magyarfutball.hu

2012.06.21 Stieber a Bundesliga újoncánál folytatja

A jelek szerint megszületett a megállapodás a felek között, így eldőlt, hogy Stieber Zoltán, aki eddig a Mainz együttesében futballozott, a jövőben a Bundesliga idei újoncához, a Greuther Fürth együtteséhez került. Minderről a Bildnek nyilatkozó fürthi elnök számolt be, a transzferrel kapcsolatban 800.000 eurós vételárról írt a német lap.

Az elmúlt hetekben többször taglalták a németországi sajtóban Stieber Zoltán sorsának lehetséges alakulását. A hírek alapján az elsőszámú kérőnek a Bundesliga I idei újonca, a Greuther Fürth együttese tűnt. Az egyik legtekintélyesebb német lapnak számító Bild hasábjain nyilatkozó fürthi elnök, Helmut Hack elmondta, Stieber a Nürnberg határában lévő város együttesében folytatja pályafutását.

– Mindenben megállapodtunk a játékossal, és a klubjával is már csak a részletkérdések vannak hátra.

A hírek korábban 2 millió, majd egymillióra taksálták azt a vételárat, amelyért Stiebert elengednék Mainzból, a Bild szerint végül 800.000 euróért válthat klubot a magyar szélső, akit az első hírek alapján csak kölcsönben engedett volna el előző klubja, de a jelek szerint végleg Fürthbe kerülhet. Stieber a hírek szerint tegnap már nem is edzett a Mainznál, ahol immár Szalai Ádám marad az egyetlen magyar játékos.