magyarfutball.hu

2005.02.15 Németh Norbert Újpesten!

A Megyeri útra kötelezte el magát Németh Norbert, az MTK válogatott labdarúgója. A középpályás kedden délelőtt írta alá új, fél évre szóló kontraktusát.

Az átigazolási időszak utolsó napján még egy válogatott játékossal erősített az Újpest, amely fél évre, kölcsönbe megszerezte az MTK Hungária labdarúgóját, Németh Norbertet.

"Hamar megérintett a kitűnő újpesti hangulat, ezért nagyon bizakodó vagyok az elkövetkezendő időszakot illetően. Egyelőre csak a bajnokság végéig adott kölcsön az MTK, ám elképzelhető, hogy a jelen szerződésem lejárta után is a Megyeri úton maradok" - nyilatkozta a játékos az Újpest honlapján.

Az 1981. május 4-én született középpályás eddig kétszer szerepelt a magyar válogatottban, debütálására 2003. november 19-én került sor Észtország ellen. A 184 cm magas, 84 kg súlyú játékos az MTK előtt szerepelt a Győri ETO-ban és a Kispest színeiben is.

A lila-fehérek új "főnöke", a Dare Group Rt. elnök-vezérigazgatója hétfőn jelentette be hivatalosan, hogy cége tulajdonrészt vásárolt az Újpest FC Kft.-ben. A klubtól így távozott Muszbek Mihály korábbi többségi tulajdonos, aki tavaly július 14-én vásárolta meg a cég 48,96 százalékát, vagyis lett főtulajdonos. A Dare Group Rt. a kft. 30 százalékát vásárolta meg, a fennmaradó 18,96 százalék egyelőre Lukács Ferenc kezébe került, de az új tulajdonosnak erre is opciós vásárlási joga van.