magyarfutball.hu

Diósgyőri VTK - Ferencvárosi TC 0 : 1 15:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.10.04, 19:17
    Ferenczi nélkül végre földön játszotunk,és jobbak is voltunk, természetesen gratulálok Lipcsei Petinek,nagy eredmény hogy beoszta a rekordot,és kedden meg is döntheti hajrá PETI

    LIPCSEI PETI,LIPCSEI PETI,LIPCSEI PETI,LIPCSEI PETI

    Több gólt kellett volna lőni, de ilyen gyenge ellenfél ellen ma ez is belefért. A boldog születésnapot mekkora oltás voltsmiley Schembri hasznosabb mint Pista bár ma a helyzeteit elbénázta de van esze ez látszik és még cselezni is tud.

    Ez az Adnan gyerek mit művelt. Azért 4 méterről belefejelni a kapus kezébe, mikor már verve volt. Azért…

    Lehet szidni a Shortot de az biztos hogy nagyon figyelmes és tiszteli játékosait ahogy beszélt Lipcseiről (és megemlítette Dragónert)nagyon szimpatikus lesz még ő nagy edző….

    én azt olvastam egyik forumon hogy azért voltunk enyien mert a GM-et leszálitoták a vonatról, ez igaz? ezt énis csak olvastam ugyhogy nincs valoság alapja ezért szeretném tudni hogy igaz-e?

    Bevitték őket az örsre a debreceniekkel való verekedés miatt. Természetesen a kondások elmehettek a meccsre. Mi nem.

    Tóth Bence mondott lefele menet valamit Lipcseinek. Nem szép dolog, de ne dramatizáljuk túl, ilyenek mindig is előfordultak a világ összes focipályáján.
    Akkor derült volna ki, hogy Bence kezelhetetlen és nincs önkontrollja, ha mondjuk páros lábbal rácsúszik a parasztra, aki legalább ötször felrúgta, vagy lenkönyököl neki egyet, mint tavaly Dragó Balajtinak, mikor elszakadt nála a cérna.

    Az egész meccsen neki kellett volna fazont szabni a jobb oldalon. Ehelyett minden alkalommal dühből belerúgta az 1 méterre álló ellenfélbe és bedobás lett belőle.

    Egyébként nem lehetett annyira rossz, ha minimum ötször csak felrúgni tudták. És hetek óta ez megy, már a sport tv-nél is észrevették a kommentátorok, akik legendásan “imádják” a Fradit…
    Nem vitatom, hogy volt már sokkal jobb meccse, de ne essünk túlzásokba.

    A felkészülés alatt írtam: Abdi remélem hazamegy. Most elnézést kell kérnem tőle, remélem marad a csapatnál. Ezen kívül akivel elégedett voltam: Schembri, Tuto, Elding. Nálam ma Schembri bebizonyította, hogy többször kéne kezdetni Pista helyett. Akárki akármit mond, függetlenül a kihagyott helyzetétől, jól mozgott és csinálta azt amit kell.

    Egy nb2-es csapat ellen szenvedünk! Fél órán keresztül emberelőnyben játszottunk és nem tudtuk simává tenni, sőt… A helyzeteket be kell rúgni!
    Az ellenféltől Zsivó nekem meglepetés, jól tolta!
    Nem akarok vészmadár lenni, de lehet, hogy Dragót most láttuk utoljára a pályán!
    Dragó jobbulást! Visszavárunk!
    Ti is láttátok a Borsodi emblémát Lipcsei Gabi és Eisi melegítőjén?

    Megyeri7- Csizi5, Dragó6 (jobbulást), Tutority7, Stockley5 – Tóth5, Morrison6, Adnan4, Abdi7 – Schembri7, Elding5.

    Gratulálok, Péter! Kár, hogy ünneplés helyett mocskoltak, de majd a hazai pályán!

    Eldingnek több szenzációs labdája is volt, az más kérdés, hogy a többiek nem tudták gólra váltani. Nagyon önzetlenül és pontosan játszott ma, nálam ma Ő volt a legjobb!

    Köszönöm szépen a rendőrségnek és a debreceni drukkereknek, meg annak a néhány egyénnek, hogy én ebből kimaradtam!
    És most néztem az összefoglalót a Sport 1-en. A könnyem kicsordult. És egy Fradi győzelem miatt, nem egy örömkönny jött ki. Sírtam, mert ezt nem élhettem át. Több mint 70-en utaztunk busszal, és kb. 60-an semmit nem csináltunk, csak ott voltunk a parkolóban. Szemben meg a debreceni drukkerek, akik mutogattak, meg dobálóztak. Ez mondjuk jól van, néhány egyénnek elég volt ahhoz, hogy átmenjenek verekedni egy kicsit, az autópálya túlsó oldalára, de ezt én elítélem. 3500 forintot fizettem a buszra. Emellett ott van még az 1500 Forintos meccsjegy, amit már Budapesten megvettem! 5000 Forintot fizettem azért, hogy előállítsanak a nagy semmiért a miskolci RFK-n. 7 órán át voltunk ott, mert semmit sem csináltunk legalábbis 50-60-an. Az volt a bűnöm, hogy nem csináltam semmit? Az volt a bűnöm, hogy ott voltam a pihenőhelyen? Az volt a bűnöm, hogy Fradista vagyok? Miért kellett mindenkit bevinni? Ha meg a debrecenieket nem vitték be, igazoltatás és mehettek a meccsre. Mi miért kaptuk ezt? Csak azért mert Fradisták vagyunk? Most már elegem van a rendőrségből. A Derbi után csak azért kellett bűnhődnöm, azért kaptam könnygázt a képembe, mert ott beszélgettem a törzskocsmánál a haverommal.
    De most, megint nem csináltam semmit, és megint bűnhődtem!
    5000 Forintot fizettem azért, hogy a nagy semmiért kapitányságon előállításban végezzem!
    A.C.A.B. – All Cops Are Bastards!!!!

    Érdekes kép, amin Peti a becserélése után a karszalagot igazgatja magán, hátra néz és ott a GAME OVER felirat….

    https://ulloi129.wordpress.com/2010/05/15/elo-a-dvtk-meccsrol/comment-page-3/#comments