magyarfutball.hu

Diósgyőri FC - Vasas Danubius Hotels 1 : 1 13:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.08.10, 20:00
    Diósgyőr, 1999. november 6. szombat (tud) - A labdarúgó PNB 12. fordulójában:

    Diósgyőri FC-Vasas Danubius Hotels 1-1 (0-1)

    Diósgyőr, 3500 néző, V: Juhos
    gólszerzők: Frunza (66.), illetve Galaschek (20.)
    sárga lap: Zováth (28.)

    Diósgyőr:
    Nagy Z. - Pozder - Kunzo, Hompot, Kovács T. - Harnócz (Szakos, 55.), Radu, Buliga, Kákóczki - Konyha (Barva, 55., Dukon, 88.), Frunza

    Vasas:
    Végh - Tóth A., Juhár, László - Szilveszter, Zováth, Galaschek (Szili, 74.), Aranyos - Sowunmi, Kabát, Tiber (Mónos, 56.)

    17. perc: Kovács T. a baloldalról emelt a kapu elé, Frunza 6 m-es fejese után a labda a bal alsó sarok mellé került.
    20. perc: az angyalföldiek megszerezték a vezetést. Szilveszter balról végzett el szögletet, a rövidsaroknál helyezkedő Tiber fejjel megcsúsztatta a labdát, és Galaschek 2 m-ről, szintén fejjel a tehetetlen Nagy Z. mellett bólintott a kapu bal oldalába (0-1).
    35. perc: Sowunmi fordult le Kovács Tiborról, a 16-oson belül tett néhány lépést, aztán 14 m-ről lőtt, labdáját Nagy Z. a bal alsó saroknál csípte el.
    40. perc: Tiber a baloldalról átívelte a labdát, Sowunmi magasra felugorva 7 m-ről kapura fejelt, de Nagy Z. ezúttal is a helyén volt.
    53. perc: Kákóczki félmagasan lőtte a labdát a kapu elé, Frunza előrevetődve fejjel megcsúsztatta, Végh nagy bravúrral mentett szögletre.
    64. perc: Szilveszter labdájával Sowunmi nyargalt el a jobb oldalon, egy csellel tiszta helyzetbe került, de a kivetődő Nagy Z. fel tudta szedni előle a labdát.
    66. perc: Kunzo egészen az alapvonalig verekedte magát, laposan középre lőtt, és az érkező Frunza három lépésről nagy erővel a léc alá lőtt (1-1).
    79. perc: Sowunmi lépett ki a védők közül a jobboldalon, 12 m-ről leadott félmagas lövését Nagy Z. védte.

    Az első félidőben a vendégek diktálták a tempót, és megérdemelten jutottak vezetéshez. A diósgyőriek ekkor idegesen, sok hibával és görcsösen futballoztak. A szünet után az angyalföldiek túlságosan kényelmessé váltak, ráültek az eredményre, és ezt ügyesen használta ki a hazai gárda.

    MTI