magyarfutball.hu

2009.06.24 Böőr és Stark nélkül alakul újjá az ETO - Már nem számolnak a rutinos labdarúgókkal

Az elmúlt időszak két fontos láncszeme, Stark Péter és Böőr Zoltán sem lesz tagja az újraformálódó Győri ETO-nak. Értesüléseink szerint már mindkét játékossal közölték, hogy a csapatban nem szánnak nekik kulcsszerepet, s így hamarosan klubot válthatnak.

Ahogy arról már beszámoltunk, nem csak új vezetőedző érkezett az ETO-hoz Pintér Attila személyében, de új időszámítás is kezdődhet a kisalföldi klubnál, így több eddig kulcsembernek számító játékos is elhagyhatja a győrieket. Az utóbbi hetekben Bajzát Péter és Józsi György távozásáról is lehetett hallani, de úgy tudjuk, két másik labdarúgó ügyében már konkrét döntések születtek. A pepsifoci.hu győri forrásokból úgy értesült, hogy ős-ETO-s Stark Péter és a tavalyi szezon egyik legjobb ETO-játékosa, Böőr Zoltán is „perifériára” kerül.
Böőr Zoltánt nem tudtuk elérni, Stark Pétert többszöri próbálkozás után igen. A rutinos védő végighallhatta a kérdéseinket, és a következőképpen reagált:
- Nem cáfolom az értesüléseiteket, de mivel nyilatkozat-stopot rendeltek el, ezért nem tudom ezt bővebben kommentálni. Kérlek, ezt fogadjátok el a jelen helyzetben. Remélem, hogy azzal nem sértem meg az előírtakat, ha azt mondom, úgy érzem, ezt az egészet talán másként is el lehetett volna rendezni velünk ennyi győri év után, hiszen úgy érzem, amit nekünk a vezetők mondtak, az nem feltétlenül kielégítő válasz.
Természetesen megpróbáltunk kapcsolatba lépni a klub vezetőivel és Pintér Attila vezetőedzővel is, de vélhetően a kései időpont miatt ez egyelőre nem sikerült.