magyarfutball.hu

Siófok FC - Vác FC-Zollner 2 : 4 19:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.02.18, 13:11
    Siófok, 1998. augusztus 15. szombat (tud) - A labdarúgó Raab Karcher Professzionális Nemzeti Bajnokság (PNB) 4. fordulójában:

    Siófok FC - Vác FC-Zollner 2-4 (1-2)
    Siófok, 4000 néző, V: Dubraviczky

    gólszerzők: Kovács B. (15.), Győri (68.), illetve Horváth (17., 55.), Vén (33.), Nagy T. (86.)
    sárga lap: Juhász (32., 88.), Bimbó (36.), Soós (88.), illetve Vojtekovszki (51.)
    piros lap: Juhász (88.)
    csere: Szabadi helyett Soós (56.), Ördög helyett Márkus (64.), Pest K. helyett Bozsér (40.), illetve Vojtekovszki helyett Sipeki (88.), Kopunovics helyett Boda (65.), Vitelki helyett Andrási (80.)
    jók: Bimbó, László, Győri, illete Halász, Horváth, Nagy

    Siófok:
    Posza - Juhász, Bimbó, Szabadi - Kovács B., Ördög, Győri, Sallai, László - Pest K. (Bozsér), Szabó Z.

    Vác:
    Halász - Lévai, Schwarcz, Nagy, Kasza - Vojtekovszki, Kopunovics, Vén, Vitelki - Füle, Horváth

    A nagy melegben mindkét csapat lanyha játékkal kezdett, veszélyhelyzet egyik kapu előtt sem alakult ki. Sok volt a pontatlan passz, a labdaeladás, a játékosok keveset mozogtak. Még a vendégek támadtak úgy-ahogy többet. Ezért aztán meglepőnek is minősíthető, hogy a 15. percben, amikor 18 m-es szabadrúgáshoz jutottak a hazaiak, Kovács B. a jobb alsó sarokba bombázott (1-0).

    Nem sokáig örülhettek azonban a hazaiak a vezetésnek, mert alig két perc múlva, baloldali szöglet után a szabadon hagyott Horváth közelről a léc alá fejelt (1-1).

    Felgyorsult a játék, mindkét csapat nagyobb igyekezettel vezette támadásait. Az aktívabb futball a váciaknak kedvezett: a 33. percben 20 m-es szabadrúgásból Vén vette be Posza kapuját, labdája a sorfalat megkerülve jutott a jobb alsó sarokba (1-2).

    Fordulás után a hazai csapat nagy lendülettel kezdett, szinte kapujához szegezte ellenfelét. Mégis az 55. percben váci gól született: egy kontratámadás után nagy védelmi hibából Horváth közelről nem hibázott (1-3). A sokat támadó hazaiak a 68. percben Győri mesteri lövésével szépítettek (2-3), egyenlíteniük azonban nem sikerült. A 86. percben ugyanis 20 m-es szabadrúgáshoz jutottak a vendégek és Nagy T. a kapu közepébe bombázott (2-4).

    Minden elgondolást nélkülöző gyenge játékot nyújtott a hazai csapat, amely nem tudott a lelkes és jól futballozó váciak fölé kerekedni. A vendégcsapat teljesen megérdemelten győzött.

    MTI