magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - ACF Fiorentina 1 : 1 18:45

   
   
Upload your own photos! »
  1. Ferencvárosi TC - ACF Fiorentina 2023
  2. Ferencvárosi TC - ACF Fiorentina 2023
  3. Ferencvárosi TC - ACF Fiorentina 2023
  4. Ferencvárosi TC - ACF Fiorentina 2023
  5. Ferencvárosi TC - ACF Fiorentina 2023
  6. Ferencvárosi TC - ACF Fiorentina 2023
  7. Ferencvárosi TC - ACF Fiorentina 2023
  8. Ferencvárosi TC - ACF Fiorentina 2023
  9. Ferencvárosi TC - ACF Fiorentina 2023
  10. Ferencvárosi TC - ACF Fiorentina 2023
  11. Ferencvárosi TC - ACF Fiorentina 2023
  12. Ferencvárosi TC - ACF Fiorentina 2023
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3.33 (3 szavazat)

játékvezető: 4 (3 szavazat)

hangulat: 4.33 (3 szavazat)

1...5
UEFA Konferencia Liga csoportkör 6. forduló
referee : Godinho Luis (Portugália)
attendance:
  1. nso.hu: 20.657
Sold out!

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2023.12.15, 14:11 (szerk.: 2023.12.20, 22:27)
    Ez számomra egy karácsonyi ajándékként ért fel!
    Lehet szagérteni, de a bajnokságban szarok vagyunk, régi énünkhöz képest!
    Ez meglepi volt!
    Köszönöm a csapatnak!

    Durva amugy, hogy Barnanak milyen hatasa van a csapatra. Visszatert, nem gondoltam volna, hogy egybol megvaltozik a jatek kepe, de a Paks ellen is miutan beallt meg most az elso felidoben is....es radasul mar uzte hajotta a tobbieket is, meg a vegen a szereny kiscsavobol igazi vezer lesz egy Ferencvarosban. Remelem meg jopar evig bastyaja lesz a csapatnak es elobb-utobb csk-ja. Jobb, ha mezonyjatekos az es nem kapus.

    Azért így kárpótolva vagyunk a bajnoki botladozásért! Gratula srácok! Veretlen csoportkör, ezzel a mezőnnyel hatalmas bravúr! Zetét még meg kell verni. Már nem hibázhatunk!

    Köszönöm a lila újpesti majmoknak hogy kijöttek szurkolni és hogy saját pofájukról égették le a bőrt.
    És gratulálok nekik, hogy végre kint lehettek egy csoportkörös meccsen.
    Fradi továbbjutással.

    Nagyon nagy meccs volt, teljesen partiban voltunk egy komoly olasz élcsapattal, igazságos az eredmény. A szurkolás is parádés volt, végre.
    A veretlen csoportkör fantasztikus eredmény, két nagyon erős csapat volt velünk együtt és a Csukaricski sem egy lebecsülendő ellenfél. Két kupatavasz egymás után nem véletlen, látszik a fejlődés továbbra is.

    Annyit tennék a margóra, hogy ha a csapat ilyen elánnal játszana a bajnokikon is itthon, illetve a szurkolók is így állnának bele ezekbe a meccseinkbe (megjelentek számában és szurkolás minőségében), akkor nagy tétben mernék rá fogadni, hogy pontot sem vesztetünk volna a hazai meccseinken.

    Kevésen múlt csak a győzelmünk. Civic jól játszott ma. Sajnos cseréje után se Botka se Makreckis nem az igazi a bal oldalon. Makre a tökéletes jobb hátvédünk, balon még sose játszott ez látszott is. Varga Barni hihetetlenül fontos láncszeme a csapatunknak. Nagyon kellett már a visszatérése. Zaki és Márki a két "motor" szintén kihagyhatatlan. Egy negatívum: -szögletet ne ítéljenek ellenünk, mert a legtöbb gólt így kapjuk. Nagyszerű érzés viszont a továbbjutás! Hajrá Fradi!

