magyarfutball.hu

San Marino - Hungary 0 : 5 20:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése
Európabajnokság 2004, selejtező
774. official national team match
ground : Serravalle, Stadio di Serravalle
referee : Clark Kenny (Skócia)
attendance:
  1. Nemzeti Sport: 1.410

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2021.03.27, 15:45
    kép
     
  2. avatar: fgymat
    2013.05.28, 19:13 (szerk.: 2021.03.27, 15:45)
    Labdarúgás - San Marino-Magyarország (1. rész), könnyed átmozgatás, Bajzát a kispadon
    2003. június 11.

    Serravalle, 2003. június 11., szerda (MTI) - Szerdán délelőtt könnyed átmozgató edzést vezényelt játékosainak Gellei Imre, a 20 órakor kezdődő San Marino elleni Európa-bajnoki selejtezőre készülő magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. A tréning kocogásból, valamint gimnasztikázásból állt, és mintegy 30 percig tartott.

    A szakvezető felhívta a futballisták figyelmét arra, hogy a soron következő riválist - annak ellenére, hogy pont nélkül jelenleg az utolsó helyen áll a csoportban - nem szabad lebecsülni.

    Intő jelnek tekinthető, hogy az olimpiai (U21) együttes kedden este mindössze a 89. percben lőtt góllal szerezte meg a 2-1-es győzelmet a hazaiak rendkívül lelkesen játszó korosztályos csapata ellen.

    Gellei délben taktikai értekezletet tart, s ekkor hirdeti ki a kezdő 11-et is, hiszen még mindig nem lehet tudni, hogy Dragóner Attila vagy Lipcsei Péter kerül a középhátvéd posztjára. (A várható összeállítás: Végh - Bódog, Dragóner vagy Lipcsei, Szekeres - Böőr, Lisztes, Lipcsei vagy Lendvai, Dárdai, Lőw - Szabics, Kenesei).

    Az azonban már eldőlt, hogy a szövetségi kapitány kölcsönkéri az U21-es válogatottból Bajzát Pétert, a Debrecen csatárát, s ő lesz a 18. ember, akit nevez a találkozóra, az A-csapat ugyanis a sérülések és az eltiltások miatt mindössze 17 játékossal utazott San Marinóba.

    A szerda déli taktikai értekezleten kijelölte kezdőcsapatát a 20 órakor kezdődő San Marino elleni Eb-selejtezőre Gellei Imre, a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya.
    A szakvezető végül úgy döntött, hogy a középhátvéd posztján - csakúgy, mint az eddigi kvalifikációs mérkőzéseken - Dragóner Attila jut szóhoz, így a vendégek Végh - Bódog, Dragóner, Szekeres - Böőr, Lisztes, Lipcsei, Dárdai, Lőw - Szabics, Kenesei összeállításban lépnek pályára.

    Az együttes az ebéd és a pihenő után 17:30 órakor indul el a meccs helyszínére, a Serravalle-stadionba. Az összecsapást követően a magyar küldöttség azonnal hazaindul, a különgép várhatóan csütörtök hajnali fél 2-kor érkezik a Ferihegyi repülőtérre.

    A találkozót élőben közvetíti a Magyar Televízió 1-es csatornája, valamint a Petőfi Rádió.

    A magyar labdarúgó-válogatott magabiztos győzelmet aratott San Marino ellen az Európa-bajnoki selejtező 4. csoportjában.
    Európa-bajnoki selejtező, 4. csoport:

    San Marino-Magyarország 0-5 (0-2)
    Serravalle-stadion, 1410 néző, V: Kenneth William Clark (skót)
    gólszerzők: Böőr (4.), Lisztes (21., 83.), Kenesei (61.), Szabics (77.)
    sárga lap: Albani (9.), Montagna (92.)


