magyarfutball.hu

2013.07.03 Németh, Balajti és Gévay Mezőkövesden

Újabb rutinos labdarúgók állapodtak meg a Mezőkövesd Zsóry felnőtt csapatával. Balajti Ádám, Németh Norbert és Gévay Zsolt érkezésével hétre nőtt a pályafutásukat városunkban folytató futballisták létszáma.

Horváth Tamás (Újpest), Melczer Vilmos (Siófok), Búrány Zoltán (Haladás) és Hegedűs Dávid (Kaposvár) után újabb komoly első osztályú múlttal rendelkező játékosok kötelezték el magukat a Mezőkövesdhez. Gévay Zsolt három évre, Németh Norbert egy évre igazolt városunkba, míg Balajti Ádám év végéig kölcsönben erősíti csapatunkat.

Németh Norbert

Az egyik legismertebb érkező Németh Norbert. A 32 esztendős rutinos középpályás rendkívül gazdag pályafutást tudhat maga mögött. A profi karrierjét a Budapest Honvédban megkezdő labdarúgó pályafutása során játszott többek között a Győri ETO, a Vasas, az MTK, az Újpest, valamint az orosz Tom Tomszk együttesében is, míg legutóbb az első osztálytól búcsúzó Egri FC-ben futballozott, ahol 9 találattal a csapat házi gólkirálya lett. Németh Norbert a Vasas együttesében játszotta a legtöbb mérkőzést az élvonalban, ahol 93 találkozón összesen 34 gólt szerzett. A labdarúgó korábban két alkalommal a címeres mezt is magára ölthette a felnőtt válogatottban. A középpályás 2003-ban az Észtország ellen 1-0-ra elveszített, valamint 2004-ben az Örményország ellen 2-0-ra megnyert mérkőzéseken lépett pályára a nemzeti csapatban. Németh Norbert 2014. június 30-ig erősíti a Mezőkövesdet.