magyarfutball.hu

2010.08.19 Törökországból és Németországból is keresik Németh Norbertet

Nyár elején az orosz sajtóban egyszer már felvetődött, hogy a Tom Tomszk szerződést bontott Németh Norberttel, de erre csak tegnap került sor, közös megegyezéssel. A középpályás iránt azóta már több csapat is érdeklődött, többek között Törökországból és Németországból is – erről Németh menedzsere, Keserű László nyilatkozott a Nemzeti Sport Online kérdésére.

„Németh Norbert sokáig sérült volt, és eközben átalakult a Tomszk, nagyobb szerepet kaptak a fiatalok, az edző pedig azt mondta, Németh a képességei alapján többet érdemel annál, hogy a kispadon üljön, ezért tegnap közös megegyezéssel szerződést bontottunk" – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online-nak a középpályás menedzsere, Keserű László.

„A szerződésbontás óta már itthonról is érdeklődött néhány klub, de a török első és a német másodosztályból is kerestek már Norbi ügyében. Mozgalmas napok elé nézünk, rövidesen eldőlhet, hol folytatja pályafutását" – tette hozzá a játékosügynök, aki hangsúlyozta, Németh már felgyógyult a korábbi súlyos sérüléséből, és jó erőállapotban várja az új kihívást.