magyarfutball.hu

Nyíregyházi VSC - Kecskeméti SC 1 : 0 17:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: lattila2
    2018.01.01, 09:13
    Javítás: a bevezető mondat egy része lemaradt, helyesen: kapufa a kilencvenedik percben
     
  2. avatar: lattila2
    2018.01.01, 09:07 (szerk.: 2018.01.01, 14:06)
    Kapufa a kilencvenedik percben

    Nyíregyháza-KSC 1-0 (1-0)
    Nyíregyháza, 3500 néző. Vezette: Szabó A. (Bilincsik, Hanyecz).

    Nyíregyháza:
    Andrejev — Cselószki, Kertész, Drobni, Nagy, Csehi I., Molnár, Kovács, Erdei, Tóth Z. (Csehi T. az 55. percben), Szkunc (Malisenko a 37. percben).
    Edző: Sándor István.

    KSC:
    Erdei — Kátai, Varga, Barna, Kovács, Babis (Joszt a 7. percben), Torbavecz, Gazdag, Márton A. (Márton T. a szünetben), Tóth Cs., Florin.
    Edző: Losonczi László.

    A mérkőzés előtt egyperces gyászszünetet tartottak a napokban elhunyt KSC-szakosztályvezető, Irsa Ernő emlékére. A hazaiak kezdtek mozgékonyabban, a vendégcsapat túlságosan tisztelte ellenfelét. A 9. percben Szkunc átfejelte a labdát Erdei fölött, és az a jobb sarok mellett hagyta el a játékteret. Alacsony színvonalú volt a találkozó, kevés elképzelés jellemezte a játékot. A 36. percben Szkunc a középcsatár helyéről 28 méterről lőtt kapura, Erdei érthetetlen módon kiejtette a könnyűnek látszó labdát, Tóth Z. résen volt és 7 méterről a kapu közepébe lőtt. 1—0. Két perc múlva Molnár 22 méteres lövése alig kerülte el a vendégek kapuját. Úgy telt el az első félidő, hogy a KSC támadói szinte alig lőttek kapura.
    A 48. percben Gazdag bal oldali szögletét Florin az 5-ösről a felső lécre fejelte. A másik oldalon Csehi I. közeli labdája ugyancsak a kapufán csattant. A 71. percben Varga 22 méteres szabadrúgását Andrejev tornázta szögletre. Az ellentámadás során Erdei egyedül vezette a labdát a kecskeméti kapura, de rosszul célzott és oda lett a helyzet.
    Az utolsó 10 percben több izgalom akadt, mint az előző 80-ban együttvéve. A nyíregyházi kapunál Tóth Cs. és Florin hagyott ki egy-egy helyzetet, a kecskemétiek kapuja előtt Cselószki és Erdei tette ugyanezt. A 90. percben egy jobb oldali beadást Florin 5 méterről a kapufára fejelt!
    A találkozó nagy részében a hazaiak játszottak fölényben, teljesítményük azonban így is elmaradt a várakozástól. A kecskemétiek a biztos védekezésből indított gyors kontrákkal kísérleteztek. Mindez azonban aligha elégítette ki a szép számú közönséget.
    Kitűnt: Andrejev, Cselószki, Csehi I, illetve Erdei, Varga, Florin.

    Sándor István: Tartottam a mérkőzéstől és igazam lett. Nehezen bontakoztunk ki, sok helyzetet elhibáztunk.
    Losonczi László: Nem érdemeltünk vereséget.

    Forrás: Petőfi Népe, 1992-05-25