magyarfutball.hu

Diósgyőri VTK - Újpest FC 3 : 0* 20:00 * játék nélkül

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: fgymat
    2020.11.06, 16:40
    Döntött az MLSZ
    A DVTK megkapta a 3 pontot
    Csütörtök este érkezett meg az MLSZ határozata, melyben elfogadta kérelmünket, így a hatályos szabályok szerint a mai mérkőzés elmarad, és a Diósgyőri VTK három góllal és három ponttal lett gazdagabb.
    Egyéb szankciókat nem adott klubunknak a Szövetség.

    https://www.facebook.com/ujpestfootballclub/photos/a.128895257170658/3636132886446860
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2020.11.05, 21:34
    Nem lesz mérkőzés pénteken

    A Magyar Labdarúgó Szövetség csütörtökön este hivatalos levélben arról tájékoztatta a DVTK-t, hogy az eredeti kiírás szerint pénteken 20 órakor kezdődő DVTK - Újpest mérkőzés a kiírt időpontban nem kerül megrendezésre.

    Mint ismert az Újpest FC 2020. november 4-én kelt levelében jelezte, hogy a 2020. november 6-án 20 órára kisorsolt DVTK - Újpest FC OTP Bank Liga mérkőzésen nem tud kiállni, mivel a csapatának túlnyomó része COVID19 pozitív fertőzött.

    Az MLSZ Versenybizottsága rövidesen döntést fog hozni a mérkőzésről.

    http://dvtk.eu/merkozesek/pre/13131-merkozes-Diosgyori_VTK-Ujpest_FC/20957-Nem_lesz_merkozes_penteken-cikk-labdarugas
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2020.11.04, 13:21
    Nem állunk ki pénteken!

    Az egészség fontosabb!
    Mint az bizonyára előttetek is ismert, a koronavírus-járvány már az elmúlt fordulóra is eléggé megtizedelte az Újpest FC keretét, de akkor még igyekeztünk eleget tenni kötelezettségeinknek az MTK Budapest elleni mérkőzésen, habár már akkor is csak 7 olyan játékosunk volt a 25-ös keretből, aki negatív vírustesztet tudott produkálni.A tegnapi napra a számok még rosszabb képet mutattak. Az MLSZ részére leadott 25-ös keretből 2 játékos tudott csak negatív tesztet produkálni, és a vasárnapi mérkőzésen már az U19-es csapatunkból felhozott játékosok közül többen szintén pozitív tesztet produkáltak.

    Az Újpest FC ezen körülményekre való tekintettel kérte a 2020.11.06. 20:00-ra kiírt NB1-es bajnoki mérkőzés elhalasztását, amelyet a DVTK elutasított. Megértjük, hogy az ellenfél, tartva attól, hogy esetleg ők kerülhetnek emiatt hátrányos helyzetbe, nem fogadja el a halasztást. Az Újpest FC elkötelezett amellett, hogy a bajnokság zavartalnul működjön, ne maradjanak el mérkőzések, azonban ez már egy extrém helyzet. Senkinek nem kívánjuk, hogy ilyen helyzetbe kerüljön.

    Figyelembe véve, hogy az elmúlt másfél hétben milyen ütemben terjedt a csapatban a fertőzés, illetve mivel sem a halasztás, sem a 25-ös keret bővítése sem lehetéges az NB3-ban futballozó 2002.01.01 előtt született labdarúgókkal a vezetőség arra jutott, hogy nem kockáztatunk, nem állunk ki a DVTK ellen pénteken. Sem az ellenfél csapatát, sem a még negatív játékosainkat, fiatalokat nem tehetjük ki ekkora veszélynek. A terjedést és továbbfertőződést csak így tudjuk megakadályozni.

    A hétvégén még azt mondtuk, hogy az Újpest harc nélkül nem adja oda a 3 pontot, de ebben az esetben a harc nem a pályán folyik, és a játékosaink egészsége, a további mérkőzések jövője a tét.

    Kérelmünket beadtuk az MLSZ-nek, a hivatalos döntésről tájékoztatjuk szurkolóinkat.

    Köszönjük, hogy támogattatok minket vasárnap, és azt is, hogy vállvetve bíztatnátok fiataljainkat a Diósgyőr elleni mérkőzésen is, most ahhoz kell erő és támogatás, hogy a csapat felépüljön, és újra együtt harcolhassunk a bajnokságban!

    Hajrá, Lilák! Vigyázzunk egymásra!

    2020.11.04
    https://ujpestfc.hu/article?id=12772