magyarfutball.hu

2016.07.29 Csiki Norbert Gyirmótra igazolt!

Júliusban számoltunk be arról, hogy Csiki fél év után távozott Thaiföldről, a Sisaket FC-től, amelynek színeiben 13 bajnokin két gólt szerzett.
Csiki az MTK-ban nevelkedett, kölcsönben játszott Angliában, az Oldham Athleticben 2009-ben, de 2015 nyaráig a kék-fehérek játékosa volt.
Thaiföldről hazatérve Gyirmóton kötött ki, azonban vasárnap, a DVSC otthonában még nem léphet pályára. Hétfőn csatlakozik be az edzésekbe a támadó, aki egy évre kötelezte el magát.
„Norbi 14-15 éves volt, amikor a Goldballból Újpestre szerettem volna őt igazolni – idézi Urbányi István vezetőedzőt a klub hivatalos honlapja. – Most úgy néz ki, hogy több, mint tíz évet kellett várni, hogy játékosom legyen. Ez azt bizonyítja, ha az ember türelmes, minden teljesülhet. Nagyszerű képességű játékos, nekem ő a Németh Krisztián féle képzett, technikás, vagány támadó. Biztos vagyok benne, hogy nagyon sokat fog tudni segíteni a csapatnak, mint ahogy neki is segítségre van szüksége ahhoz, hogy a képességeihez méltó teljesítményt nyújtson. Külföldről érkezik haza, tervei között szerepel, hogy újra külföldön futballozzon, érdekli és izgatja őt a Major League Soccer, ebből a szempontból is nagyon jó helyre került, egyszerű dolga van: jól kell játszania, gólokat rúgnia, és biztos lesz, aki segít is neki ebben.”