    San Marino:
    F. Gasperoni - Albani, Matteoni, Bacciocchi - Valentini, B. Gasperoni, Vannucci (Gennari 65.), Marani, Zonzini - De Luigi (Montagna 73.), A. Selva

    Magyarország:
    Végh - Bódog, Dragóner, Szekeres (Füzi 58.) - Böőr, Lisztes, Lipcsei (Lendvai 73.), Dárdai (Zavadszky 79.), Lőw - Szabics, Kenesei


    I. félidő:

    4. perc: Böőr a jobb oldalon befelé cselezett, majd 12 m-ről ballal a jobb felső sarokba csavart (0-1).
    8. perc: A. Selva 20 m-es lövése ment el kevéssel a bal kapufa mellett.
    10. perc: Kenesei 21 m-es szabadrúgását tolta bravúrral a kapufára F. Gasperoni.
    21. perc: Lisztes 25 m-es szabadrúgásból gyönyörű gólt lőtt a jobb felső sarokba (0-2). Ez volt a válogatott Eb-történetének 150. találata.
    38. perc: Bacciocchi fejelt 8 m-ről kevéssel a kapu mellé.

    Hamar vezetést szerzett a magyar válogatott, és bár egy-két veszélyes ellentámadást vezetett a San Marinó-i együttes, a tudásbeli különbség már az első játékrészben megnyugtató magyar előnyt eredményezett.


    II. félidő:
    61. perc: Dárdai ugratta ki középen Lisztest, aki önzetlenül Kenesei elé tálalt, és a csatár az üres kapuba gurított (0-3).
    75. perc: Bacciocchit sodorták el a 16-oson belül, a megítélt büntetőt A. Selva a kapu fölé emelte.
    77. perc: Lisztes bal oldali beívelése után Szabics 6 m-ről a kapu jobb oldalába fejelt (0-4).
    83. perc: Lisztes egy nagyszerű csellel tisztára játszotta magát, majd a 16-os vonalán felnézett, és átemelt a kapujából kissé kinn álló F. Gasperoni felett (0-5).

    A szünet után sem kellett aggódnia Gellei Imre szövetségi kapitánynak: csapata magabiztos játékkal, szép gólokat szerezve aratott nagyarányú győzelmet a lényegesen gyengébb játékerőt képviselő San Marino felett. A hazai csapatnak még a szépítés sem sikerült, pedig 11-esből megszerezhették volna a selejtezőbeli első góljukat.

    Gianpaolo Mazza, a San Marinó-i labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya:
    - Már a találkozó előtt tudtuk, hogy a magyarok nagyon erősek, és a két csapat közötti tudásbeli különbséget a végeredmény is igazolta. Úgy érzem az első félidőben akadtak gólszerzési lehetőségeink, de sajnos mindet kihagytuk. Az elhibázott 11-es miatt természetesen nagyon szomorú vagyok, hiszen ez lehetett volna az első találatunk a selejtező sorozatban.

    Gellei Imre, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya:
    - Nagyon örülök, hogy igazoltuk a papírformát és ilyen nagy arányú győzelmet arattunk. A siker elsősorban a csapategység diadala, hiszen voltak nehézségeink, de szerencsére a játékosok közösen túljutottak ezeken. Külön öröm, hogy gyönyörű gólokkal örvendeztettük meg a kilátogató magyar szurkolókat. Most pár nap pihenő következik, aztán kezdődik a felkészülés a szeptemberi lettországi mérkőzésre.

    forrás:
    MTI
     
  3. avatar: karak
    2012.12.16, 09:36 (szerk.: 2021.03.27, 15:46)
    Kettőezerhárom júniusában a csapat Európa-bajnoki selejtezőt játszott San Marinóban, ahová betegség miatt nem tartottam a többiekkel – mesélte a labdarúgó. – Az igazság az, hogy semmi bajom nem volt, csupán egy kis lazításra vágytam. Pechemre az azóta elhunyt Imre Mátyás újságíró kiszúrt a zuglói Paskál-strandon, miközben sütkéreztem, fürdőztem, és másnap erről cikkeztek az újságok. Gellei berágott rám, és soha többé nem hívott meg a keretbe.

    Részlet Kabát Péter életrajzi könyvéből
     
  4. avatar: magyarfutball.hu
    2010.09.22, 18:47
    LENDVAI????????????????????????????????????????

    Hányszor mondtam már, hogy minek, erre tessék, igazam lett, még szerencse, hogy Andy Selva szép 11-est akart lőni.

    De ez volt a szokásos Lendvai szereplés.
    NAGY SEMMI, de egy tizenegyest összehozott 1 percre rá, hogy pályáralépett. Ügyes a srác.
    Ha ezek után még1x beválogatja a szövetségi kapitány, tüntetést szervezek. smiley

    És különben is minek kellett pályára küldeni, biztos annyira támadott az ellenfél, hogy szabálytalanságokkal kellett tördelni a játékot, mert más magyarázat nincs.

