magyarfutball.hu

2008.12.12 Váratlan bejelentés: Visszavonul a Loki ikonja!

Némileg váratlan bejelentéssel kezdődött a Debrecen pénteki sajtótájékoztatója, amelyen természetesen a pepsifoci.hu is képviselteti magát. A klub legendás alakja, Sándor Tamás bejelentette visszavonulását.

A 34 éves irányító tavasszal már nem lép pályára a Lokiban.
- Sok nehéz döntést kellett hoznom életemben. Már nyáron is gondolkoztam azon, hogy visszavonulok, de most érlelődött meg bennem igazán ez a gondolat. Pár hónapja volt egy műtétem, melyből felépültem, de nem tudtam már úgy segíteni a csapatnak, ahogy szerettem volna. Más magyar csapatban nem szeretnék játszani - ezt többször hangoztattam már -, de elképzelhető, hogy alacsonyabb osztályban folytatom, például Ausztriában. A csapat vezetői megengedték, hogy továbbra is a csapattal edzek, ezt köszönöm is nekik - mondta Sándor Tamás. - Szeretném megköszönni édesanyámnak és édesapámnak, hogy mindent megadtak, hogy tudjak futballozni. Szeretnék köszönetet mondani továbbá a vezetőknek, a csapattársaknak, az edzőknek, és nem utolsó sorban a szurkolóknak. Sidó Csaba bának, Piski Elemérnek és Garamvölgyi Lajosnak, aki sajnos már nem lehet közöttünk. És ne felejtsük el Dombi Tibit sem, akivel együtt sok szép eredményt értünk el itt Debrecenbe. Sok sikert kívánok neki és a csapatnak.
- A 106 éves történet egyik legnagyobb egyénisége vonul vissza. Attól függően, hogy Tamás hol folytatja alacsonyabb osztályban, szerepet is kaphat a klub vezetésében - kommentálta a hírt Szima Gábor tulajdonos, Herczeg András pedig meglepettségének adott hangot: - Meglepődtem a bejelentésen, tiszteletben kell tartani a döntést. A csapat vezére volt, mind a pályán, mind a pályán kívűl. Az öltözői légkör kialakításában nagyon fontos szerepe volt - méltatta játékosát a vezetőedző..