magyarfutball.hu

2010.11.12 Gerincműtétet hajtottak végre Baboson Hollandiában

A pepsifoci.hu Hollandiából származó információi szerint csütörtökön este gerincműtétet hajtottak végre Babos Gáboron, a NEC Nijmegen magyar kapusán. A hálóőr régóta küszködött hátsérülésével, amelyen az injekciós kezelések és a gyógytorna sem segítettek, így a klub orvosi stábja az operáció mellett döntött. A beavatkozás sikeres volt, Babos várhatóan január végén végezhet teljes értékű edzésmunkát.

Mint ismert, Babos augusztus vége óta nem tudott a NEC kapujába állni hátsérülése miatt, és bár az orvosok több módszerrel, gyógytornával és injekciókúrával is próbáltak javítani Babos gerincének állapotán, a kezelések nem használtak, így a NEC orvosi stábja a műtét mellett döntött.
A pepsifoci.hu Hollandiából származó információi szerint a rendkívül komplikált beavatkozást tegnap végezték el Nijmegenben a helyi kórházban, és honlapunk információi szerint jól sikerült a beavatkozás.
Amennyiben minden a terveknek megfelelően alakul, akkor Babos két héten belül kezdhet el mozogni, és január végén végezhet teljes értékű edzésmunkát.