    És ha már itt tartunk, Vlaszákot igazán beküldhette volna, mondjuk a második félidőben, máskor nem nagyon lesz lehetősége, ha Babos és Király egészséges.
    Vagy Végh lehetett volna jó fej, eljátsza, hogy megsérült, és cserét kér. smiley))


    Lisztes legalább annyira MVP ma, mint a múltkor volt a Szabics. 2 gól+két gólpassz, ezt még jégkorongban is jegyzik... ha nem kap holnap legalább 9est a Nemzeti Sporttól, elég ideges leszek. És persze nagyon önzetlen is (ld. Kenesei gólja).

    Az összeállítás alapján a magyar C-válogatott (pár alapemberrel kiegészítve) lépett ma pályára, azt se felejtsük..


    Lényeg, hogy nekünk zsebben újabb 3 pont.

    Lisz-tes-Krisz-tián-sálálálá


    Hoztuk a B válogatottunkkal a kötelezőt, igazán csak Lisztes és Böőr tetszett, most választ adott azoknak, akik őt basztatták a lett meccs után. Lisztes az utolsó 5 meccsén vagy gólt lőtt, vagy gólpasszt adott, nélküle nincs válogatott. Ezt nem a mai teljesítménye alapján írom, hanem korábban is sokszor leírtam. Pedig Újpest szurkoló vagyok.

    Lőw, Szabics, Dragóner gyenge volt ma az alapemberek közül, Szekeres és Bódog nem játszotta be magát, bár nem sok dolguk volt, az is igaz. Lipcsei, Dárdai hajtottak, Böőr kellemes meglepetés, ha nem lenne ilyen pöttöm, még lehetne belőle focista. Lendvait azért ne bátsuk, a lettek ellen nagyon jól hajtott.

    Szerintem ne bánkódjunk a svéd-lengyel eredményén, az első hely már rég elúszott, nekünk az a jó, ha a svédek mindenkit megvernek, vegyenek el minél több pontot a két riválisunktól, akikkel a második helyért küzdünk.

    A hátralévő két meccsen bármi lehet, azért a két győzelemre én 5%-nál több esélyt nem adok, a legvalószínűbb a két döntetlen, de a nagyobb esélyt az idegenbeli lett meccsen adok magunknak. Jó lenne, ha az utolsó meccsen már a lengyelek számára nem lenne tét, azaz legalább 4 ponttal vezetnénk addigra ellenük.


    Gratulálok a csapatnak,elég jól játszottak ez ellen a zárt védekezésű válogatott ellen,remélem folytatják a jó szereplést ezután is.A meccs előtt sejtettem hogy 5-0-ra nyerünk és így is lett.smiley
    Szabics pedig ismét betalált,ami külön öröm.3 meccs alatt 5 gól,nem rossz.smiley

    HAJRÁ MAGYAROK!!


    Bár már romlik az átlaga, féltem a gyereket....
    1,66 gól válogatott meccsenként... mit akar ez? smiley))


    Nagykülönbségű győzelem egy szerény képességű ellenféllel szemben, hoztuk a kötelezőt...mondhatnám ha a srácok nem szépségdíjas gólokkal fejezték volna be a támadásaikat és ami külön nagyszerű dolog, nem kínkeservesen, hanem végre tényleg lazán, simán, hozták a papírformát játékban is, egy pillanatra sem volt olyan görcsös a játék, mint a Milka-stadionban lejátszott mérkőzésen. Nincs szándékomban túlspilázni a mai teljesítményt, de az mindenképp remek dolog, h a mai magyar fociviszonyokon felül tud emelkedni ez a csapat.

