magyarfutball.hu

2016.02.29 Mervó Benceis lengyelországba igazolt!

A lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ekstraklasa) szereplő Slask Wroclaw hivatalos honlapján is megerősítette a korábbi értesüléseket: kölcsönvette Mervó Bencét.

Mint ismert, a tavalyi U20-as világbajnokságon ezüstcipős Mervó szombaton gólt szerzett a Slask edzőmérkőzésén, s a játékost képviselő CMG menedzseriroda közölte, Mervó Gosztonyi András csapattársa lesz.
A lengyel lapok reggel arról számoltak be, hogy közel a megegyezés a támadó ügyében, és mivel ma éjfélkor zárul a helyi átigazolási piac, így még ma megköttetik a szerződés.

Hétfőn délután aztán az élvonal 13. helyén álló klub is megerősítette a korábbi híreket, Mervó Bence a szezon végéig kölcsönbe érkezik a gárdához.

A kedden – az élről a második helyre visszacsúszó – Piast Gliwice otthonába látogató együttes mindent megtesz azért, hogy a magyar játékos már a hétvégi, Zaglebie Lubin elleni meccsen pályára léphessen.

„A legnagyobb erényemnek a technikámat tartom és azt, ahogyan részt tudok venni az összjátékban. Emellett jó erőállapotnak is örvendek. A lengyel bajnokságból ismerem Nikolics Nemanját, akivel ugyanazon a poszton játszunk, de Gosztonyi Andrást is, aki nagyon gyors, kiváló labdarúgó” – mondta Mervó a klub honlapjának.