Az Ararat Yerevannal használják közösen és ez a nemzeti válogatott otthona is (szerintem hajaz a mi Puskásunkra, így 2004 után megint ott játszhat a csapat). Befogadó képessége: 53.849 fő. Remélem nem tervezik teljesen megtölteni, mert, akkor befűthetnek nekünk. A stadion 1970-ben készült el, a legtöbben 1975-ben a Bayern München elleni BEK negyeddöntő visszavágó mérkőzését tekintették meg benne, ekkor 75.000 néző szorított az Ararat Yerevan sikeréért, ami össze is jött, nyertek 1-0-ra. Igaz a Müncheni 0-2 miatt búcsúzni kényszerültek. A stadiont 2008-ban felújították, ekkor csökkent a kapacitása a már fentebb említett számra.


    mindigessoha.blog.nepsport.hu/archives/2011/06/20/James_Joyce_Kilikiaban/