    Végh-0 dolga volt
    Bódog 6-semmi különös, szinte nem is kellett védekeznie
    Dragóner 6-többen felvetették itt neki, h gólt akar rúgni...a biztos vezetés tudatában miért is ne? Arról nem is beszélve, h a magyar válogatott legjobban fejelő játékosa, szögleteknél luxus lett volna hátul hagyni
    Szekeres 6-a Salve gyerek jól kavargatott, de nem sok sót evett meg mellette. Tán a támadásokból aktívabban kivehette volna a részét.
    Bőör 7-a csapat egyik legjobbja volt, a gólja káprázatos, univerzális játékos, a középpályán szinte bárhol bevethető. Én helyet találnék neki az A csapat kezdőjében is.smiley
    Lipcsei 7-labdáinak szeme volt és rengeteg labdát szerzett, igaz könnyű dolga is volt, a san marinoiak néha hihetetlen falábúságról tettek tanubizonyságot
    Dárdai 5-nem az ő meccse volt, tán azért is, mert nem kellett annyira küzdenismiley
    Lisztes 8-már csak a két gólja(+2 gólpasszsmiley miatt is, MVPsmiley
    Löw 6-szokásos baloldali csupaszív játék, de a beadások nem mennek neki nagyon
    Kenő 6-állat mód tud üres kapura lőnismiley
    Szabics 6-neki sem ment ma, de végre vannak újra csatáraink!smiley

    És ami a lényeg, 2 mérkőzéssel a vége előtt igenis reális esélyünk van a portugáliai szereplésre. Sőt mondhatnám, h papírforma lenne...legalábbis a második hely.smiley


    Egyébként nem tudom, miért kell őt(Selva) fikázni, jobb volt, mint bárki a lettek közül, és simán belőhették volna az egyik remek passzát. Én nagyon boldog vagyok, hogy győztünk, de szerintem jobb realistának maradni, és az ő helyzeteiket is megemlíteni. Volt 2 óriási ziccerük, + 1 11-es. Emellett tény, hogy egyiküket ki kellett volna állítani.

    A 11-est nyilván nem nagyképűségből lőtte így, hanem akármennyire profi is valaki, ha kétévente van gólszerzési lehetősége, izgul. Igazi sztárokat is láttunk már kapu fölé lőni.


    Figyelembe véve hogy ezeket a nyár eleji tétmeccseket már hosszú-hosszú ideje gondosan elb@ssza a mindenkori magyar válogatott, azt hiszem, ez a 6 pont és ez a 8:1 önmagáért beszél.

    Lehet persze azzal jönni, hogy "ugyan, micsoda ellenfelek voltak ezek???" de ha emlékezetem nem csal, az elmúlt 10 évben pont a "kötelezőkkel" volt a legnagyobb baj.

    Részemről már azt is nagy dolognak tartom hogy az utolsó két csoportmeccsen még van esélyünk.

    Méghozzá nem is kicsi...


    nem akarom rombolni a hangulatot, de én abszolút nem voltam megelégedve sem a csapat sem Gellei teljesítményével...

    tovább rontotta az "élményt", hogy a meccs előtt nemsokkal értem haza a MVSC-Diósgyőr kupameccsről, amit hasonló 0 játékkal nyertünk meg 7-0-ra (tehát 0-7) és eléggé tele volt már a tököm a pályán történő lézengés bámulászásával...

    totál ki vagyok bukva azon, h ha a labdarúgó uraknak fél gőz elég ahhoz, h a másik csapatnak gurítsanak 5-7 gólt, akkor nem is hajlandók többet teljesíteni... ha a lettek elleni 2. félideji játéktempót produkáljuk, akkor nem 5öt rúgunk, és úgy gondolom ez lett volna a játékosaink kutya kötelessége... nekem nem elég az 5 gól, ha lehet 12őt is rúgni...

    idióta Gellei meg becserél 2 védekező középpályást és 1 középpályást... miért ne debütálhatott volna Bajzát? miért ne játszhattunk volna a 9 emberrel védekező SM ellen 3 csatárral és/vagy csak 3 védővel?


    Annyiban igazad van, hogy Gellei óvatos, néha túlzottan is. Viszont ez az, amiért vele nem fogunk 12-t kapni a pótselejtezőkön, ha eljutunk odáig.
    Az iram tényleg nem volt nagy, de a végén sem álltak le a srácok, és jó játékkal, szép gólokkal nyertünk 5:0-ra idegenben. Persze, hogy kis csapat, de a lettek és a lengyelek jobban megszenvedtek ellenük, mint ahogy mi is az első meccsen, ehhez képest én elégedett vagyok a tegnapi teljesítménnyel, leszámítva azt a néhány helyzetet, amit ki tudott alakítani SM + természetesen a 11-est.


