magyarfutball.hu

2022.08.04 Holman Dávid ismét súlyosan megsérült

Csakúgy, mint 2021. július 8-án – akkor a bal lábában szenvedett hasonló sérülést, szintén edzésen a pozsonyi Slovan futballistája.
„Nem tudom, miért történik ez velem” – mondta elkeseredetten az ötszörös magyar válogatott labdarúgó, aki az operációt elvégző orvosban bízhat: a korábban sérült bal térde tökéletes állapotban van...

Holman Dávid jól tudja, mi vár rá: a műtét másnapján máris elkezdi a rehabilitációt. Tavaly októberben már futhatott, mindennap az erősítőteremben készült a visszatérésre, decemberben már a csapatával edzett, a januári alapozást végigdolgozta, februárban bajnoki mérkőzésen lépett pályára, majd elszakadt a vádlijában egy izom, emiatt a tavaszi idényt is kihagyta.
A nyári felkészülésen ismét részt vehetett, játszott bajnoki és BL-meccseken is, de a balszerencse üldözi a 29 éves labdarúgót, aki még 2021 októberében így nyilatkozott lapunknak:

„Amikor megsérültem, abban a pillanatban sem a fájdalom volt a legrosszabb, hanem a tudat, mi vár rám. Hónapokig tartó, nehéz munka a visszatérésig, de azzal mindvégig tisztában voltam: futballistaként kivételesen szerencsés életem van. Az emberek többségének az enyémnél sokkal súlyosabb problémái vannak, amelyek sajnos sokszor nem múlnak el fél év alatt – miért panaszkodjak tehát?”