magyarfutball.hu

Budapesti VSC-Zugló FC - Gázszer FC 3 : 1 17:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2020.07.18, 11:17
    Budapest, 1998. május 3., vasárnap (MTI) - Labdarúgó NB I., 29. forduló:

    BVSC-Zugló FC - Gázszer FC 3-1 (1-0)
    Szőnyi út, 1500 néző, V: Juhos

    gólszerzők: Füzi (23.), Csillag (73.), Rósa (88. - tizenegyesből), illetve Toldi (68.)
    sárga lap: Árki (29.), Salacz J. (72.)
    cserék: Kiss helyett Aubel (62.), Bükszegi helyett Csiszár (72.), Anghel helyett Csordás (80.), illetve Szalai helyett Bekő (33.), Bukva helyett Toldi (56.), Medvid helyett Király (80.)
    jók: Bondarenko, Csillag, Erős, Rósa, illetve Salacz Z., Földes

    A 6. percben Csillag 17 méteres lövése után a bal kapufa mellett nem sokkal ment mellé. Mozgalmas volt a továbbiakban is a játék, a kapuk azonban nem kerültek veszélybe.

    A 23. percben egy pontos átlövésből mégis vezetést szerzett a hazai csapat. Erős gurított Füzi elé, aki középről, 20 méterről bombázott a kapu közepébe (1-0). Támadásban maradt a zuglói csapat, most már helyzeteket is kidolgoztak a hazai csatárok, amelyeket azonban ki is hagytak.

    A 33. percben Szalai bicegett le a pályáról, a bal Achilles-ína sérült meg egy összecsapást követően, rövid ápolás után mentőautóval szállították kórházba.

    A fordulást követően a BVSC került nagy mezőnyfölénybe, a vendégek teljesen beszorultak a kapujuk elé. Bondarenko fejelt fölé az ötösről, majd Bükszegi bombázott éles szögből az oldalhálóba. A 68. percben Földes ívelt balról be egy szabadrúgást, Toldi egyedül robbanhatott a labdára, és öt méterről, középről a léc alá fejelt (1-1).

    A 73. percben Rósa cselezte magát tisztára a bal oldalon, pontos beadására Csillag mozdult jó ütemben, és fejéről a jobb alsó sarokba vágódott a labda (2-1). Hatalmas hajrát nyitott az egyenlítésért a Gázszer, de a vendéglátók tudták növelni az előnyüket. A 88. percben a kirobbanó Erőst buktatta Salacz J. a tizenhatoson belül. A megítélt büntetőt Rósa biztosan értékesítette (3-1).

    Jó iramú, de csak közepes színvonalú mérkőzésen a BVSC eredményesebb támadójátékával teljesen megérdemelt győzelmet aratott a mezőnyben ügyesen játszó Gázszer ellen.