    Nagyon fasza, 2 meccsen 6 pont 8-1 es gólkülönbség. Tegnap láttunk 5 szép gólt és 2 kapufát. Ez dícséretes. Ezen kívül egy elképezlés nélkül játszó nagyon rossz válogatottat:-( Rossz passzok, rossz megoldások, semmi taktika... Az első félidőben szinte pegy súlycsoportban volt a két csapat! A vége jobb volt, mikor a san marinoiak összesetek már. Szekeres, Bódog huh? A buzi Faragó Ricsi meg mintha más meccset nézett volna, szvsz egyenként betérdelt volna a játékosok elé...


    Nos, fura dolog, ha egy 5-0-ás győzelem után az az ember érzése, hogy nehéz értékelni a meccset. Merthogy nézhetjük sokfelől smiley

    A tények.. az első félidő után azt mondtam magamnak, hogy ez a legdícséretesebb, mármint a tény, hogy 2-0 ide, mert amúgy haloványnak tűnt a teljesítmény, egy ilyen NB1 alját, vagy még azt sem (?) súroló ellenféllel szemben. Igaz, beálltak védekezni, na de hát... Aztán meg még helyzeteik is voltak, bizony (az a Selva gyerek virgonckodott rendesen). A mi védelmünk meg néha ijesztő volt, áldottam az égieket, hogy pont egy ilyen kedves kis szerény ellenfél volt épp...

    Tény viszont az is, hogy szünet után, ha nem is azonnal, de azért megjött a kedve a csapatnak gólokat rúgni. Ez azért valami. Ezzel együtt igazi lendületbe csak ritkán került a csapat, leginkább a 3. gólunk előtt volt ilyesmi, meg az 5. előtt, amikor végre többen is futottak, célirányosan smiley (pl. tetszett, ahogy Böőr elvitte az embert Lisztes elől, vagy ugye a Lisztes megindulás a 3. gól előtt - tényleg, ki adta azt a szép kiugratást vissza neki? ja, megvan, Dárdai)

    Kevés játékos alkotott maradandót tegnap, talán Lisztes, Böőr... Szabics néha harcos volt, egy gólt fejelt - megtarthatjuk! smiley) a többiek so-so...

    No, mindegy, azért az jó, ha 5-0 után is morgok smiley ez azt jelenti (csak mondom halkan), hogy én még többet remélek ettől a csapattól, és majd ősszel lesz is alkalmuk bizonyítani...

    ...és remélhetőleg a pótselejtezőkön is...
    (most már tényleg ez a realitás, de... REALITÁS!)

    bocs, ha hosszú voltam
    smiley
    Hajrá fiúk!


    Szerintem nem taktikai csere volt, egyszerűen lehetőséget szeretett volna adni Füzinek és Lendvainak. Mindketten régóta ott vannak a válogatott közelében, de pályára nem nagyon léphettek. Bajzát meg még ráér válogatott lenni, más kérdés, h szerintem meg sem érdemli...a Lokiban se tuti kezdő.


    Én is mindig kritikusan nézem a meccseket, de mindig kőkeményen szurkolok a válogatottnak. Ez így volt a lettek ellen is (ki is mentem a meccsre) és San Marino ellen is. Persze van sok minden amit fellehet hozni kritikának, de a lényeg a mostani csapat becsülettel helytállt, és ami meglepő mentálisan is végre a helyzet magaslatán állott. Nagyon rég láttam ennyire összeszedett játékot a válogatottól. Egyszerűen nem lehet egyetérteni azzal, hogy ne tudnának hosszabb passzokat adni, vagy hogy ne lenne erőnléte a csapatnak. Régebben tényleg az 50-60. perc tájékán már csak kóválygó játékosokat lehetett látni a pályán, de a mostani válogatott játékosai bírják a tempót egészen a 90. percig. Ami hiányosság, és én is egyetértek, nem nagyon vagyunk ütőképesek távoli és fél távoli lövések szempontjából, ugyanakkor tényleg vannak pillanatok, mikor a védekezésnél elveszítjük a fonalat, és össze-vissza szaladgálunk. Még egészséges önbizalom kialakítás terén is van tennivaló. Ezektől eltekintve, úgy látom végre a válogatott kezd tényleg egy válogatottra hasonlítani és végre vannak pillanatok mikor már lehet élvezni a játékot is. Gratulálok a válogatott teljesítményének és kívánom, ne álljanak itt meg, hisz egy hosszú út elején járunk még, de már van remény. Pláné úgy, hogy végre a jó útra tértünk
    Hajrá magyarok!

