magyarfutball.hu

2009.08.07 Starkot visszavárják Győrben

Honlapján megjelent közleményben kívánt sikeres pécsi éveket a Győr, korábbi válogatott középhátvédjének, Stark Péternek. Az egykori győri ikon nyári távozásán többen is meglepődtek, és néhány nyilatkozat is arra utalt, hogy az nem volt teljesen zökkenőmentes. Az eto.hu-n megjelent közlés azonban arról tanúskodik, hogy békességgel válnak el a felek egymástól, és Starkot is visszavárják.

A mai napon megállapodott Stark Péter és a Győri ETO, ennek értelmében közös megegyezéssel megszüntették a közöttük hatályban lévő szerződést. A dokumentum alapján a felek elszámoltak egymással, további követelése egyik félnek sincs.
A Győri ETO FC tisztelettel megköszöni csapatkapitányának azokat az éveket, amelyeket az ETO FC-ben töltött el. A Péccsel kötött szerződéshez gratulálunk és kívánjuk, hogy ott is jó teljesítményével meghatározó labdarúgója legyen a klubnak. Az ETO vezetése profi pályafutása befejezését követően visszavárja Stark Pétert és fenntartja korábbi ígéretét, mely szerint a labdarúgáson túli élethez segítséget nyújt a játékosnak.