    Kurva nagy köszönet jár a Fiorentinának, hogy a végén csak elpasszolgattak a meccsen! Korrekt csapat!

    1-1-nél nekik jó volt az eredmény és arra türekedtek, hogy lehozzák az 1-1-et, ezért nem kockáztattak semmit. Ha 1-0-nál a kapusuk nem mutat be hatalmas bravúrt + szerencsével a kapufára sikerült tolnia, akkor csak második helyen mennek tovább

    Mondjuk abból hogy mennyi tűzoltó volt lent a tábor előtt biztosra vehetjük, hogy a vezetőség tudott róla, hogy ilyen elem is lesz a koreóban. Amúgy meg rasszista megjegyzés nem volt a négereikre, ahogy a félreérthető szívtől az égig sem volt. Én nem aggódnék most, bár mindig lehet egy hazaáruló faszkalap FARE-s aki kitalál valamit.

    semmi különös nem történt, ezt hívják pokoli hangulatnak, amiről a játékosok áradoznak mindig és amiről többször azt nyilatkozták, hogy enélkül nem tudnák azt a maximumot kihozni magukból amit (szerintem) tegnap is kihoztak.

    Megint magas szinten játszottunk , hatalmas szívvel, mindenki odatette magát, tényleg egyben voltunk, Esitit utoljára így a kinti Leverkusen meccsen láttam játszani, de Katona is nagyon jól nyomta, Civic, Abu, Zaki, na, szóval nem volt gyenge pont, tényleg mindenki.. és megint ott volt, hogy nyerhettünk is volna ..és egy ilyen megpattanó után szögletből kaptunk egyet..
    Kár , hogy már februárban kell játszani, a pihenés és a plusz meccsek miatt is, de ez van..
    Mindenesetre örüljünk most, tavasszal meg kapjunk szét mindenkit és a sérülések már kerüljenek minket messzire!

    Nem kaptuk ajándékba. Az olaszok az utolsó 5 perc kivételével mindent beleadtak. Kétségtelenül Nico Gonzales kiválása /jobbulást neki/ sokat jelentett. Külön boldogság volt a magyar lila makik bánata, - nem értem miként lehet egy magyar csapat ellen szurkolni- Nem nagyon van szerencsénk a sérülésekkel sem. Egyébként csodálkoztam, hogy sokan meg voltak elégedve az eddigi eredményekkel. Emlékeznünk kell, hogy a Genk majdnem bajnok lett és arra is, hogy a KÍ elleni kudarc milyen hatással volt a csapatra. Nagyon boldog és büszke vagyok és végül 5 magyar csak részese volt a sikernek, sajnos Katona kétszer is hozhatott volna jobb döntést, de ott volt Zaki és tette, amit kell. Nagy gratuláció mindenkinek, különösen Dejannak, de hát láttuk... Szép volt srácok! Ez volt a FERENCVÁROS! /csak azok az átkozott gyűlölködések szűnnének meg!/ HAJRÁ FRADI!

    Érdekes, de nem voltam még ilyen nyugodt sorsdöntő meccsen, éreztem, hogy nem lehet gond. Na jó, a végén kicsit idegesített a 14-es (?) számú hátvédjük, amikor ívelte felfelé a labdákat, miközben hátul is gurigázhattak volna.
    Gratulálok a srácoknak!

    Nagyon jó volt a koreográfia! A Green Kidses koreó is nagyon jó, ötletes volt és kapcsolódott a nagy koreóhoz.

    Szerintem ez volt Sztankó eddigi legjobb meccse. Profi módon megfojtottuk a Fiorentina játékát.

    Lisztes és Katona, két saját nevelésű fiatal játszik a felnőtt csapatban európai csoportmeccsen, nem is rosszul. Mutasson fel másik magyar csapat ilyen teljesítményt! Még az NB1-ben sincs sok saját nevelés, nem hogy olyan, aki ilyen szintű meccseken pallérozódhat. Jó látni, hogy ezen a téren is előreléptünk.