    forrás:
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=137780&na_step=60&t=9018358&na_order=
     
  5. avatar: magyarfutball.hu
    2010.09.22, 18:10 (szerk.: 2021.03.27, 17:30)
    - Gera sérülése nem jött rendbe, helyette Bajzátot hívták be.
    - Király Gábor sérülés miatt esett ki
    - Szűcs Lajos és Tököli Attila a Fradi május 30-i botránya miatt lemondták a szereplést
    - Juhár Tamást kiállították ez előző mérkőzésen
    - Urbán Flórián sárga lapok miatti eltiltását töltötte
    - Fehér Csaba sérülés miatt került ki a keretből
    - Fehér Miklós szintén sérülés miatt került ki, helyette Tokody Tibort hívták be
     
  6. avatar: magyarfutball.hu
    2010.05.13, 11:08 (szerk.: 2017.06.11, 09:37)
     
  7. avatar: fgymat
    2009.05.27, 21:50 (szerk.: 2017.06.11, 09:36)
    Kötelező győzelmet várt mindenki a magyar válogatottól. Itthon az első összecsapáson 3-0-ra győztünk és a kis ország csapat azóta sem lett jobb. Ezt az is alátámasztotta, hogy pár napja a svédektől kaptak ki 6-0 arányban. Egyébként még sohasem sikerült Európa-bajnoki selejtezőn pontot szerezniük. Mi pedig "jó passzban" voltunk, hiszen egy fél hete győztük le Lettországot.

    A mérkőzésen gyorsan láthatóvá váltak az erőviszonyok. Néhány perccel a kezdés után Böőr a jobboldalon betört a hazaiak 16-osára, majd tíz méterről a kapu jobb felső sarkába lőtt. Továbbra is támadtunk, de egy-egy alkalommal a hazaiak is veszélyeztették a kapunkat. Ez jelezte, hogy azért nem lenne baj, ha a védekezésre is kicsit jobban koncentrálna a csapatunk. Még a félidő első felében jártunk, amikor Lisztes szabadrúgást végezhetett el. A kaputól huszonöt méterre letett labdát olyan mesterien rúgta meg, hogy az meg sem állt a hálóig. A szünetig továbbra is mi játszottunk aktívabban és fölényben is, de néhány akcióra a san marinói csapat erejéből is futotta.
    A szünet után érezhetően egyre fáradtabban mozogtak a hazai labdarúgók. Mi pedig ennek megfelelően egyre felszabadultabban, egyre könnyedébben. Meglepő volt, hogy a harmadik gólra több mint negyedórát kellett várni. Dárdai Lisztest ugratta ki, aki remek iramban tört előre és akár lőhetett volna, de látva, hogy a kapus kimozdult rá és így Kenesei még jobb helyzetben van, átadta neki a gólszerzési lehetőséget. Ő nem is mulasztotta el az alkalmat és tíz méterről az üresen maradt kapuba helyezett. Ha fáradtan is, de a hazaiak még most is próbálkozta. A hetvenötödik percben például úgy, hogy csak a 16-oson belül és ott is szabálytalanul tudtuk megállítani őket. A büntető rúgást Selva végezhette el, de nagyon elegáns akart lenni és a kapu fölé emelt. Rögtön utána indult a magyar támadás, aminek eredményeként mi is büntetőhöz, igaz csak szabadrúgás hóz jutottunk. Lisztes balról ívelt a kapu elé és Szabics nyolc méterről fejessel növelte az előnyt. Néhány perc múlva a jobboldalon Lisztes kapott labdát. Ügyes csellel csapta be a rátámadó védőt és egyedül tört be a 16-osra. Észrevette, hogy a kapus előre jött, ezért fantasztikus érzékkel átemelte fölötte a labdát, ami kényelmesen szállt a kapu közepébe. Nagyon szép befejezése volt ez a gól a mérkőzésnek.

    Az ellenfelünk nem képviselt számottevő erőt, de a győzelem akkor is szép volt. Ezen a héten, öt nap alatt hat pontot szereztünk és ezzel továbbra is versenyben voltunk akár a csoportelsőségért is.

    forrás:
    mafoci
     
  8. avatar: magyarfutball.hu
    2009.05.27, 13:12 (szerk.: 2017.06.11, 09:36)