magyarfutball.hu

Budapesti VSC-Zugló FC - Zalahús-Zalaegerszegi TE FC 1 : 1 17:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.02.17, 16:20
    Az MTI Aranynak is ad lapot.
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2019.02.17, 16:20
    Budapest, 1998. augusztus 15. szombat (MTI) - A labdarúgó Raab Karcher Professzionális Nemzeti Bajnokság (PNB) 4. fordulójában:

    BVSC-Zugló FC - Zalahús ZTE FC 1-1 (0-1)
    Szőnyi út, 1000 néző, V: Tóth V.

    gólszerző: Bondarenko (80. - 11-esből), illetve Sebők (17.)
    sárga lap: Anghel (19.), Kiss (31.), Csillag (74.), illetve Arany (23.), Filó (26.), Sebők (90.)
    csere: Brovcsenko helyett Csillag (35.), Molnár helyett Aubel (a szünetben), Anghel helyett Polonkai (76.), illetve Molnár B. helyett Kocsárdi (57.), Babati helyett Szőke (57.), Németh helyett Molnár A. (69.)
    jók: Bondarenko, Usvat, Kiss, illetve Vlaszák, Strasser, Somfalvi

    BVSC:
    Koszta - Pomper - Bondarenko, Vincze - Szakos, Molnár, Brovcsenko, Resko, Usvat - Kiss, Anghel

    Zalaegerszeg:
    Vlaszák - Strasser - Csóka, Molnár B., Filó - Babati, Arany, Somfalvi, Németh - Kámán, Sebők

    A mérkőzés első veszélyesebb helyzetére 12 percet kellett várni. Ekkor Vincze jobboldali éles beadásából Brovcsenko fejelt fölé 6 m-ről. Nagy védelmi hiba után a vendégek szereztek vezetést a 17. percben. Egy hazai játékos Kámánhoz passzolt, aki egyből Sebőköt indította, a zalaiak válogatott csatára 16 m-ről, középről hatalmas lövést eresztett meg, s a labda Koszta kezéről a bal alsó sarokba pattant (0-1).

    A 25. percben hazaadás miatt közvetlen szabadrúgáshoz jutott a ZTE a BVSC ötösénél. A legurított labdát Arany lőtte meg, a gólvonalon álló védők előtt helyezkedő Koszta lábbal hárított. A félidő további részében a hazaiak játszottak enyhe mezőnyfölényben, de igazi gólhelyzetet nem tudtak teremteni Vlaszák kapujánál.

    Nagy lendülettel kezdte a második játékrészt a BVSC, 10 perc alatt többször foglalkoztatták Vlaszákot a kék-sárga csatárok, mint az első félidőben összesen. Anghel két közeli lövését, majd Usvat élesen belőtt szögletét hárította jól a zalai kapus. Az 59. percben a fellazult hazai védelem mellett Szőke lőhetett 8 m-ről, Koszta látványosan védett. A hazaiak irányították a játékot, a vendégek 10 emberrel védekeztek.

    A 80. percben Usvat tolta meg a labdát egy lépéssel a hazaiak 16-osán belül, amikor Szőke buktatta. A büntetőből Bondarenko a bal alsó sarokba lőtt (1-1). Az utolsó percekben Vlaszák bravúrjai mentették meg a zalai csapatot a vereségtől.

    Két ellentétes félidőt hozott a találkozó, a hazaiak jól hajráztak, s valamivel közelebb is voltak a győzelemhez.