    Brutál gyengék voltak a lilák négerei! Az a jobbszél konkrétan semmi. Mezőkövesdre nem tenném be őket.

    Sajnálom, hogy majdnem telt ház, és ez megint csak 20657 néző... ez nem 22 ezres stadion, mondjuk ki. A hangulat lehetett volna jobb is, az egész stadionos sálerdő nagyon szép volt.

    Kedvenc témám, a szögletnél kapufánál nem álló játékos miatt kaptuk a gólt. Ha áll ott valaki, Dibusznak nem kellett volna kijönnie/kifutnia oldalra (mert ott állt volna csatáros védőnk a kapufánál), és akkor nemhogy csak belekap, hanem kézbe kapta volna a labdát középen. Fránya divat, nagy luxus nem állítani a kapufákhoz játékost.

    Szerintem kurva jó volt a kapusuk, remek reflexei voltak, és amikor kijött, akkor ott "ki volt jőve".

    Nálam a legjobbak Marquinos, Katona, Sissé, Abu, és Essiti is teljesen rendben volt.

    És ami külön öröm számomra, hogy ott volt a pályán Botka, Dibusz, Lisztes, Varga, Katona.

    Tegnap csapatként működtünk. Megtépázott, fáradt, sérülésekkel teli, de CSAPAT. Nem értem, mit tud a szerb, s azt sem, miért nem jön ki ez a bajnokikon. Persze az utolsó negyedórában már csak az óra pergetése volt mindkét társaság fejében, de voltak néhányan a digók közül, akik ezt nem értették. Rám is jött a szívbaj! De gratulálok mindenkinek!

    Azért írjuk le: Zakariás és Marquinhos legalább még egy meccset lejátszott volna! Elképesztő, hogy mit mentek! Persze nem lenne baj, ha egy kissé technikásabbak lennének. Azt sem árt megjegyezni, hogy soha nem gondoltam volna, hogy francia belső védőpárosunk lesz valaha is, és a buta paksi hazaadástól eltekintve még a gyengébbik sem rossz. Cissé, meg kifejezetten jó. Ami engem meglepett, az Civic csupa szív játéka, nem is bírta végig. Érdekes, s egyben fontos jel, hogy ugyan Varga Barna nem lőtt gólt, de egészen másképp nézett ki a pálya vele együtt. S jegyezzük meg, ha Katona kap lehetőséget, meghálálja majd, szerintem válogatott lehet a Fradiból, inkább, mint Baráthja.

    A 48:05 tiszta játékidejű találkozón 4-4-1-1-ben játszottunk, 36%-ban birtokoltuk a labdát, 74%-kal passzoltunk (passztempó 16.5, PPDA 12.9). Mi 15, a Fiorentina 35 labdát szerzett az ellenfél térfelén, a párharcok aránya 110-115 volt oda, támadópárharcaink 37%-át, a védekezők 60%-át nyertük, a szabadlabdás párharcok aránya 22-17 ide, a fejpárbajoké 20-27 volt oda.

    14 támadásból 6 lövésig jutottunk, 5 talált kaput (Fiorentina 20 / 10 / 2). Az xG-arány 1.07-1.56 volt oda, az xcG-arány 1.39-0.87 volt ide. A portugál bíró szerint mi 22-szer, a vendégek 11-szer szabálytalankodtak.

    Zachariassen 7.88
    Marquinhos 7.84
    Cissé 7.79
    Civic 7.23
    Varga B. 7.16
    Abu Fani 6.95
    Dibusz 6.83
    Aaneba 6.80
    Katona 6.77
    Esiti 6.76
    Makreckis 6.73
    Botka 6.21
    Lisztes 6.02

    https://ulloi129.hu/2023/12/14/elo-a-fiorentina-elleni-ekl-meccsrol-2/
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018131
    https://ulloi129.hu/2023/12/15/igy-teljesitettunk-a-fiorentina-ellen-2/
    https://ulloi129.hu/2023/12/19/marquinhos-lisztes-cisse-es-zachariassen-marquinhos-cisse/