magyarfutball.hu

2014.05.26 Hamburg: Stieber három évre aláírt

A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hamburg hivatalos honlapján jelentette be, hogy Stieber Zoltán három évre aláírt a klubhoz.
kép
Stieber szerződtetésének előkészítése már korábban megtörtént, a végső jóváhagyás pedig szintén megvolt a HSV vezetőitől, akiket alighanem a Hamburg és a Fürth osztályozós párharcán – amelyen a HSV biztosította bennmaradását az élvonalban – győzött meg a magyar játékos. A szélső gólpasszt adott a hamburgiak ellen 1–1-re végződő találkozón.
„Csak két órát aludtam ma éjszaka – mondta kissé fáradtan a hsv.de-nek Stieber Zoltán, aki a dánok elleni válogatott meccset követően hétfőn reggel utazott Hamburgba Bécs érintésével, és akadály nélkül vette az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatot. – A HSV egy nagy klub, Hamburg egy nagy város – nekem pedig egy óriási lehetőség, hogy itt játszhatok. Örülök, hogy újabb szezont tölthetek a Bundesligában."
„A HSV stadionjában lenyűgözött az atmoszféra. Tolgay Arslannal együtt játszottam Aachenben, Lasse Sobiechhel pedig a Fürthnél" – tette hozzá a villámgyors magyar szélső.
„Nagyon örülünk, hogy Zoltán minket választott. Egy nagyon komplex támadójátékos, aki agilis, jól cselez és gyors. Tökéletesen illeszkedik a csapatunkba, azt szeretnénk, ha az előttünk álló szezonban ütemesebb lenne a támadójátékunk" – dicsérte az új szerzeményt Oliver Kreuzer, a HSV sportigazgatója.