magyarfutball.hu

Aqua-General-Hajdúszoboszlói SE - Tállya KSE 2 : 1 15:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (1 szavazat)

játékvezető: 3 (1 szavazat)

hangulat: 3 (1 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: pancso
    2021.08.16, 17:29
    Vezetőedzői nyilatkozatok:
    Csillag László (Aqua-General HSE): Nagyon nehéz mérkőzésen vagyunk túl, úgy gondolom hogy a csapat kitett magáért. Jól kezdtük a meccset és az első félidőben megvoltak a lehetőségeink amiből végső soron sikerült is egy minimális előnyt kovácsolnunk. Csakúgy, mint a hétközi fordulóban az Újpest II., a a szünetben a csapat az öltözőben maradt, a Tállya ránk jött, kapufát fejelt és ki is egyenlített. Ezen a ponton bele kellett nyúlni a mérkőzésbe, örülök hogy jól jöttünk ki belőle. Több olyan támadást vezettünk ami kecsegtető volt, gólhelyzetig is jutottunk, de nem tudtuk ezeket a támadásokat befejezni. A végén szép játékkal a Karacs Peti révén sikerült még egyszer betalálnunk. Ugyan megvolt a lehetőség a 3-1-re is, összességében elégedett vagyok. Több rossz döntést hoztunk, de ezekből tanulunk és ettől függetlenül gratulálok a srácoknak. Jól kezdtük meg a bajnokságot, 3 meccsből 7 ponttal várjuk a következő fordulót!

    Lasztóczi Péter (Tállya KSE):
    Gratulálok az ellenfélnek a győzelemhez, ugyanakkor gratulálok a saját csapatomnak is, mert 8 nap alatt 3 mérkőzést amatőr csapatként lejátszani ilyen rekkenő hőségben komoly teljesítmény. Ahogy elkezdődött a mérkőzés látszott, hogy mind a 2 csapatot megviseli, ráadásul minket még 1 betegség hullám is megviselt. Nem kifogásként mondom, de nem keresünk 2-3 millió forintot, nem vagyunk erre annyira felkészítve, mi dolgozunk a futball mellett - valaki meg 7 nap alatt két NB I-es meccset lesétál…
    Lejátszunk 3 meccset 8 nap alatt, nem is tudom az illetékesek ezzel tisztában vannak-e… Mi nem vagyunk profi klub, nálunk a játékosok dolgoznak, most haza fognak menni, van aki már fél 6-kor kel… éppen ezért a regenerációt is úgy kell beállítanunk hogy sérülés nélkül jöjjünk ki a pályára. Az első félidőt éppen ezért tudatosan adtuk fel. Tudtuk, hogy a 15 órás kezdés nem lesz egyszerű történet a rekkenő hőség miatt sem. A második félidőben játékrendszert váltottunk, sikerült is egyenlítenünk és voltak szép helyzeteink amit sajnos nem sikerült gólra váltanunk. Sajnos hadilábon állunk mostanában a gólszerzéssel. A jogtalan kiállítás megpecsételte a sorsunkat, a hazai gól után pedig nem tudtunk már kellőképpen váltani. Gratulálok az ellenfélnek, de gratulálok a saját csapatomnak is.


    forrás: https://www.facebook.com/Hajd%C3%BAszoboszl%C3%B3i-Sportegyes%C3%BClet-388765015241410