magyarfutball.hu

2012.03.02 Két magyar válogatott kapus is szerződést hosszabbított

Két válogatott kapusunk is szerződést hosszabbított csapatával. Babos Gábor további egy évig a NEC Nijmegen játékosa lesz, míg Sáfár Szabolcs az osztrák Wacker Innsbrucknál marad 2013 nyaráig.

Babos Gábor további egy évvel meghosszabbította a szerződését a NEC Nijmegen csapatával. A hírről a roodzwartgroen.nl szurkolói oldal számolt be, ahol egy korábbi nyilatkozatot is közöltek a magyar válogatott kapustól.

– Szeretem ezt a sportot, a célom, hogy mindig a legtöbbet hozzam ki magamból. Elégedett vagyok mindennel, amit elértem, annak ellenére is, hogy nem szerepeltem világbajnokságon, Európa-bajnokságon vagy akár a Bajnokok Ligájában. Jól érzem magam, néhány évig még szeretnék védeni.

Ugyancsak egy évvel hosszabbított szerződést klubjával, a Wacker Innsbruckkal Sáfár Szabolcs. A 37 éves, volt válogatott kapus új kontraktusa 2013 júniusáig szól.

– Nyugodt és tapasztalt játékos, hasznos tagja a csapatunknak – mondta a 14-szeres válogatott, Sáfár Szabolcsról az együttes sportigazgatója, Oliver Prudlo.